Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 016
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 280

потвърждавам  Peace колежка ми е от витиз...не знам защо, но винаги е изглеждала по-възрастна. може би защото е тъмничка ли...не знам

# 2 281
  • in the back seat of my car
...
                           Разбрах, разбрах  Peace. И аз така чувствам нещата.
Виргиния  Simple Smile  bouquet

# 2 282
  • Tам през Атлантическия океан
ако беше прочела малко по надолу щеше да разбереш, че не е Ивайла а Диана Tired

да,да  Peace видях

ама късно

Иначе Диана ми прилича на 30 и ....

# 2 283
Тошко разказва за някакъв супер богат американец Джей Пи, който бил идвал често тук и раздавал пари на ляво и на дясно, ей така за спорта. На ти 5000$... Жена му била от Кюстендил и го застреляла с неговия пистолет в щатите. Мария „как може да го застреля? Такъв добър човечец...да раздава пари...”  Joy

Joy hahaha

# 2 284
Иначе Диана ми прилича на 30 и ....
Така вече съм съгласна! На толкова си и изглежда. Peace Защо обаче се притеснява да си каже годините, та навсякъде само "24 ноември..." като недовършено някакво, не разбирам! Thinking

# 2 285
  • София
Та тя даже в някаквъ разговор рече, че е на 60 години, после каза - на 50...абе, не я знаела на колко е, ама почна с 60 Mr. Green Грубичко, наистина.
                        И като не знае на колко е години, е редно да започне от 23 сигурно  hahaha?
Е, хайде сега - Пипи е на 24, има син на 14 години, някак си по-логично е да почне от 50, а не от 60, пък и Аня може да е всичко, ама не мяза на 60-годишна.
Чудно как ли би се почувствала тя, ако Аня каже:"по-млада е от мен..на 40 ли е, на 30 ли..." Joy Joy

# 2 286
  • София
А кога пък го е казвала Пипи това с боя и киселината, дето можело да й се случи?
Дават го в промото за довечера.
Това момиче съвсем се е чалнало.

# 2 287
 Shocked  Сериозно ли говори такива глупости в ефир???
В сериозни филми се вкарва това момиче.Не й влияе добре тая затворена обстановка и е време да последва майка си.
А въобще прави ли сметка, че някоя друга недоброжелателка може да се възползва от страховете й.

# 2 288
...Е, хайде сега - Пипи е на 24, има син на 14 години, някак си по-логично е да почне от 50, а не от 60, пък и Аня може да е всичко, ама не мяза на 60-годишна.
Чудно как ли би се почувствала тя, ако Аня каже:"по-млада е от мен..на 40 ли е, на 30 ли..." Joy Joy
                         Абе на мен Аня си ми изглежда.. над 50  Blush. Не мога да твърдя, че имам набито око, де. Смешното е, че вече годините на жените се определят логично, а не според визията. Много сложно става.

# 2 289
А кога пък го е казвала Пипи това с боя и киселината, дето можело да й се случи?
Какво е казала Пипи!? Shocked

# 2 290
Клонка мога да ти покажа моя снимка...
...Затова пък, си гледах снимките и ми се струваше, че все съм си една и съща...
Ахаха. еми не знам, мога да ти покажа снимка на приятелката ми...
                            Моля, отворете нова тема и пуснете линк, да разгледаме познатите ви  Hug.

# 2 291
Хъх! smile3544

# 2 292
абе ,
инфантилна работа ooooh!
ква киселина бе
от кого
за кво--

# 2 293
  • София
Какво е казала Пипи!? Shocked

Тече промо по тв за довечера. Пипи си говори с майка си и казва "ако на мен ми се случи нещо..бой...киселина..."
И превключват на Аня:"ще те сринат..."
Не схващам контекста, затова питах някой гледал ли го е това, явно е от времето, когато Аня беше вътре.

# 2 294
...Тече промо по тв за довечера. Пипи си говори с майка си и казва "ако на мен ми се случи нещо..бой...киселина..."
И превключват на Аня:"ще те сринат..." Не схващам контекста...
                         Няма контекст май. Пипи доколкото помня си говореше глупости нещо. Мисля, че са монтирани отделни кадри. Разбира се не гледам от няколко дни и може да е наговорила нови щуротии. Аз вярвам в нея  Whistling.

Общи условия

Активация на акаунт