Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 034
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 295
Това Пипи ако не е хванало някое извънземно и то, нА. Само дето нейното ще да се казва Куджо. ooooh!

# 2 296
  Не видях да е писано по-горе, но много грозно прозвучаха от устата на Ивайло думите, че учителките щели да откраднат половината пари. Как може да има такова негативно мнение в обществото към тях! При такова отношение към учителите след години не вярвам да останат качествени хора в образованието. Първо кой ще ги даде на учителките точно, та те да ги откраднат! А и както казаха организаторите още не са си избили разходите и скоро няма да е, за да има какво да даряват.
   Другото, което е - нали до вчера мисията беше за боклука (ве едно, че малко данък смет плащаме Mr. Green) защо цяла вечер говориха, че помагат на дечицата? Защото повече хора ще дадат пари ли? може ли такова нещо? Върви кауза за буклука, те говорят за дечицата?
    Учуди ме и Милко като каза, че стоял една седмица повече. Трябвало да излезе миналата едмица. А нали уж зрителите решават кой кога да излезе? Laughing

# 2 297
  • София

потвърждавам  Peace колежка ми е от витиз...не знам защо, но винаги е изглеждала по-възрастна. може би защото е тъмничка ли...не знам
извинявай може и аз да съм в грешка , но Диана от кога е ВИТИЗчиика, доколкото знам е завършила " престижен " институт за  детски учителки Simple Smile

# 2 298
  • София
Диана завърши НАТФИЗ през 1998 година в класа на проф.Надежда Сейкова. Peace

# 2 299

потвърждавам  Peace колежка ми е от витиз...не знам защо, но винаги е изглеждала по-възрастна. може би защото е тъмничка ли...не знам
naprotiv, за мен изглежда по-млада, чудесно изглежда. баси, явно аз имам други представи за визия и възраст.
Защо плачеше разбра ли се?
Уна, мога ли да те попитам, добра ли беше Дияна като студентка? Колкото и да ми харесва като визия, толкова не ми харесва как играе в Забранена Любов.

# 2 300
Диана много се натъжи при посещението на децата с нарушено зрение.
Особено я разстрои случая с момичето, на което баща му не му беше повярвал, че не вижда. Не можеше да повярва, че има такива родители. Та за това плачеше.

# 2 301
...Тече промо по тв за довечера. Пипи си говори с майка си и казва "ако на мен ми се случи нещо..бой...киселина..."
И превключват на Аня:"ще те сринат..." Не схващам контекста...
                         Няма контекст май. Пипи доколкото помня си говореше глупости нещо. Мисля, че са монтирани отделни кадри. Разбира се не гледам от няколко дни и може да е наговорила нови щуротии. Аз вярвам в нея  Whistling.
Grinning Grinning ако някой, то непременно Пип4ето. Но все се надявам да се е шегувала.

# 2 302
  • София
Не е коректно да коментирам.Само бих казала,че след завършването си Диана на е играла никъде,съответно няма никаква практика като актриса.Е,може би една -две роли.Всеки да го разбира както си иска.

# 2 303
  • София
  Не видях да е писано по-горе, но много грозно прозвучаха от устата на Ивайло думите, че учителките щели да откраднат половината пари. Как може да има такова негативно мнение в обществото към тях! При такова отношение към учителите след години не вярвам да останат качествени хора в образованието. Първо кой ще ги даде на учителките точно, та те да ги откраднат! ......:

Еми да ти кажа, беше много прав. В квартала, който живея има дом за изоставени дечица. На моята кума, майка и работи там, като помощен персонал е. Да не ти казвам, че точно учителките дори филията хляб им взимат на дечицата.... Просто нискам да разказвам...  Cry и най-лошото е, че това не е само в този дом за деца, а в повечето е така!!!

# 2 304
Не е коректно да коментирам.Само бих казала,че след завършването си Диана на е играла никъде,съответно няма никаква практика като актриса.Е,може би една -две роли.Всеки да го разбира както си иска.

Тук са изредени доста постановки, в които е участвала, също филми и други
http://www.sexigri.tv/index.php?main_action=article_show&m=11&id=17

# 2 305
Диана много се натъжи при посещението на децата с нарушено зрение.
Особено я разстрои случая с момичето, на което баща му не му беше повярвал, че не вижда. Не можеше да повярва, че има такива родители. Та за това плачеше.
ох, това наистина беше просто безумно гнусно. този човек е ненормален и не искаше да я пусне да се оперира в София.

# 2 306

Уна, мога ли да те попитам, добра ли беше Дияна като студентка? Колкото и да ми харесва като визия, толкова не ми харесва как играе в Забранена Любов.

Аз не разбирам много, но според мен Диана е единствената, която си играе добре ролята.

# 2 307

Аз не разбирам много, но според мен Диана е единствената, която си играе добре ролята.
На мен не ми харесва как играе  Rolling Eyes Rolling Eyes Но аз също не разбирам. Е, по-добре е от Елица и ...гея баща на детето й, например.

# 2 308

На мен не ми харесва как играе  Rolling Eyes Rolling Eyes Но аз също не разбирам. Е, по-добре е от Елица и ...гея баща на детето й, например.
Как нищо да не разбираш ?Нали ти аз и въобще зрителите даваме оценка.
В сравнение с повечето актьори от сериала аз я харесвам.

# 2 309

Как нищо да не разбираш ?Нали ти аз и въобще зрителите даваме оценка.
В сравнение с повечето актьори от сериала аз я харесвам.

Аз харесвам повече  например София- не знам актрисата как се казва, но много ми харесва как играе сигурно защото й е второстепенна ролята  Laughing ...Но никой не ми харесва  супер много в този сериал.

Общи условия

Активация на акаунт