Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 360
  • Пловдив
  • Мнения: 341
Може ли да ми преведете тази рецепта от турски? Купих го преди месец от Турция  и искам да го направя.

# 361
  • Лудогорието
  • Мнения: 236
Може ли да ми преведете тази рецепта от турски? Купих го преди месец от Турция  и искам да го направя.

250 мл. Студено мляко и пакетчето шок. Пудинг се слагат на слаб огън и се вари до готовност, около 10 мин. Сваля се от огъня и се слага в чаши до половина. После 250гр. Студено мляко се бърка с пак. Кафе пудинг и се залива върху шоколадовия, слага се в хладилник.

# 362
  • Пловдив
  • Мнения: 341
Може ли да ми преведете тази рецепта от турски? Купих го преди месец от Турция  и искам да го направя.

250 мл. Студено мляко и пакетчето шок. Пудинг се слагат на слаб огън и се вари до готовност, около 10 мин. Сваля се от огъня и се слага в чаши до половина. После 250гр. Студено мляко се бърка с пак. Кафе пудинг и се залива върху шоколадовия, слага се в хладилник.
Благодаря.

# 363
  • BG
  • Мнения: 1 700
Искам да вметна, че смляно ленено семе не се подлага на топлинна обработка.  Peace

За първи път чувам за това, аз правя хляб със смляно ленено семе. Можеш ли да обясниш защо не е удачно?
А ако не е смляно?

# 364
  • София
  • Мнения: 2 323
Искам да вметна, че смляно ленено семе не се подлага на топлинна обработка.  Peace

За първи път чувам за това, аз правя хляб със смляно ленено семе. Можеш ли да обясниш защо не е удачно?
А ако не е смляно?

Има много написано за това в нета. Ето малко информация: https://www.emilova.eu/index.php/bg/medias/articles/270-artlin

# 365
  • София
  • Мнения: 10 089
Аз съм чела, че целите семена не се усвояват от организма, т.е. каквото влиза - общо взето това излиза.
Но не знаех, че не трябва да стои смляно дълго време.

# 366
  • София-Младост
  • Мнения: 16 574
Искам да вметна, че смляно ленено семе не се подлага на топлинна обработка.  Peace

За първи път чувам за това, аз правя хляб със смляно ленено семе. Можеш ли да обясниш защо не е удачно?
А ако не е смляно?

Има много написано за това в нета. Ето малко информация: https://www.emilova.eu/index.php/bg/medias/articles/270-artlin
Пише да не се нагрява лененото масло, а не смляното семе!

# 367
  • София
  • Мнения: 10 089
Просто ще изгуби част от полезните си свойства, не че отрови някого. Поне аз така разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт