Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 003
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 310

Уна, мога ли да те попитам, добра ли беше Дияна като студентка? Колкото и да ми харесва като визия, толкова не ми харесва как играе в Забранена Любов.

Аз не разбирам много, но според мен Диана е единствената, която си играе добре ролята.
На мен не ми харесва как играе  Rolling Eyes Rolling Eyes Но аз също не разбирам. Е, по-добре е от Елица и ...гея баща на детето й, например.
Как нищо да не разбираш ?Нали ти аз и въобще зрителите даваме оценка.
В сравнение с повечето актьори от сериала аз я харесвам.

Аз харесвам повече  например София- не знам актрисата как се казва, но много ми харесва как играе сигурно защото й е второстепенна ролята  Laughing ...Но никой не ми харесва  супер много в този сериал.
Актрисата се казва Елен Колева... Hug

# 2 311
  Не видях да е писано по-горе, но много грозно прозвучаха от устата на Ивайло думите, че учителките щели да откраднат половината пари. Как може да има такова негативно мнение в обществото към тях! При такова отношение към учителите след години не вярвам да останат качествени хора в образованието. Първо кой ще ги даде на учителките точно, та те да ги откраднат! ......:

Еми да ти кажа, беше много прав. В квартала, който живея има дом за изоставени дечица. На моята кума, майка и работи там, като помощен персонал е. Да не ти казвам, че точно учителките дори филията хляб им взимат на дечицата.... Просто нискам да разказвам...  Cry и най-лошото е, че това не е само в този дом за деца, а в повечето е така!!!

Peace
Наскоро във форума една майка разказваше как отишла по някаква работа в детски дом, на който е била дарител, и й направило впечатление, че проходилките за децата нещо ги няма... и една от възпитателките казала: "А аз ще я върна тези дни, внучето вече ходи без проходилка".

# 2 312
И според мен Диана играе добре и то от самото начало. Особено на фона на някои нейни колеги, които бяха абсолютни дървета. Напоследък взеха да влизат в образ. Най ме разочарова Ники Илиев. И сценаристите. Някои диалози са просто умопомрачителни.

# 2 313
И според мен Диана играе добре и то от самото начало. Особено на фона на някои нейни колеги, които бяха абсолютни дървета. Напоследък взеха да влизат в образ. Най ме разочарова Ники Илиев. И сценаристите. Някои диалози са просто умопомрачителни.

Хаххаха, сетих се Ицо как ги имитираше.
На мен Диана ми харесва как играе.

# 2 314

Аз харесвам повече  например София- не знам актрисата как се казва, но много ми харесва как играе сигурно защото й е второстепенна ролята  Laughing ...Но никой не ми харесва  супер много в този сериал.

Елен Колева. Играе в "Шивачки"

# 2 315
Да, Елен Колева също е добра. За първи път я гледах в "Шивачки". Разбрах обаче, че напуска сериала .

# 2 316

ahaha ицо беше жесток, ама не подиграваше само сценария ами и актьорската игра .

Елен Колева. Играе в "Шивачки"

мерсиии  bouquet

# 2 317

Ти като каза за Ицо, се сетих Тошко като обясняваше днес на Диана, че се радвал, че именно тя е влязла, за да си лафели. Каза й, че много се кефел и на Ицо, но той в последно време бил загубил чувството си за хумор. Май има нещо такова.

# 2 318
аз... такова... пак да са примоля... отде да зърна участието на Део снощи... дайте линкче, плийййз...  Hug

# 2 319
Ха добър вечер, ние с моето извънземно сме си обули домашни терлъчки и сме в очакване за днешния уникално емоционален лайф, с леко селски привкус. Хем ще готвим, хем ще зяпаме, но и ще се включваме при вас, за да ни е съвсем споделена тази сеирджийска емоция.

# 2 320
Дано Пипка да се вслуша в думите на маминка, казани й от Ники Кънчев и да си смени името на нещо по- сериозно

# 2 321
  • Варна
Ха добър вечер, ние с моето извънземно сме си обули домашни терлъчки и сме в очакване за днешния уникално емоционален лайф, с леко селски привкус. Хем ще готвим, хем ще зяпаме, но и ще се включваме при вас, за да ни е съвсем споделена тази сеирджийска емоция.
Хм, извънземното те е подвело май. Тази вечер няма лайф  Mr. Green

# 2 322
тези двете са клинично луди, бе... сега за киселина говорят... по-възраството тъпо парче очаквало да се случат страшни работи.

# 2 323
Тея двечките са наистина супер долни клюкарки и интригантки.

# 2 324
  • Варна
 ooooh! Пипчето с киселина щели да го заливат.... боже, боже в какъв филм са тея.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт