СЕПТЕМВРИ'09 - 19

• 12 031
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро момичета Simple Smile

Таня, не сме те забравили. Знам, че има доста ангажименти покрай организацията на сватба и тн, но дано всичко да се подреди по най- добрия начин и да мине по - скоро като останат само положителните емоции Simple Smile  Hug

Аз днес съм философски настроена:) Тоест, противно на мен, днес не съм войнствена Simple Smile Явно съм се събудила след някакво просветление, ама и аз още не мога да разбера какво Simple Smile

# 181
Здравейте,мами! Hug
Аз също отдавна не съм се включвала,но откакто малката ходи на градина и аз съм по-свободна,нямам време за седене пред компютъра,гледам все да съм вън.Иначе тя свикна много бързо,не плаче,ходи с желание.На всички дечица пожелавам толкова бърза и лесна адаптация.
На всички узнали пола, честито! HugНие утре ще ходим на ФМ,ако застане добре,да се види и ние ще знаем.Иначе корема ми расте ли ,расте.Качих снимки в албумчето,много са ни хубави коремчетата на всички.И много хубава булка си имаме видях Winkчакам снимки и от другите бракували се мами Hug Mr. Green
След малко ще ходим с половинката до Метро да купуваме на дребната пясъчник,пуснали са мидички по 18лв бр,за мамите с дечица малко информация.Дано не са свършили,ще взема 2 мидички,едната да я ползваме за капак.Лек ден ви желая Hug

# 182
Здравейте, мамчета!
Бяхме на ехограф и потвърдиха пола на бебчо  smile3521 , даже му видяхме и атрибутите съвсем ясно. За сега върви 2 седмици напред, което е супер. Всеки ден усещам силни ритничета по цяял ден. Ще ставаме май футболистче  football Лекаря ми смени хапчетата за контракции от Нутри Маг на магнерич и съответно вчера се превивах цял ден от болка. Купих си пак Нутри Маг и днеска съм ок Simple Smile Чакам с нетърпение да стане неделя за да заминаваме към Д-град за сватбата Simple Smile
Приятен ден на всички мами!

# 183
Добро утро на всички и добре дошли на новите бъдещи мамчета.

Lipstick* моля се всичко с теб и бебето да е наред. Praynig Пиши възможно най-скоро, когато се прибереш от МД.

maliby благодаря ти! Тази сутрин също нямахме проблем, дано Хриси вече е свикнала с детската и да не виждам повече сълзи. А на теб честити розови гащи. Много се радвам, че шестото ти чувство се е оказало вярно.  Grinning Ще има да връзваш панделки.

dreems, пожелавам ти безкрайно семейно щастие и много, ама много любов. После ще надникна в албумчето да те видя като булка.

Gorska_Kitka честита ти туника. Радвам се, че си попаднала на точно мамче, аз също досега само на такива съм попадала и вече имам доста сполучливи покупки както за дъщеря ми, така и за мъжът ми.

tanja_cwete важното е, че ти и бебето сте добре, пък има време кога да пишеш в темичката. Сега гледай да мине подготовката за сватбата и после да се похвалиш, че си станала госпожа.

Като заговорихте за изследвания, аз тази седмица ще дам кръв и урина за трети път. Моята докторка иска всеки месец да пускам, но въобще не съм се интересувала какво ми се полага по ЗК. Вече толкова пари съм дала за прегледи и изследвания, че ми е все тая.

Много се ядосах за прегледа при Димитрова. Преди две седмици братовчедка ми се оплака от същото - ходила е при Димитрова на ФМ и я претупала за 10 мин. Май ви го бях писала вече, ама не си спомням, така че ако се повтарям, моля да ме извините.  Gorska_Kitka, ако и нашите прегледи минат по този начин, ще ти помогна да й сринем репутацията поне в този форум. Така че не си сама. Направо ще ме хванат лудите ако се получи така.

arllina много се радвам, че малката така бързо се адаптира в градината. Браво на детето! Успех на утрешната ти ФМ.

# 184
Здравейте мамчета,
гледам всички сте ходили на фм ве4е, аз не съм още /а съм уж от августките мамчета  Simple Smile /, а и мойта лекарка нищо не казва....има  ли някой от Бургас или околието, който да ми препоръ4а къде да ходя на ФМ , аз съм от Несебър
Ще съм ви много благодарна ,ако ме насочите към някой добър доктор
Лек ден  на всички

# 185
kiαrrα :бонбонката от аватара ти голяма сладурана Heart EyesМного се радвам,че е свикнала с детската. Hug
На мен само веднъж ми пускаха изследвания във 2-рия месец,мисля че е крайно време вече за нови.На ЖК съм след празниците и ще си ги поискам!
Айде изчезвам вече.Лек ден на всички Hug

# 186
ee аз да се похваля! бях на зъболекар.. ще си остана с единствената пломба в живота ми!! поне засега Simple Smile
всичко ми е здраво  Peace

аз съм на фм на 8.5 при марков.. мн се надявам да разберем тогава какво ще е Simple Smile всички ми казват, че е момиче.. пък аз си мисля че е момче
киара много се радвам, че мишлето толкова добре се адаптира
dreems честито! Simple Smile

# 187
arllina, aguto, благодаря ви за милите думи!  Hug

aguto, това е страхотно! Значи имаш перфектни зъби. Моята уста е пълна с пломби, но при последното ми посещение при зъболекаря се оказа, че в момента всички зъби са ми ок. Така че и аз съм много щастлива от този факт, по принцип винаги съм се грижила добре за зъбите си и сега ми се отблагодаряват. Но определено не мога да се похваля само с една пломба като теб, браво за което!

# 188
Здравейте момичета!
Добре дошли на новите мами     bouquet
В петък бях на ЖК. Всичко е наред с бебето. И моята плацента е ниско, ама доки каза, че ще се вдигне. Пусна ми направление за кръв и урина и днес пак ме боцкаха. Кръвното изследване е пълно / съдържа и кръвна захар /. Видяхме ясно атрибутите да малкото, така че можете да ми сложите син щъркел stork-boy
Утре съм на ФМ и ще разказвам какво е станало.
На болничките пожелавам бързо оздравяване  Hug

# 189
Здравейте, мами!
Току що говорих с доки от ЖК и ми каза, 4е имало такса за издаване на болничен лист в центъра ,където тя работила?
На някой от вас нещо подобно да му се е случвало???
Щото ,ако не ще я сменям Mr. Green

# 190
Gorska_Kitka в търговския център където е магазин"Европа" има магазинчета с хубави туники,в уличката където започва зеленчуковия пазар до един магазин за бебеки стоки  също има магазинче с хубави туники и в уличката където се намира магазин"Европа" насреща има магазин в който има най-голям избор на туники-там почти всичко ми хареса Grinning
tanja_cwete радвам се,че сте добре отдавна смятах да ти пиша на скайпа.Приятна подготовка за сватбата и на теб и на ksantipa  и от тук на там само хубави емоций Hug
anita29 радвам се,че сте добре Simple Smile
Аз току що говорих със сестра ми която още е в болницата и е на антибиотици заради настинка,а моята малка племенничка пък е със сополки.Дано да се оправят и двете Praynig
И аз нещо започвам да настивам Tired
А вие се пазете момичета Peace
arllina на ФМ със сигурност ще ви кажат пола Peace Хубаво е,че и твоята принцеса вече е свикнала с детската Simple Smile
Аз пък още не съм си пускала изследванята за хепатит,спин...Утре ще ходя и да ми стискате палци PraynigА те в същия ден ли излизат?
BebEshOnDeL желая ви весела сватба и приятна почивка в Д-град
kiαrrα Благодаря ти    bouquetХриси е голям сладур
Абе много са ви сладки дечицата на аватарите Simple Smile
A_S_Y_77 имаш време за ФМ аз ако можех щях да отида по-късно за да видим повече неща,ама все нямам търпение и едвам устисках до вчера.За съжаление не мога да помогна  в препоръката на такъв специалист за този район на БГ,дано някой да те насочи Simple Smile
aguto аз с моята стоматоложка освен да пием кафе за друго не ходя при нея въпреки,че и при мен има някой неща които трябва да оправям,но и казах,че сега няма да се подлагам на тези неща.А първото нещо което Марков казва е пола на бебето,така,че със сигурност ще го разберете.Много съм доволна от него,че не претупа нещата и обяснява добре(само за ушни миди не каза а и аз забравих да питам,но дано всичко е наред Praynig)
tchopar успех на ФМ и честит stork-boy
Sasy78 на мен никаква такса не са ми искали,какви са тези такси,бременните са освободени от такси,а и за болничен кви такси... newsm78

# 191
Sasy78, на мен всеки път ми взимат такса от 24лв за болничен с лкк. Даже и касова бележка си ми дават, незнам колко е редно това, но аз вече и не питам. Просто съм се оставила по течението и не искам да се ядосвам с такива неща. Важното е да сме добре с бебето и да взимам болнични, че не мога да си представя в това състояние да пътувам всеки ден с автобуса до София по два пъти на ден.

tchopar успех и от мен утре и честито синьо щъркелче.

maliby, много неприятно това със сестра ти и племенничката ти. Наистина дано се оправят скоро и двете и оттук нататък всичко да им върви като по вода. А за Марков не съм чула едно лошо мнение, всички са страшно доволни от него, затова и съжалявам, че се подведох по мненията из форумите за Димитрова и не се записах при Марков. Но нищо де, това са бели ядове, радвам се че и ти си останала доволна от него.  Grinning

# 192
В интерес на истината на мен личната лекарка ми взе 2 лв. за болничен, незнам дали това имате предвид.
И преди това ми взимаше по 2,60 като ходех може би за направлението е било. Всеки път си плащах във всеки случай. А последния път изведнъж бременните не плащали такси.

# 193
Sasy78, на мен всеки път ми взимат такса от 24лв за болничен с лкк.
Ааа за ЛКК,ще проуча този въпрос Peace
Дано миличка,дано се оправят и двете ми  принцески Praynig
gingerina не е трябвало да ти взима тези такси,за болничния знам,че не се взима такса,взела ти е за посещението(води се,че те е прегледала),но за ЛКК ще питам,не съм сигурна как стоят нещата,особенно сега(от Април ЗК има нови изискваня и те все са в ущърб на пациента) Rolling Eyes

# 194
maliby наистина ти работеше при Джи Пи. Попитай наистина дали има такава такса за болничен с лкк. Иначе за първичния болничен, който си беше за 7 дни от наблюдаващата лекарка, не ми взеха нищо. Потребителски такси също не трябва да плащаме, това си го знам, но аз като ходя на частно си плащам просто платения преглед. Но малко бях учудена когато започнаха да ми издават болничните с ЛКК, които са за по 30 дни без прекъсване и ми поискаха тази такса. Може би наистина си е регламентирано. А и мисля, че и трите докторки които са в лекарската комисия, не работят със ЗК, ако това има значение.

Общи условия

Активация на акаунт