МАРТенското бебе вече е голямо, и си гука мила мамо!

• 10 813
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Hug Честит рожден ден Ани ,бъди жива и здрава и много обичана  newsm51
Честито и на малката Симонка,много да радва мама и тати  smile3541
Това с нервнеченето по време на ядене си мисля,че е периодично,може би някаква криза,знам ли вече (поне така се успокоявам  Mr. Green Mr. Green)
ОХ в тези жеги мойто дете едно,че вода не иска да близне,а и не иска да яде,хапва по 50-60 гр,а преди хапваше по 120-130  newsm78,а сме почти на АМ и с тази хлътнала фонтанелка много се притеснявам да не се обезводни.Не знам как да го накарам да пие и подсладена пробвах , не става  Thinking.Дайте идея  ooooh!
И аз да похваля мъжлето ми за раждането ми подари обички и гривна златни,много ми помага,аз мразя да готвя и това  е негово задължение,чисти ,само мрази да простира,но това да му е проблема  Mr. Green
Аз от няколко дни пробвам на Ванга масажа ( Алекс-мама,твоя е заслугата  Mr. Green) и вадя трънчета  Laughing и вместо да се успокоява тигъра с намаляването на трънчетата,той май повече полудява  Thinking,на вас как ви действа,масажираш ли го още така?

Аз много се чудя за ваксините още,не знам Преванар ли да сложа или пентаксим,или и двете  Thinking,Преванара нещо не мога да я намеря по аптеките  Rolling Eyes,моята педи е от старата генерация и е п/в тези ваксини  ooooh! та ще ги слагам на частно

# 271
Здравейте!!!

Ние днес си направихме една Огрооомна разходка  Grinning - като се вдигнахме с бебка и каката от Св.Троица, та чак до Екзарх Йосиф стигнахме, пеша.Ама си имахме цел - купих си страхотни маратонки от Аутлета на Тенденс за....10 лв  Mr. Green Имаше много хубави моделчета, даже се чудя дали да не си взема още едни за трамбоване по парковете. Обаче изостанахме с времето и навръщане като ревна туй ми ти дете...по Пиротска, няма къде да го накърмя.Та на бегом до градинката на Опълченска/много е смотана/, пълна с циганета, малкото пейки и те заети...ужасТ ви казвам.Накрая съзрях някакъв паметник, та седнахме на него, да се нахрани детето...уж вс. спокойно, по едно време усещам някакво присъствие над мен.Поглеждам - 3 броя циганета кацнали отгоре и зяпат  Sick Sick Sick Любезно успях обаче да ги разкарам, докато се нахраним и така се прибрахме после спокойно. Важното е, че имам маратонки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Скоро обаче няма да повторя такава разходка, като парцал съм, а и по тия разбити тротоари...

Знаех си, че има нещо гнило в тия памперси....синьо-червен ни е пакета.Много ме е яд, че от най-големия взехме, 80 бр.Знам си аз, че не бива да си правя експерименти, ама на, подведох се от ниската цена.За урок да ми е.

Нагаина, слингът още не съм го изкарвала от вкъщи  Embarassed И аз се чудя как ще го връзвам навън, той е 5 метра.Др. вариант е да се овържа от вкъщи още.Видях една мама в парка така си ходеше и с количката.Ама и не ми се е налагало, все с количката сме.

Подарък и аз нямам... Crazy

Вода продължава почти да не пие.Нито чай/не съм давала, де/.Яде и много начесто, и големи паузи прави понякога, та не мога да разбера.Гърдите отдавна са ми меки, ама си има мляко и мисля, че и стига, не се дохранваме.

# 272
Аз нещо сдавам багажа...изпих една ракия и изпуших две цигари.Естествено ще цедя и хвърлям след това.. Cry Извадих замръзена кърма...
Какви подаръци,какви злата..хич и не чакам,напоследък сме "Мистър и мисис Смит"..ако ме разбирате.. Добре че фадъра се отчете с 4 цифрена сума за раждането,и това ще ми е..ама дето се вика да сме живи и здрави,после по разпределение "горе" или "долу" нищо няма да вземем с нас..

Каква светлина в тунела,то тунел не виждам даже...а една голЕма дупка... Cry

# 273
как го правите това с водата и чая,ние почти нищо не пием,само нощтно време и то много малко,през деня не пие,давам ама не иска,пък и той доста спи,все пак няма да го будя за да пие чай,отначало като започнах да давам чая пиеше 50мл на ден,пък сега не иска newsm78

ние пък не сме акали,слагах термометъра 2 пъти днес,но не е акал-явно няма какво....това е при нас,по цял ден разходки,аз вече се опекох на блуза,чак ме е срам като се погледна,събличам блузата.....,ама все едно не съм я махнала Joy иначе бебчо започна да яде по-малко от преди и по-рядко,пък и така като суче,нищо не може да се разбере,преди ядеше около 120мл,сега като суче едва ли е изсукал толкова,давам и двете гърди,рядко едната,даже някой път суче,суче...и пак гладен,и се изцеждам да видя колко ще изцедя (еми то от двете повече от 20мл не може да излезе) и той малкия затова се нерви,то не пуска със същата сила вече,хайде аз лягам че след малко пак ще се събуди,я да се гледаме,я за нещо друго Rolling Eyes

лека от нас  bouquet

# 274
Аз вода не давам изобщо. На Рая като и е криво, или и се пие си мрънкоти и аз си знам, че си иска да цока - вече я усещам кога какво иска и за какво точно реве, ама и тя си реве по различен начин де...

cvetka-koketka, много готина люлка сте измайсторили - супер е! А и чантата си я бива... моята към количката и без това е малка, ще трябва да се огледам и аз за нещо такова.

*Nikita*, интересно ми е как ги разкара циганетата?!?! Аз днес имах подобно преживяване. Следобед ходихме до къщата в Банкя. Пътуваме си по околоръстното, ама Рая се събуди и наду гайдата прегладняла та я взех у мен и се кърмим... на светофара за Перник минават онези дребни циганета дето мият стъклата и се навеждат чак да видят по-добре, ама мъж ми нали е голям...само тръгна да отваря вратата на колата и се изпариха яко дим... Иначе е доста неприятно да те гледат втренчено в подобна ситуация.

БОДЛИВКА, защо така са ти потънали гемиите?!?! Я, да се стягаш в чорапите. Wink Най-малко от теб го очаквах. Hug Hug Hug

Подаръкът ми за раждането ще си го получа догодина, когато Рая поотрасне, за да го споделим с нея - почивка на някой от островите. Wink

# 275
  • Варна
Бодливке,  Hug Hug
Горе главата!

# 276
Еее, Бодливка, чак мен учуди, явно ти е непривично това състояние, няма да се плашиш, а до утре да ти е минало Simple Smile

Аз да се похваля, че пак супер разходка правихме този уикенд, ходим до едно плажче редовно вече и с кенгуруто ходихме надалеч и се кърмихме тооолкова спокойно, няма шаване, пускане, дърпане. Сукане до дупка и това си е. На Дарко му направихме и първото плажче (просто си полежахме на хавлията на припек по приятното слънце в 17.00 ч, ама все пак...). Ето снимчици http://img9.imageshack.us/gal.php?g=p5095028.jpg

# 277
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Elq Симона и тя пие по много вода или чай. За денонощието 200, че и повече грама си ги пие. Nagaina и ние вчера направихме една голяма разходка на плажа и естествено и първите снимки от морето. Снимки ще покажа довечера или утре когато се прибера в Стара Загора и си ги сваля от апарата, че тук забравих кабела да взема.
Еее нашата почивка свърши, след 1-2 часа си тръгваме и най тъжна от всички е майка ми, защото ще си види внуците чак юли месец когато мисля да откараме цял месец пак в Бургас, а пък август ако е хубав може и още да останем, ако не ни вдигнат наема де  Mr. Green Децата няма да ги барнат, но майка им и баща им ще ги карат да си сменят квартирата  Laughing
Хайде останете си със здраве. Аз отивам да си събирам багажа, ще ви пиша пак от Стара Загора
 Hug Hug Hug
Честити месечинки на Лора на Сиа, Крис на Русана и Тобиас на Дез!!!!!!

# 278
  • София
Аз нещо сдавам багажа...изпих една ракия и изпуших две цигари.Естествено ще цедя и хвърлям след това.. Cry Извадих замръзена кърма...
Какви подаръци,какви злата..хич и не чакам,напоследък сме "Мистър и мисис Смит"..ако ме разбирате.. Добре че фадъра се отчете с 4 цифрена сума за раждането,и това ще ми е..ама дето се вика да сме живи и здрави,после по разпределение "горе" или "долу" нищо няма да вземем с нас..

Каква светлина в тунела,то тунел не виждам даже...а една голЕма дупка... Cry

Бодливке, недей така.....Все едно чета мислите си....И аз влезнах в след родилна депресия постфактум и Мистър Смит не ми помогна. ТА като резултат в момента не ми се седи вкъщи и почти нямам кърма. И аз пропуших, но не ми се пие...

Малката яде, да чукна на дърво, нормално, дори повечко хапва. Водица също обича да си пийва. Особено сегав жегите, като сме навън, гледам да й давам повечко да пие.

# 279
  • Варна
Момичета, горе главата! Аз не съм от най-силните характери, за да ви давам съвети, но не бива да се поддавате на тези коварни депресии. Важното е вие и близките ви да са здрави, всичко друго се нарежда... Аз съм болна в момента, бебка е изключително крива тия дни и не ми дава грам спокойствие и почивка, каката е най-често боледуващото дете на света, мъжа ми си грабна чукалата и отиде да се забавлява с колегите си през уикенда, докато аз едва се тътря из къщи, Кристина е при баба си и въобще не иска да ме чуе .......въобще ако ревна, няма да млъкна, ама гледам на инат да устискам, защото няма полза....Толкова мечтахме за този момент...никой не е казал, че ще бъде лесно.

# 280
  • София
Усмихнете се! Утре ще стане по-лошо. Grinning Grinning
 Бодливче, на твое място вместо да изпушвам по две цигари наведнъж и да пия по една голяма ракия, пък после да си хвърлям кърмата, бих пила всеки ден по една малка биричка за настроение и бих изпушвала по една цигарка чат-пат и на бебето нищо няма да му стане. Не подкрепям фанатизма в нищо и в бебегледането също. Simple Smile Сега може и да си изям виртуалния бой, ама хич не ми пука. Бебетата имат нужда от спокойни майки, значи трябва по малко и ние да си угаждаме. Simple Smile

# 281
Е ми че и аз изпушвах една-две цигари вечер, след късното кърмене Whistling Не можах да издържа, но за сметка на това съм горда със себе си че цяла бременност не пуших. Peace

# 282
  • София
Маймунке, направо така ме успокои, че щях да падна от стола от смях....Отивам да храня малкото мрънкало, че ни е време и излизаме навън

# 283
Добро утро мами, сладурани!!!! Hug Hug Hug
Ееее,голяма жега още от сутринта  Nature Sunny,мирише ми на мнооого дълги разходки днес Mr. Green
Ей мами,вие за кога ще го "сдавате багажа" newsm78,ми те пораснаха вече децата Joy,я да се стегнете в кръста веднага Mr. Green
подарък и аз не съм получила от никой Twisted Evil,само от майка и татко Hug/материален де Rolling Eyes/.Иначе милото много ми помага във всичко.И чисти и пералня пуска и малкия гледа,немога да се оплача от него.Ето например тази нощ дребния като се събуди в 3часа и аз една такава сънена ставам smile3507,и той ми казва"...спинкай,спинкай,аз ще го нахраня...",казвам ви толкова приятно ми стана,направо се размазах от удоволствие Grinning
вода,малкия пие много,по 180- 200мл на ден.
Днес няма да готвя Mr. Green.Вчера правих обаче две манджи,и то само за около 2часа и нещо #Crazyегати бързака съм станала.И на всичкото отгоре през това време и изгладих една голяяяма купчина дрехи #Crazy
Честити месечинки на родените на 10.02 и 10.03
БЕЛЛА,мислих мислих и виж какво измислих:
В къщи МАРТенче расте,мама от от целувки ще го изяде!
МАРТенче сладко ще търсим къде-в най близкия парк или кафене!
МАРТенче сладко се разхожда доволно с мама и татко!
Дано да ви допаднат newsm78
Айдееее дребния се събуди....

# 284
здравейте мамчета,
Честити месечинки на всички бебоци! Да са ни живи и здрави!

Бодливке- я им тегли ........ и се поутпосни. Светъ няма да свърши ако ние не правим нещо. В крайна ссметка и ние сме хора.   bouquet

Ние отиваме на бебешко парти у свеки- ще разказвам после.

Усмихнат и прекрасен ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт