СЕПТЕМВРИ'09 - 19

• 12 010
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
  • на Русе
Момичета,
намерих един календар за определяне на термиана. http://www.ladypill.com/calendar.php Прилича на акушерския  newsm78 Но според него съм в 21 седмица. При вас има ли разлика?

# 226
На мен ми излиза вярно,ако съм го направила правилно.Нещо май не можах да го схвана newsm78.Аз за дата на термина гледах,но седмиците не ги разбрах къде са.

# 227
Момичета само наминавам да ви се похваля утре ще чета какво сте изписали тез дни.
Първо една приятелка която от известно време бебеправеха ми се похвали с положителен тест, та си умирам от кеф за нея.

Освен това предчувствието ми явно никво го няма. След днешната консултация знам че ще си имам пак мъж. Лекарката е 200 % сигурна, то и аз я видях съвсем ясно пишката де, та така слагайте ми и на мен  stork-boy ( поне имена си имам готови няма да мисля ).

Мъжо викаше че значи ще се потретваме, ама аз се направих на разсеяна. Та така рокли и букли чак след 6-7 години.

Бягам сега дано с вас всичко е наред. Хубава вечер и  Hug от мен...

# 228
  • Габрово
Освен това предчувствието ми явно никво го няма. След днешната консултация знам че ще си имам пак мъж.

Ами то и при мен така... явно не е било точно предчуствие, а по-скоро скритото ни желание за определен пол. Ами, честито момченце тогава   bouquet
И на останалите узнали пола честито!
Атракция, на теб ти честитих преждевременно по погрешка, ама се оказах добър пророк  Wink

# 229
Възможно ли е да взема твоя час за Д-р Димитрова за 09.05, ако все още е свободен? Аз имам записан при Марков, но за 09,06, а тогава ще ми е късничко...

За теб е! Видях че си сменила твоя по късно пиши дали го искаш все още Laughing

Villi,
ако Ianita28 вече не иска часа, може ли аз да го ползвам? Малко късно се усетих, защото нямах интернет тия дни... Rolling Eyes

Момичета, трябва ми информация за Обредни домове в София, добри сайтове в които мога да намеря информация за сватби и т.н.   newsm78

Разбира се, че ако Ianita 28  няма да го ползва отиди ти. Но си мислия, да се обадя и да ги предупредя за размяната.

Не можах да изпратя ЛС, защото кутията на ksantipa е запълнена, утре ще звънна да прехвърля часа за теб. Янита се отказа.

Благодаря ти много  Joy Би ли ми написала пак часа моля, датата е 09.05 събота, нали? Благодаря отново!  Grinning

# 230
Привет!
Да ви разкажа за прегледа - отидохме в 14,40,часът ми беше за 15ч. Вътре народ, а госпожата, нелюбезната, която вдига телефона държи речи-ми няма къде да седнете,като идвате с по 2-ма , 3-ма придружители е така, да сядат жените. Вие коя сте?  Shocked Казах аз, чакахе. Точно в 15ч. влетя една госпожа-оказа се доц. Димитрова, позакъсняла и вика-давай ги, да отхвърляме. Влезе една жена, дошла преди мен-излезе за 10 мин.Айде и ние следващите-пак за 10 мин. Останалите излизаха от кабинетите най-рано след 20 мин, със снимки, прикачени за бланката, плащаха 60 лв и заминаваха, ние - без снимка. Казах на мъжа ми,че не искам диск, за какво да им дам 100лв за 10мин.
Сестра ми ми обясни как е протекла нейната ФМ,пак във Фемина, при д-р Томова - около 30 мин, пуснала я да стане за 5 мин, за да се размърда бебето, гледала е артерии, урина кога ще пусне бебето, колко се пълни пикочния мехур....Яд ме е ,че не я послушах да се запиша при нея, но свършило.
Важното е,е всичко е ок с бебе  Peace
Та си мислете при кой ще идете на фм, още има време за промени Simple Smile

Редактирам се-чета ви,че за 9.05 имате час-госпожата на телефона каза,че ще преглежда само една лекарка на 9-ти, щото преди бил даден като работен, а сега е почивен-та звъннете си пак  за доутоняване.

Lipstick*, какво се случи с теб?След прегледа....

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 08:59 от Atrakcia

# 231
Здравейте момичета,

вчера нямахме интернет вкъщи, а както върви деня, май и днес няма да имаме. Явно нещо се е бъгнало в приемника на PC-то, та докато го оправим може да мине малко време.
Много се бях разочаровала снощи без интернет и като че ли вече почвам да се съмнявам, че съм пристрастена към нета  Crazy
Особено както имаше и шампионска лига снощи- ужас... Мъжо гледа, аз тъпея... Трябваше да си взема една книжка и да чета Simple Smile

Добре дошли на новите майчета. Лека бременност  Hug

Атракция, честито момиченце Simple Smile Много щастие и късмет на момата и на семейството Ви  Hug   bouquet Вече сте ги нашарили. С нетърпение ще чакам да разказваш подробности Simple Smile

Клара, честито момченце. Да расте хубав и галантен мъж Simple Smile

slavip, аз по този акушерския календар не гледам, защото по него трябва да съм 21 седмица и кусур... Аз понеже си знам кога горе долу е станало зачеването, а и тъй като цикъла ми е 34 дневен, изобщо не гледам тези изчисления, които са за 28 дневен цикъл Simple Smile

Ники, и моята снаха също имаше такъв проблем с номера на обувките. Докато беше бременна, стъпалото й беше нарастнало с половин- един номер.

Валка, какво ще ми честитиш предварително на мен, за да видим дали ще уцелиш ?

Ла Дида, дано по- скоро да ти минат неразположенията.  Hug  Praynig
Мен не ме болят гърдите, но пък за сметка на това ме наболват зърната. Много са ми чувствителни от време на време. Май и на мен ми се натрупва коластра по зърната, която образува много нежна коричка.
Аз смята скоро да си купя кремче за зърна и да почна да ги обработвам отраноSimple Smile

Ауууууу Атракция, туко що прочетох твоите приключения. Ужас.... Значи какво излиза- първите и последните най- много ги претупват. Най- добре е явно да си по средата... Хъмз... Уф.. да не се настройвам от сега, щото ще се караме май Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 09:27 от Gorska_Kitka

# 232
Аз смята скоро да си купя кремче за зърна и да почна да ги обработвам отрано:)

Rano e, няма смисъл. Ако ще го правиш-да е в последния месец, преди раждането. Аз ис 1-та, сега и с 2-та бременност няма да се подготвям.

# 233
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
днес се събудих в ужасно настроение,без желание за нищо.Мразя такива дни. Tired
Atrakcia честито момиченце Hug
Клара честито момченце Hug
Gorska_Kitka и аз съм пристрастена към интернета.Това е единствената ми връзка с България и с външния свят и ,като го изключат за 1-2 седмици,направо откачам. Crazy
Днес трябва да отида пак до ЖК.Аз нещо не разбрах-на 15.05. ще правим изследвания кръв,урина и диабет,но аз ли трябваше да си взема час или тя го взе направо newsm78И без това ще водя Алекс на лекар,ще свърша и мойта работа. Wink
Аз нямам проблеми с гърдите все още.Надявам се и да нямам.Достатъчни бяха болките с миналата бременност  и кърмене,че сега като се сетя и настръхвам.Как ще преживея пак няколко месеца кърмене. ShockedИ с предната бременност не съм си подготвяла гърдите за кърмене и сега не мисля да го правя
На всички лек и слънчев ден. Hug

# 234
  • София
Дорбо утро момичета  Hug
Много сте изписали за няколко дни бре  Wink
Atrakcia честито момиченце  Hug
Аз ще трябва да попрочета малко какво сте писали, че това за подготовката на гърдите нищо не ми говори  Blush и да не задавам тъпи въпроси  Mr. Green
Пожелавам ви един усмихнат ден, макар да е облачно навън  Flowers Sunflower

# 235
  • Karlovo
Добро утро момичета , може ли и на мен едно  stork-boy .Лекаря го гледа 3 пъти вчера и каза че ще си имаме мъж.

# 236
  • София
Момичета,
намерих един календар за определяне на термиана. http://www.ladypill.com/calendar.php Прилича на акушерския  newsm78 Но според него съм в 21 седмица. При вас има ли разлика?

Нещо не можах да го схвана.Може ли малко помощ?

# 237
Lipstick*  bouquet права си днес се обадих в лабораторията,ще ги пускам след празниците.Радвам се,че си добре,и аз имах полип в ендометриума,но го отстраниха оперативно и той кървеше.
anita29  Hug дано,въпреки,че и двете вече са на АБ
discover и аз бях при Марков в понеделник от 15.00ч-16.30ч.Ти за колко имаше час?Може да сме се видяли Simple Smile
ЛаДиДа бързо възстановяване ти желая.
Didith добре дошла Hug
На узналите пола-честито  bouquet

# 238
maliby   аз бях от 18ч., но влязохме към 19.30 и въпреки чакането съм страшно доволна от Марков, на такъв преглед бих ходила всеки ден  Laughing Само дето не можа да направи 3Д снимка в лице, защото бебчо ми беше точно под пъпа и там е в сянка, но пък за сметка на това си имам снимка на пишката, за да опровергая бабите, които бяха сигурни, че е момиче  hahaha

# 239
  • София
ksantipa изпратих ти лично, всичко е ОК.

Здравейте момичета,

Добре дошли на новите мами   bouquet, леко бременеене в нашата компания.

Честито на всички научили пола  bouquet

Аз се чувствам, добре,но имам какво да се оплача за 20 дни +6 кг. от вчера се опитвам да ограничавам яденето, но ефект никакъв, всичко ми се прияжда.
Днес с каката бяхме в На Кафе при Галя, заедно с още няколко малки балерини придружавахме Маша Илиева, децата бяха много сладки сега търся къде може да се гледа предаването на запис да го покажем на родата, но нищо не намирам.
Довечера сме на балет целия женски състав на нашето семейство, от утре отново на вилата за няколко дни.
На мен започна да ми тече коластра вярно само по няколко капки, но я има.
В детската няма нов случай на скарлатина, така, че от 7 май отново сме на линия, бързо ще мине времето до морето нямам търпение да тръгваме децата само ме питат кога ще ходим да живеем на хотел, това им е любимото, е то защото в повечето случаи сме олинклузив и само притичват за сладолед и други лакомства на корем и после не ядат нищо.
Успешен ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт