Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 042
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 220
Клонка мога да ти покажа моя снимка. На 26 съм. Имам много познати доста по възрастни от Ивайла, които изглеждат по млади.
Аз на 20 години не можех да преценя дали една жена е на 30 или 40 години, все ми изглеждаха възрастни Mr. Green
Затова пък, си гледах снимките и ми се струваше, че все съм си една и съща.
Една приятелка тръгна за чужбина и ми каза да й дам снимка. Аз й давам, а тя ми казва "Е, дай актуална, де, на тая се вижда, че си по-младичка" Joy
Беше снимка на 22, а аз бях на 24 вече. Не виждах никаква разлика, но приятелката ми беше на 35 и я забелязваше безпогрешно.
Ахаха. еми не знам, мога да ти покажа снимка на приятелката ми, която е на 29. Как да е де, да е жива и здрава Ивайла.

# 2 221
Демек, знам, че ти си добронамерена а и симпатизираш на Ивайла.

Laughing Не ми четеш внимателно постовете.
Не харесвам Ивайла и съм го споменавала неведнъж. Прекалено слаба е за моя вкус, а и няма гърди. Mr. Green

О!
И аз след няколко дни ставам за пореден път на 28.
Значи сме наборки.
Обаче догодина ти ще си по-голяма Joy

А, аз почвам вече да ги броя надолу, 27, 26, 25....  Laughing

ауууууу,телец
любимата ми зодия Heart Eyes
Heart Eyes
Много сме, силни сме. Laughing

# 2 222
На Пипи има какво да й тежи. Известни, скандални, вечно отсъстващи родители, разведени при това. Сянката на по-красива от нея майка. Сигурно е гадно вечно да те приемат като на еди кой си дъщерята и да блестиш с отразена светлина. Вечното доказване, че каквото е постигнала не е на гърба на мама и тати. Килограмите сигурно са последната капка, преляла чашата.

Ивайла вярно не е във върхова форма. Като излезе не е зле да се погрижи за лицето си. Повяхнало е. Но си го има онзи чар на фатална жена. Има изключително специфични и изразителни черти и не може да те остави равнодушен. Аз лично не бих имала нищо против да съм грозна като нея.

# 2 223
  • София

Ивайла вярно не е във върхова форма. Като излезе не е зле да се погрижи за лицето си. Повяхнало е. Но си го има онзи чар на фатална жена. Има изключително специфични и изразителни черти и не може да те остави равнодушен. Аз лично не бих имала нищо против да съм грозна като нея.
И аз!
Де да бях грозна като Ивайла! Laughing

# 2 224
  • София

А, аз почвам вече да ги броя надолу, 27, 26, 25....  Laughing
Абе и аз мислех, че 28 е някаква преклонна възраст и трябва надолу да тръгна, ама ми харесаха и се застоях. Всички го приеха, но детето се чувства объркано вече Joy

За бъзрастта на жената, най-малко по лицето може да се съди вече. Толкова начини има то да изглежда добре, че няма какво да се лъжем, обаче има други неща, кмоито показват възрастта - походката, стойката, жестовете, начинът, по който цялото женско същество се вмества в пространството. това са неща, които назолабиалните гънки, макар и липсващи, няма как да компенсират. А Ивайла е грациозна, жестовте й са на млада жена, по-млада от Диана Любенова, която има лице като нейното. Ако гледаме по лицето, те са връстнички, но ако ги гледаме отстрани, веднага се усеща разликата.
И Гала изглежда перфектно в лицето, че и в тялото, обаче движенията й са на по-възрастна жена. Оценката трябва да е комплексна. Неслучайно една ходеща жена в гръб, с добре поддържано тяло и малдежко облекло винаги може да се разпознае като жена, а не като момиче, дори едно момиче да е облечено като тьотка и даже да е пълничко и да върви до нея.

# 2 225
  • София
Повяхнало е. Но си го има онзи чар на фатална жена. Има изключително специфични и изразителни черти и не може да те остави равнодушен. Аз лично не бих имала нищо против да съм грозна като нея.

А, не цъ . Аз не искам да изглеждам като нея. Sick

# 2 226
  • София
На Пипи има какво да й тежи. Известни, скандални, вечно отсъстващи родители, разведени при това. Сянката на по-красива от нея майка. Сигурно е гадно вечно да те приемат като на еди кой си дъщерята и да блестиш с отразена светлина. Вечното доказване, че каквото е постигнала не е на гърба на мама и тати. Килограмите сигурно са последната капка, преляла чашата.
Е, хайде сега, ожалихме я Пипиту.
Помня навремето имаше някакво предаване по канала, музикално, забравих му името - там се бяха събрали водещи Пипи, дъщерята на Софиянски, Александра Сърчаджиева, Ники, който сега играе в "Забранена любов", който също е от фамилия на актьори и режисьори, а майката е шеф на кожна клиника и обясняваха как се явили на кастинг и ги избрали Mr. Green
Случайно.
Не помня Пипиту да е страдала от факта, че е нечия щерка, само се е възползвала. Трагизмът й направо покъртва иначе, де Mr. Green

# 2 227
На Пипи има какво да й тежи. Известни, скандални, вечно отсъстващи родители, разведени при това. Сянката на по-красива от н

E, дума не може да става за сравнение между привлекателността на Петя и на Ивайла. Петя никога няма да бъде привлекателна за мъжете.
Ивайла просто е състарена преждевременно - това имах предвид. Възможно е да й е комплекс.  Но спирам вече  да се повтарям.
Лично аз се намирам за значително по-хубава от Ивайла и се радвам, че не изглеждам като нея  Crazy  Flutter

# 2 228
Кой гледа Д2?

Преди малко си тръгнаха децата, които имат проблеми с очите.......Ох...защо за тази мисия не бе отделено повече време???Дано съберат повечко пари........

# 2 229
Гала от време оно ходи като бабет. Тя много пъти е казвала за проблема с изгърбената си стойка. И според мен липсва всякакъв сексапил в движенията й. На лаифовете се поклащаше като тьотка. Иначе е красива.

# 2 230
  • София

Ей я пак Пипи в промото за дейлито довечера - реве.
Пак реве.
И е с омотана глава, неясно защо.
Да не й е мръсна косата, бе? Що се омотава така това момиче? Рабирам ако й е част от тоалета, ама тя е облечена в нещо с десен на пижамка и има тюрбан на главата. Първо мислех, че това е кърпа и излиза от банята, ама после осъзнах, че така си ходи.
Да не е някаква английска мода?

Снощи режисьорът направи грешка, като пусна неадекватния коментар на Тошко и така не провокираха хората да гласуват, както при мисията с децата, болни от ДЦП.
Какво беше това негово изказване - да не вземели сега и тези деца да им доведат, като кофите за боклук....????
Много неадекватно.

# 2 231
Оравдах  факта, че не искам да дам детайли- има силни назо-лабиални гънки и отпусната кожа на лицето, хлътнали очи .
Ивайла има едри лицеви кости и е твърде слаба, затова лицето и изглежда грубо, и отпуснато, с твърде осезаеми мимически гънки. Просто е ужасно, ужасно слаба!

Гала не изглежда перфектно и не е красива. Тя има груби мъжки черти. Единственото добро впечатление е от поддържаната кожа с много процедури и ботокс. И тя има ужасни гънки и груб нос.

# 2 232

А аз се чудя защо ни се препокриват мненията.А то какво било  Simple Smile

# 2 233
Абе да питам, Пипи преди не беше ли тройна, много дебела? сега ми се вижда доста вталена от преди 2 години Rolling Eyes

# 2 234
  • София
Ох, не мога да мисля, тук кръжат хеликоптери, полицейски коли вият, изобщо...

Пипи не бях я виждала от години, не мога да кажа, ама в онова предаване май беше по-слаба, не помня точно.

Общи условия

Активация на акаунт