СЕПТЕМВРИ'09 - 19

• 12 006
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
здравейте момичета Simple Smile  От бая време не съм писала .Мен ме вълнуват няколко теми.Едната е за училището за бременни.Има ли някакво значение в кой месец сме,за да се посещава.И другато,вчера бая ходене пеш му направих има няма 6 километра.По едно време чак ме болеша на всяка крачка корема ниско доло.Май се преуморих.Спах като къпана вечерта.Днеска съм добре,само  на моменти ме наболява слабо и минава.Чудя се дали бебо не ме рита по злобно и затова. Аз и доста ниско го нося и усещам два вида ритане 1 деликатно потупване,2 режеща болка за 2 секунди. вие в тва отношение как сте.Понаболявало ли ви е коремче -търпимо?

# 76
Добре дошла на новата мама, желая ти лека и безпроблемна бременност. Аз също още не съм си видяла пола на бебо все още се крие.

# 77
момичета аз пак ще попитам,ако някой може да ми кажа,дали бебчето трябва да ме рита всеки ден?????вчера риткаше а днес не?!

# 78
  • Испания и Стара Загора
bamba в началото не се усеща всеки ден. Peace

# 79
 Бамба,не се шашкай.В началото може и да не го усещаш всеки ден,а и деня още не е свършил. Аз го усещам само ,когато съм седнала или легнала по-дълго време в спокойно състояние.

# 80
мерси момичета.дано скоро да ме ритка пак!!!

# 81
  • София; Дружбето
Уффф, нямате изчитане Laughing Бамба не се притеснявай. Мен както ме риташе веднъж на 3-4 дена, така сега ме подритва постоянно, чак подскачам понякога Crazy
Анита, надявам се бързо да се оправиш, но и моята лекарка освен парацетамол нищо друго не ми изписва Rolling Eyes
Кой питаше - и аз не знам пола на бебето още, така че май сме 50/50

Имам чувството, че като напиша нещо и после никой не ще да пише Crazy

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 21:32 от tsveta

# 82
  • София
Аз също не знам пола на бебето!Искренно се надявам да го видим
на 9-и май!Чудя се дали да ходя след ФМ,на това,което е за сърчицето.Велковски ми е на една крачка в Национална кардиологична.Казват,че Димитрова е много обстоятелствена
и нямало нужда.
Какъв съвет бихте ми дали?

# 83
Анита пробвай със сок от прясно изцеден грейпфрут. На мен лично ми помогна един два пъти като тръгнах да се разболявам.

# 84
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
neky благодаря за съвета.После ще си направя един цитрусов коктейл-лимон,портокал и грейпфрут Hug
Вече нямам температура,но кашлицата става все по-зле. TiredАлекс вече е по-добре. Peace
Тук времето пак е лошо,така че днес ще се включвам по-често. Wink

# 85
Добро утро момичета Simple Smile

Като гледам, днес е прекрасен ден за разходки, така че смятам да се възползваме. Simple Smile

А следобед сигурно ще го откараме в чакане техническия на кооперацията да се появи, че нещо май много брутално е объркал мазетата и е станала някаква абсолютна каша. Та сега тези, които сме се нанесли първи сме заели мазетата така, както той ни е обяснил по скицата, а на хората, които тепърва се нанасят им е обяснено нещо съвсем друго и направо ми иде да го  #2gunfire Оказва се, че всичко е грешно. Надявам се днес да се изяснят нещата. Добре поне, че не сме си замазали още мазето и не сме сложили стелажи, че тогава щеше да е голяма трагедия.  Whistling

Неки, ти ми напомняш да си хапнах един грейпфрут профилактично. Седят във фруктиерата няколко и от отдавна им се каня Simple Smile

Анита,
дано по- скоро оздравееш. Ако имаш чай от лайка и мащерка, може да ти облекчат кашлицата. Трябва да пиеш и много течности, които помагат за отделянето на храчки, ако кашлицата ти не е суха.

# 86
Здравейте момичета. Днес наистина времето е страхотно и е само за разходки. Аз обаче днес съм на английски и ще прекарам целия следобед в школата, но нищо, заслужава си.

Gorska_Kitka, този ваш технически е направо за убиване. Само дано не ви кара да си сменяте мазето, че това вече ще е върхът на простотията.

anita29, добре че поне си свалила температурата. Знам колко е неприятно обаче да си с кашлица по време на бременност, дано се оправиш възможно най-скоро. Тук в Бг продават специален чай за бронхити, ние вкъщи сме се заредили от него, че наистина облекчава кашлица и подобни възпаления. Незнам обаче дали в Испания има такива чайчета. Дори и да няма, направи си какъвто имате, просто да те загрее хубаво, сложи му и мед и лимон. Дано поне Алекс вече да върви към оздравяване.

Simbioza, какво да ти кажа. И аз четох, че Димитрова гледа много обстойно, обаче май напоследък е взела да притупва пациентите си. Моята братовчедка, която също е с термин септември, беше на ФМ при нея на 15-ти април и беше много недоволна. Каза че я е гледала точно 10 мин и това е. Така че ако и мен така ме претупа, ще си запиша час за фетална ехокардиография при д-р Л.Спасов пак във Фемина. Аз съм изключително доволна от него, беше много внимателен при първата ми бременност и не бързаше за никъде. Прегледа ме много внимателно и затова смятам пак при него да ходя.

# 87
  • София
\Симбиоза мен точно доц. Димитрова ми каза, че е добре специалист да види сърчицата. Не защото тя се съмняваше в проблем, защото така е редно. Тя препоръча Велковски или Спасов. Peace
Анитка гърлото и кашлицата аз облекчавах с една мешаница от прясно изцеден лимон и мед. \това го пиех по 5 пъти на ден. Общо взето около 500 мл на ден. дАНО БЪРЗО СЕ ОПРАВИШ
Горска китка стискаме палци да ви дадат най-хубавото и широко мазе Joy Айде не се ядосвай, че ти си като фоеверк Laughing
За училището за бременни и аз съм навита, но не мога през седмицата. Ще изчакам да изляза отпуска юни/юли и тогава ще видим.
Чао за сега

# 88
Здравейте и от мен Hug
Благодаря ви за това,че харесвате коремчето ми  bouquetСнимката ми е от няколко седмици тъй,че то е станало още по-голямо Wink
Simbioza,Gorska_Kitka и моите дънки са от Рени(малък цум ул.Пиротска),много си ги харесвам,въобще не приличат на грозните развлечени дънки за бременни а и са супер удобни Peace
anita29 аз от януари почти всеки ден си правя фреш от портокал,лимон или грейпфрут,така настинах само веднъж и то наскоро,когато бях позабравила да пия фреш.Хапвай и по 1л. мед,а може и топло мляко с мед PeaceДано скоро да се оправите с Алекс.
Що се отнася до градския транспорт,аз не сядам тъй като не ми е удобно да седя дълго време и не ми прави впечатление,че не ми правят място,въпреки,че онзи ден една възрастна жена взе да ме дърпа да седна,а аз отказвах,а тя продължаваше да ме дърпа JoyСлучва ми се все хора на средна възраст да ме карат да седна и то жени,а на мъжете хич не им пука ooooh!Сядам само когато има много хора,защото всеки път някой ме блъска Tired
Хайде да се оплача,че и аз показах вчера на мъжа ми,какво значи бременна жена Embarassed Влязохме в магазин на Глобул тъй като мислим да минем на този оператор и мъжът ми да си избира телефон.Продавачката като ни видя се лепна за мъжа ми да си обсъждат телефоните,даде му един каталог и седнаха да си разглеждат двамата,аз гледах тъпо около 5 мин. и му казах да погледне изложените а каталога ще го разгледаме вкъщи,ама кой ти обръща внимание ooooh!Почувствах се пренебрегната,вкъщи се скарахме и аз му ударих един шамар.И явно така съм се усукала за да го ударя,че ме почнаха едни болки и пробожданя в корема чак до тази сутрин,та си легнах още в 17.00ч.без да вечерям Rolling Eyes Сега съм му сърдита,не за това което се случи вчера,а за това,че имам болки и не усещам бебчето при положение,че вчера до обяд го усещах постоянно.Моля се само всичко да е ок с моето бебче,за това ви моля да ми стискате палци в понеделник на ФМ Praynig
Отивам да ви гледам коремчетата Grinning
Приятен уикенд на всички Hug

# 89
Здравейте  и от мен. Днес все още не съм усещала бебо но аз по принцип го усещам вечер като си легна.

Общи условия

Активация на акаунт