СЕПТЕМВРИ'09 - 19

• 12 013
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
бубара, много точно ме описа- фойерверк Simple Smile Харесва ми. Ако някой ме пита някой ден как ще се опиша с една дума, то ще използвам точно тази Simple Smile

Киара,
ами аз се надявам Димитрова да не ме претупа на ФМ. В противен случай ще я затрупам с куп въпроси, на които ще не ще трябва да отговори Simple Smile Crazy И ако остана недоволна, ще отида евентуално при Велковски на Фетална Ехокардиография.

Малибу, и аз като ги видях тези дънки много ги харесах и си ги купих. Плата е много приятен и е точно за пролетно- летния сезон, защото е тъничък.. Супер са дънките Simple Smile

А иначе, аз преди малко се върнах от покупки. Ходихме със съседката, че моя мъж хич не е доволен като го юрна по магазините с мен Simple Smile Леле.. има един магазин " От А до Я за вашето бебе". Ужасно скъпо е там.. Ужас... като видях колко скъпи са детските дрешки и ми се преобърна всичко. Една малка рокличка за 3 месечно момиченце- 42 лв... Shocked Иначе, отидохме в един друг магазин- Слънчице, където нещата вече бяха поносими.. Супер готини дрешки на прилична цена.

А иначе днес ще готвя- за пръв път от 3 месеца Simple Smile Сега мъжо бели картофите, а аз отивам да се развъртя в кухнята Simple Smile

# 91
  • София
Момичета, здравейте и от мен !!

Добре дошли на новите мами.

Аз мислех следобед да се разхождаме, но времето взе, че се скапа.

# 92
  • Испания и Стара Загора
Контесата и тук времето е лошо.Чакам всеки момент да завали Tired
Gorska_Kitka и аз днес съм се развихрила в кухнята.В последно време ми доставя голямо удоволствие да готвя.Само да има кой да яде Laughing

# 93
  • София

Малибу, и аз като ги видях тези дънки много ги харесах и си ги купих. Плата е много приятен и е точно за пролетно- летния сезон, защото е тъничък.. Супер са дънките Simple Smile

А иначе, аз преди малко се върнах от покупки. Ходихме със съседката, че моя мъж хич не е доволен като го юрна по магазините с мен Simple Smile Леле.. има един магазин " От А до Я за вашето бебе". Ужасно скъпо е там.. Ужас... като видях колко скъпи са детските дрешки и ми се преобърна всичко. Една малка рокличка за 3 месечно момиченце- 42 лв... Shocked Иначе, отидохме в един друг магазин- Слънчице, където нещата вече бяха поносими.. Супер готини дрешки на прилична цена.

А би ли споделила каква цена са?
А Малибу спомена името Рени.Така се казва магазина или аз пак нещо не разбрах?

От Слънчице-то съм много доволна.Като бях бревенна с каката
напазарувахме от там дрехи,пелени,одеялца,за около 230лв.
Накрая ми подариха една книга "Всичко за бебето" и талон за
отстъпка с 5%.Кофтито е,че сега го преместиха някъде в Люлин
и не ми много удобно да ходя до него.
Сега съм фен на Штъркела-хем близо,хем евтино!

# 94
Симбиоза, аз откъснах етикетите преди доста време, но по мои спомени дънките струваха към 50 лв в "Рени" на Пиротска.
А иначе за магазин "Слънчице"- видях, че са го отворили преди няколко седмици в Люлин. Точно срещу Кооперативния пазар е. Та за първи път влязох там днес и останах наистина много заинтригувана. Имаше толкова симпатични неща, че направо не можех да изляза от магазина. Харесах много едни детски дрешки в неутрален цвят( едното беше много готино жълтичко, а другото в приятно зеленко), ама още не съм тръгнала да купувам за бебчо. Кой знае... може да отида пак натам и да ги купя... Страшно много ми харесаха Simple Smile

# 95
Да се разпиша и аз. Тук нищо ново, чакам вторника да си видя малката шушка. В понеделник пък ще дойдат баба ми и дядо ми за една седмица на гости, та ще ми се освободи малко повечко време за мен, а те ще гледат детенце.
И тук времето се развали. Един гаден вятър излезе и слънцето нещо се скрива.
Аз пък да ви кажа съм се отворила на сладко. Сега мисля едни локумени топчета да правя, чакам само мъжо да ми донесе продуктите.
Бягам сега да поразчистя докато Ади спи. Хубав ден на всички...

# 96
  • София
Възможно ли е да взема твоя час за Д-р Димитрова за 09.05, ако все още е свободен? Аз имам записан при Марков, но за 09,06, а тогава ще ми е късничко...

За теб е! Видях че си сменила твоя по късно пиши дали го искаш все още Laughing

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 17:01 от villi

# 97
  • Испания и Стара Загора
Аз пак ходих на лекар.Този път беше друг на бърза помощ.Изписа ми сироп за кашлицата.Каза,че за сега дробовете са ми чисти.Дано вече се оправим,че ми омръзна. Tired

# 98
anita, много е хубаво това, че са ти чисти дробовете. Сега със сиропчето ще ти мине и кашлицата и вече ще си добре.

Аууууууу Клара, как харесвам локумки.... Естествено, че домашните са по- вкусни, ама ако ме домързи мога да изтичам да си купя готови Simple Smile

Преди малко се видяхме с техническия. Той леко е оплескал нещата, но ще видим сега как ще ги оправя.  Thinking Поне каза позитивни неща за тоя прословут Акт 16. Ако нещо не се обърка, уж до месец щели да изкарат. Оффф... моля се всичко да е наред и по- скоро да ни издадат Акт 16  Praynig

# 99
Ние чхакаме бебче през септември Simple Smile

# 100
Ние чхакаме бебче през септември Simple Smile
Ми честито   bouquet

# 101
Анита,мила аман вече  с тези болести.И на мен ми омръзна от сополи и кашлица.Малката е така вече трети ден.Казаха,че е  на алергична основа.Поне няма Т.Бързо оздравяване ви пожелавам  bouquet.Аз пък днес цял ден се мотам на печката,обаче няма да ви кажа какво правих Wink.Направо се скапах.Искам да се изтегна пред телевизора,но милото гледка мач Sick.Кога ли ще го  пращам при Бербатов,ама айде...

# 102
Добре дошла на новата мама.
Горска китка те тез стават за отрицателно време и не искат много продукти пък стават супер, таз вечер даже преядох с тях  Embarassed.
Бягам сега да си почета малко книжка и да спя че нещо ми е много зальохано днес...

# 103
А би ли споделила каква цена са?
А Малибу спомена името Рени.Така се казва магазина или аз пак нещо не разбрах?

Simbioza "Рени" е фирмата производител(българска е),не е магазин а щанд на 2ет. в малкия цум на ул.Пиротска.Дънките струват нещо от сорта на 53лв. или 57лв.
Gorska_Kitka значи и ти си си купила същите-поздравявам те наистина са готини и много удобни Peace
Desi_Radi  Hug
kiarra и аз мислех да те питам за къщичката,много е интерсна и много ми се иска да я видя на живо Simple Smile

# 104
  • София
Благодаря за инфото,мамчета!
Сега да ви разкажа как се ядосах на
едно дете малко по-голямо от нея:
такава агресия от толкова малко
дете не съм виждала.
Първо тя си седеше в пясъчника и си
ровеше.Това момченце я блъсна и тя
се удари в пързалката и си напълни
гърба с пясък.Не стига това,ами взе да
я рита без да спира.Няма да ви казвам
как плака горката.
Гушнах си я,а тя взе чак да хълца.
Тъкмо забрави и се заигра и това дете
пак я удари.Толкова беше бърз,че
даже не видях къде я удари!
Още плачеше и той "Прас!" и я удари
през лицето със ситото.
Ужас!Как да реагираш на такава агресия.Полудях!
Добре,че бабата си го взе и си тръгнаха,иначе ние щяхме
да го направим!

Общи условия

Активация на акаунт