СЕПТЕМВРИ'09 - 19

• 12 014
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен доста сте изписали ,чакаме голямо четене.
Искам да помоля ако е възможно да ми сложите розов щъркел stork-girl

# 211
Здравейте и от мен, и аз не съм писала от страшно много време, но съм доста заета покрай работата, ученето а и гледам да поспя в свободното време и да си почивам повече Simple Smile Да се похваля и аз-бебето ще е момченце, вчера бях на ФМ при Марков, всичко е наред, развива се идеално.Страшно съм щастлива,особено след като и предчувствието ми за момче се потвърди:) Поздрави и ще гледам да пиша пак   bouquet

# 212
Янита, Мая, честити девойки. Да са ви живи и здрави и да ви радват много   bouquet

discover, честито момченце   bouquet И аз имам предчувствие за мъжко, но незнам дали интуицията ми ще излезе вярна в този случай Simple Smile Чакам с нетърпение да дойде време за ФМ на 8 Май, за да видим дали всичко с бебчо е наред и какъв е пола Simple Smile

Ние си намерихме най- накрая човек, който да ме замества. Много приятно и интелигентно момиче. Чакам с нетърпение да почне работа, за да я въведа изцяло в нещата Simple Smile

# 213
Gorska_Kitka   каде си на ФМ на 8-ми че и аз ще ходя аз съм от 14 и 30 в Фемина при Цолова.!!!!
Аз не пиша често момичета но ви чета редовно. Rolling Eyes Аз съм по цял ден на вън, меря улиците яко. Все повече се заглеждам по бебешките магазини , направи нямам търпение. С мъжа ми си говорим само за такива неща...живот и здраве нямам търпение да пазаруваме. Ние не се вълнуваме толкова за сватбата , колкото за тези неща. Ние ще се бракуваме на 16. 05. не съм готова с роклята ама мисля че е норманлно имайки предвид променящите се размери на булката smile3521..... така де тя се щие в момента но ще си я взема 3-4 дни преди сватбата. Ще пратя снимки след това. Лека вечер на вас и честито на всички които са хванали щъркелите вече

# 214
dundito, аз съм от 17 часа при Димитрова. Ама вече се чудя дали не трябваше да се запиша при Марков или при Цолова от
Фемина...
Ще видим какво ще стане, да не се настройвам предварително Simple Smile

# 215
4естито на всички видели щъркелчета! Grinning

Аз 4аааааааааак след празниците Crossing Arms

Сега си хапвам ябълки и си сърфирам в нета,стига съм работила за днес! Mr. Green
Хубава вечер,мами!

# 216
  • Бургас

Изпревариха ме! Тъкмо ви чета и се изпълвам с умиление- вече повечето от вас знаят пола на бебчетата. Почти преполовихме. Simple Smile  Аз от вчера съм хоспитализирана у дома да лежа. Sad От събота започна да ме стяга корема ниско долу и в понеделник вече беше доста неприятно усещането. Докторката ми каза да почвам с магнерота и да полежа тези дни. Ако и утре е така вече съм на преглед. То не си е работа да стоиш и да не правиш нищо по цял ден. Не че на работа се "скъсваме от работа", но поне имам контакт с различни хора и не ми е толкова скучно. А тук само пред компа по цял ден съм в онлайн магазините и почти се разорих.  Embarassed Страх ме е да си погледна онлайн банкирането.
Най-новата ми придобивка е зимен кош за количката, която имам от Краска. Купих го от ибей и такова наддаване беше...голяма емоция, голямо нещо....
Днес си запазих и час за 4D за 14 май в Майчин дом във Варна, че в Бургас апаратура вече има, ама няма кой да гледа на нея...  Confused

Исках да попитам, има ли някой вече проблеми с гърдите? Аз от 2 дена имам много неприятна болка в областта на зърната.  Close Имах голям проблем с кърменето предишната бременност и спомените за това започнаха да нахлуват и съм ужасена. Не знам с какво да мажа.... Sad

# 217
Здравейте момичета   bouquet
Да честитя на узналите пола, на тези с успешните изследвания, както и на тези минали ФМ.
Предната тема успях да я пропусна, тази почти.

Нямам какво да кажа по-различно от вас. Чувствам се добре, правя си сама малки забележки по отношение на килограмите. Предчувствие за пола нямам никакво, продължавам да се надявам за момченце и все по-сладурски неща в синьо откривам.

Незнам дали бях споменала, че ще записвам магистратура - ще се пробвам да стана детска учителка. Казвам "пробвам" защото имам желание, засега и време за учене имам, но като се роди бебето, а и с батко не знам колко ще се справя, но с малко помощ от страна на бабите ще успея. Та по повод на учението, днес ходих да се запозная с една колежка и да взема от нея лекции. Ами не е зле 7 изпита за един месец, множко ми се струват, но те магистърските са си така. Много изпити и на макс всичко за кратко време, а да задочна ще е програмата. Та засега това ме вълнува.

Чудим се какво да правим по празниците, но май нищо конкретно и ще си останем във Варна. Просто не успяхме да се разберем с половинката къде да е и накрая никъде.

ЛаДиДа, съжалявам за твоите неразположения. Аз откакто съм забременяла гърдите си ме наболяват, но не и зърната. Аз предния път имах късмет с безболезнено кърмене и се надявам и сега да е така.

# 218
Здравейте на всички.За пръв път се включвам в форума за мами.Досега само четях  Wink  Днес си взех резултатите от Амниоцентеза,която правих на 7 април влизам да се похваля ,че ще си имам едно здраво момченце. Heart EyesНа седмото съм от щастие и след почти месец притеснения в очакване на резултата.Имам чувството че се зарадвах повече на резултата че ми е здраво бебето отколкото като разбрах че съм бременна LaughingТермин на бременност 14 септември.Дано не съм збъркала темата ако е така не ми се сърдете много EmbarassedЛека бременност на всички септемврийки и повече щастливи мигове Wink

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 18:09 от Didith

# 219

Исках да попитам, има ли някой вече проблеми с гърдите? Аз от 2 дена имам много неприятна болка в областта на зърната.  Close Имах голям проблем с кърменето предишната бременност и спомените за това започнаха да нахлуват и съм ужасена. Не знам с какво да мажа.... Sad

Аз. С нищо не мажа. Установих, че сутиен един размер по- голям (чашките най- вече) удобен и мек върши чудесна работа. Освен това при мен изтича по малко коластра така си мисля (колкото да ми образува коричка на зърната) и започнах да обръщам внимание и на дрехите, с които спя (заменям с памук).

Аз да попитам също. Забелязах, че обувките за пролет/лято са ми тесни. Качила съм 3 кг до момента. Оказа се, че 1/2 размер са ми големи, а старите са ми малки  Confused Има ли някой този проблем и как се справя?

# 220
  • Бургас
Мерси за отговора, като се замисля, наистина сутиените ми идват малки. Коластра още нямам, но усещам, че гърдите ми всеки момент ще почнат да я произвеждат!

Сега за обувките да отговоря пък аз- преди да забременея с дъщеря ми носих 37 номер. Точно в средата на бременността започнаха да ми стават тесни обувките и минах на 38. И досега съм на 38.  Confused

Didith, не си сбъркала темата! Добре дошла!  Hug

# 221
Да се отбележа на бързо-бяхме на ФМ днес, чакаме момиченце  Party
После ще пиша за прегледа-имам какво, Горска , специално за теб  Wink

# 222
 НА 17.09  ми е темина

# 223
Привет!Само се разписвам,че съм тук! HugПоздрави на всички видели пола newsm51
Привет и на новите майчета-лека бременност!
На болните бързо оздравяване!

# 224
  • София
Възможно ли е да взема твоя час за Д-р Димитрова за 09.05, ако все още е свободен? Аз имам записан при Марков, но за 09,06, а тогава ще ми е късничко...

За теб е! Видях че си сменила твоя по късно пиши дали го искаш все още Laughing

Villi,
ако Ianita28 вече не иска часа, може ли аз да го ползвам? Малко късно се усетих, защото нямах интернет тия дни... Rolling Eyes

Момичета, трябва ми информация за Обредни домове в София, добри сайтове в които мога да намеря информация за сватби и т.н.   newsm78

Разбира се, че ако Ianita 28  няма да го ползва отиди ти. Но си мислия, да се обадя и да ги предупредя за размяната.

Не можах да изпратя ЛС, защото кутията на ksantipa е запълнена, утре ще звънна да прехвърля часа за теб. Янита се отказа.

Общи условия

Активация на акаунт