Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи са необходими и къде трябва да отидете, за да получите еднократна помощ при раждане?
Как се създават връзки към страници?
Как да изберем болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи са необходими и къде трябва да отидете, за да получите еднократна помощ при раждане?
-
Как се създават връзки към страници?
-
Как да изберем болница за раждане?
-
Какви са различните мнения относно козметиката за бебета?
-
Какви са мненията за болниците и избора на място за раждане?

за the 1.
, каза, че условията са били нечовешки, въпреки, че всичко е било след ремонт, не е имало топла вода, леглото на което е раждала е било счупено, без една дръжка и не е можела да се набира при самото раждане,за вечеря, една кисела краставица с едно парче кашкавал, в стаята в която са я вкарали, не са били сменени чершафите и тя като ги е помолила да ги сменят са и казали, сама да си ги смени и са и донесли чистите! Извинявай, но това, ако е отношение към жена тръгнала да ражда, здраве му кажи! Предпочитам в Токуда да раждам, поради тези всички изброени недостатъци на Майчин дом, предполагам и на останалите държавни болници, лежала съм там преди 3 год в ремонтирано АГ отделение на 7етаж и знам какво е, знам какво са запушени тоалетни, които са общи и какво е смрад, знам какво са хлебарки- ами втори път няма да си го причиня!!
доста хубава се очертава да се получи, браво 

Ако така е било преди години, днес не е. Не една и две майки са минали през тази болница, за да се изкарват условията там трагични. Да не говорим, че много жени отиват да раждат там и следващите си деца, което все пак трябва да говори нещо, нали?