97 Американска без-паника-за-свинския-грип тема

• 13 139
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Дарина, добре дошла и от мен.  Hug Всичките сте се събрали в НДж.  Crossing Arms
Сега се сещам, че Хитруша не съм поздравила тук.  Blush Знам я от общия чужбински форум.  Grinning

Тандури, браво на Калин за книжката!  Heart Eyes
И на теб за вампирската. Аз набързо прочетох останалата "тройка" след като гледах филма. Нямах мира докато не ги свърша.  Crazy Но Едуард и до сега не разбирам защо е толкова харесван...  Whistling За артиста говоря, не за героя.
Стела, според imdb, Release Date: 20 November 2009.  Mr. Green

Бенс, задобрявам с подстригването (добре че има доброволци  Flutter), но установих, че без тримър май няма да се размина.

Манифестациите ги мразя, особено като се сетя за подготовката дни наред преди това...  ooooh! Виж почивни дни (за мъжа ми) не бих отказала.  Peace

# 106
  • САЩ
Кюбит мерси за посрещането! И аз съм в отбора на домашно постригващите. За сега имам само двама клиенти - мъжа ми и детето и други не приемам  Laughing Правя само една прическа и няма не ми харесва щото ставам лоша. Ох, един път имах голяма издънка. Забравих да сложа приставката (така ли се казва не знам) и започнах без нея. Минах два пръста над ухото на мъжа ми и тогава видях каква беля съм направила. Няма да ви разказвам после що драма беше ама за две седмици порастна пак и го дооправих  Mr. Green Свекърва ми като беше тук да помага за малкия докато беше бебе искаше и нея да постригвам, че като чу цените на пострижките тука лошо и стана, ама аз викам не, аз постригвам само мъжко.  Stop Ми черпих я едно постригване какво толкова. И мъжа ми се опитвам да го навия да ходи тук на фризьор ама той не, та не, много му харесвало как го постригвам  ooooh! Та тъй, занимах ви с моята фризьорска история.

# 107
oh, обичах ги манифестациите! бях асистентка на училищното знаме и дни наред запях заедно със знаменосеца и другата асистентка от сянката как народа набива крак по плаца Grinning

Darina, Хитруша - добре дошли момичета!  Simple Smile

За кг, свалят се... последните 4-5 най-мъчно и гадно, но и те си отиват... Викс, много ми липсваше сушито и на мен, но аз попрегрешавах все пак отвреме навреме... Кюбит - заплоодвете/зеленчуците/ядките - супер, но внимавй с количеството на плодовете, след 4-ти месец и от тях се дебелее, та мадам докторката ми рече авторитетно: "Е, не може толкова захар, ако минеш на чист протеин ще контролираш качването!"
качих най-много последните 2-3 мес и раждах на +22  #Crazy #Crazy #Crazy

# 108
Като сте ги заговорили тези манифестации - някой свирил ли е във фанфарната? Ама че неприятно беше това. И разбира се, не ставаше по желание, нарочваше ни учителката по музика, която много уважавах, всыщност, но е имала директива жената да го прави, разбирам я.
С това желязо в устата, набиваш крак в предната линия, няма скатавка в задните редове, гледаш в същото време да не се подхлъзнеш на някое цвете, желязотo ти дрънчи в зъбите, цепи устните ... мерси от манифестации.
Но една седмица празници не бих отказала и аз.

# 109
Да,аз LaughingНо не стигнах до манифестация,само репетиции.

# 110
Да,аз LaughingНо не стигнах до манифестация,само репетиции.
Блазе ти! При нас това ставаше, само ако нахално дезертираш, както редица девойки направиха. Но карай, да върви спомена.  Simple Smile

# 111
Аз имах някаква уважителна причина,не си спомням каква...Не вярвам да съм се измъкнала така лесно като си спомня какъв учител по музика имах.

# 112
  • WA, USA
Кюбит, вярно сме много в НДж, ама те повечето са по-близо до теб, отколкото до мен. Никой няма тук в South Jersey, na shore-a:(
Аз много обичах да марширувам, ама бях и малка, те децата се радват на такива работи.   

# 113
аз съм свирила доброзорно на алт  Laughing, но само "върви, народе възродени", друго не. имахме и ден на строевата подготовка и съветският марш (или нещо подобно), там пък как набивахме крак....

# 114
Кюбит, супер за подстригването, никак не е лесно трудно(къде гледам като пиша), само практика трябва, а щом имаш и желаещи без време ще задобреееш. Тримъра си заслужава, аз купих на свекъра ми и свеки си умира от кеф сега да го подстригва. Мога да изнамеря у4ебниците и да ти скенирам уроците за мъжко подстригване Wink

За филма, вторият на 20 Ноември(както е казала кюбит Simple Smile), третия на 30 Юни 2010.

Робърт (Едуард) ми е по - скоро интересен нато ли4ност(талантлив е, 4ете интересни книги, пее много, много хубаво и тн), от там и другия интерес  Wink

мъжа ми доброволно е свирил на тромпет и обой в оркестъра на у4илището Crazy
Дали съм ви показвала неговия хай-скул , супер е.ТУК , ако някой иска да го види.

манифестациите не ми липсват, но Май месец ми е любимия в Б-я с кестените, тогава  по4ти вси4ко се раззеленява, и го свързвам с пе4ено агне и зелена салата за Гергьовден...айде,  удари ме носталгията...

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 07:50 от benson10

# 115
Хитруша, и аз съм малко фризьор по неволя. Нямам желание, но ме понатиснаха и се предадох преди време. Свекърва ми цял живот е подстригвала всички около нея (не е фризьорка) и мъжът ми години наред ме "тормозеше" колко уютно  ooooh! щяло да му бъде аз да го подстригвам. А аз имам известен опит от къдравата коса на баща ми (майка ми го подстригваше редовно, аз - по неволя като я няма нея). Та.. сега стрижа и рекламации не приемем.

Бенс, няма да са ми излишни още съвети и скици. Гледах уж някакви из нет-а... Утре пак ще имам "обект".  Joy

sipirumi, аз мислех, че и ти си тук на близо.  newsm78

---------------------------------

Купувате ли книги втора употреба? Примерно от амазон? Параноично се колебая от една седмица да си поръчам 5 книги (like new condition за $25 общо с доставката, иначе нови са в пъти повече), защото ме е страх дали са чисти (дървеници, мушици някакви и прочие).

Гледах едно близнашко реджистри в бейбисРас на колега на мъжа ми и искам да купя подарък. Но като им гледам списъка, доста неща има, а бейбишауъра мина вече. Т.е. питането ми е, това, което аз виждам, дали е само останалото некупено или целия списък?

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 05:41 от Кюбит

# 116
Кюбит, аз съм взимала книги втора ръка, но не от Амазон...да не говорим, че почти всичките ми учебници ги взимам използвани и никакви проблеми не съм имала  Peace

Една от мечтите ми беше да стана фризьорка  Grinning , но никой не съм подстригвала до момента  Sad .

Манифестациите ме подминаха, не ме дочака времето на чавдарчетата и пионерчетата, а така си мечтаех да стана чавдарче  Crossing Arms

# 117

---------------------------------

Купувате ли книги втора употреба? Примерно от амазон? Параноично се колебая от една седмица да си поръчам 5 книги (like new condition за $25 общо с доставката, иначе нови са в пъти повече), защото ме е страх дали са чисти (дървеници, мушици някакви и прочие).

Е, не, съмнявам се да ти се случи такова нещо. Купували сме да, неведнъж. Там, където пише "като нови", са наистина като нови. Там, където са в много добро състояние, са почти като нови, все едно някой просто ги е прочел. В най-лошия случай може да има нещо подчертано, и такъв вид книга няма да е счетена за в "много добро състояние", даже пишат, че по копието има подчертано или нещо такова. Амазон има система за това как да класифицираш книгата. Има вероятност да получиш книга, на която по миризмата си личи, че е четена от пушач, но това пак е изключение. Не че 100% гарантирам, но ние поне сме нямали разочарования от книгите втора употреба на Амазон. Те даже не са "амазонски", а на външни доставчици, които използват системата на Амазон за транзакцията, от един момент нататък Амазон не поема отговорност.

# 118

Манифестациите ме подминаха, не ме дочака времето на чавдарчетата и пионерчетата, а така си мечтаех да стана чавдарче  Crossing Arms
За мене тукашните скаутски отряди са същото нещо като чавдарчетата и пионерите, че и големи хора могат да се пласират! Simple Smile Така че - възможности има, стига да иска човек, ако е дете пък - да не говорим. Друг е въпросът, че някои от миналите по този път не щем и да чуем децата ни да залитат по подобно нещо.  Stop

# 119
Кюбит, никога не съм имала проблеми с Амазон, ама за какво ти е от там, като можеш да идеш до Strand, 12та и Броудуей, където има етажи и етажи и маси и лавици и пак етажи и пак маси с използвани книги в отлично състояние. Това е много известен с размерите си used bookstore.

Общи условия

Активация на акаунт