браво на Veihaivei, за добрите оценки

Gab_i, Теди, тоя момент с камъните и при нас се наблюдава ние се ги редим, похапваме такива разни. Омръзна ми да му вадя по малките от устата, че се опитва и да ги дъвче. голямо диване !!!
За агресията, аз определено се притеснявам от агресивни хора, и когато става дума за мен по скоро се оттеглям от ситуацията. Въобще не обичам конфликти. Притеснявах се, че Александър също върви по - спокоен, даже на няколко пъти други дечица го потупваха а той нищо, гледа и се чуди какво става. Скоро обаче, докато играеше с наше близко дете по-голямо, след като беше бутнат няколко пъти в глухарчетата, забелязах че като видеше, че момченцето се приближава придобиваше една странна отбранителна физиономия и беж да го няма. Вчера например е ухапал едно момиченце и това ме ужаси, но днес видях че пак се опитва, явно сега това е някакъв вид игра. До сега големите са го пазили, но усетя ли че има по агресивни просто го измествам от ситуацията. Иначе, го оставям ако може някак да се справи и има доста интересни случки. Проблема е че възрастните някак си им стана нормално поведение да са агресивни, и всички някак силово си решават проблемите. Ще Ви спамна малко но имах прясна случка в същата банка за която споделих вчера. Една "Бизнес дама", много "обичам" етикетите, та както дойде след мен и чакаше някъде зад мен, да се появи касиерката, изведнъж хоп направо ме избута с хълбук и застана пред мен на гишето. НЕ издържах и я попитах не бях ли преди нея, че нещо не разбрах тя троснато каза, че даже и били обработили документите и нахално си застана. Идеше ми да и тегля една, но се махнах, то и без това ми скъсаха нервите там, въобще не ми се занимаваше с такава като нея. Тя даже не се заколеба и въобще не отчете че не е права и прави нещо погрешно. Хората много се взеха насериозно, и понякога са доста смешни, някак минават през другите и въобще не им пука и това е страшното. Доста голяма джунгла сме станали.
И се чудя как детето ми ще расте в такава среда, защото такива така ще си възпитат и децата. Едно е децата да са палави, друго агресивни и жестоки.
За 1 Юни, също съм ЗА, много ми харесва да събираме децата. Освен това всеки път е доста приятно и съм за това да си намираме поводи по-често.
Лека нощ, напоследък са ми среднощни посещенията тук.