Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 360
  • Пловдив
  • Мнения: 346
Може ли да ми преведете тази рецепта от турски? Купих го преди месец от Турция  и искам да го направя.

# 361
  • Лудогорието
  • Мнения: 237
Може ли да ми преведете тази рецепта от турски? Купих го преди месец от Турция  и искам да го направя.

250 мл. Студено мляко и пакетчето шок. Пудинг се слагат на слаб огън и се вари до готовност, около 10 мин. Сваля се от огъня и се слага в чаши до половина. После 250гр. Студено мляко се бърка с пак. Кафе пудинг и се залива върху шоколадовия, слага се в хладилник.

# 362
  • Пловдив
  • Мнения: 346
Може ли да ми преведете тази рецепта от турски? Купих го преди месец от Турция  и искам да го направя.

250 мл. Студено мляко и пакетчето шок. Пудинг се слагат на слаб огън и се вари до готовност, около 10 мин. Сваля се от огъня и се слага в чаши до половина. После 250гр. Студено мляко се бърка с пак. Кафе пудинг и се залива върху шоколадовия, слага се в хладилник.
Благодаря.

# 363
  • BG
  • Мнения: 2 005
Искам да вметна, че смляно ленено семе не се подлага на топлинна обработка.  Peace

За първи път чувам за това, аз правя хляб със смляно ленено семе. Можеш ли да обясниш защо не е удачно?
А ако не е смляно?

# 364
  • София
  • Мнения: 2 510
Искам да вметна, че смляно ленено семе не се подлага на топлинна обработка.  Peace

За първи път чувам за това, аз правя хляб със смляно ленено семе. Можеш ли да обясниш защо не е удачно?
А ако не е смляно?

Има много написано за това в нета. Ето малко информация: https://www.emilova.eu/index.php/bg/medias/articles/270-artlin

# 365
  • София
  • Мнения: 10 268
Аз съм чела, че целите семена не се усвояват от организма, т.е. каквото влиза - общо взето това излиза.
Но не знаех, че не трябва да стои смляно дълго време.

# 366
  • София-Младост
  • Мнения: 16 765
Искам да вметна, че смляно ленено семе не се подлага на топлинна обработка.  Peace

За първи път чувам за това, аз правя хляб със смляно ленено семе. Можеш ли да обясниш защо не е удачно?
А ако не е смляно?

Има много написано за това в нета. Ето малко информация: https://www.emilova.eu/index.php/bg/medias/articles/270-artlin
Пише да не се нагрява лененото масло, а не смляното семе!

# 367
  • София
  • Мнения: 10 268
Просто ще изгуби част от полезните си свойства, не че отрови някого. Поне аз така разбирам.

# 368
# 369
  • София
  • Мнения: 518
Линка ми отваря торта с шоколад и ягоди Blush Ще се радвам да видя и рецептата на паелята

# 370
# 371
  • Murcia
  • Мнения: 14
Smirk
Линка ми отваря торта с шоколад и ягоди Blush Ще се радвам да видя и рецептата на паелята
Съжалявам, грешка, ето тук паелята. Чакам мнение, и не забравяйте, никаква фурна и никакъв лук. Успех:smirk:
 https://llenasdesabor.blogspot.com/2013/06/blog-post.html

Общи условия

Активация на акаунт