СЕПТЕМВРИ"09 - 21

• 10 922
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте ,мами!

Аз още нищо не съм купувала.Следващия месец ще излизам в болнични и вече ще побикалям по магазините!Да се пообзаведем Heart Eyes

Аз днес съм на лецията за кърмене, може  да се видим с някои мами там  Peace

Хайде ,че трябва да се работи Mr. Green
Хубав ден!

# 196
  • Габрово
alissa900 , честито момченце   bouquet
Дидии , дано не се налага операция пък било то и козметична. Някой такива леки дефекти изчезват от самосебе си до раждането. Пожелавам ти го  Hug

И аз сложих актуална снимка на коремчето облечена с тоалета от Конти  Flutter

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 11:35 от valkata78

# 197
Саси къде си на лекция и от колко часа?

# 198
Дидии, tchopar, като ви гледам сватбените снимки направо се депресирам... Много сте хубави, пу-пу. Аз като се сетя на моята свабта каква бях... в началото на деветия месец, подута, огромна... Не че не беше хубаво, ама като ви гледам ми се иска и на мен такава сватба - с бяла рокля и всичките му там екстри... Ех, може след двайсетина години да се решим да подновим брачните клетви, дет се вика, и да си организираме и такава сватба.  Mr. Green още повече, че ние църковен брак не сме правили, та може да го съчетаем... Представяте ли си само - на по 50-60 години, наконтени като някоя празнична торта  Joy Ох, развеселих се...
Поразрових се тук-там и направо се притесних... Това с подуването никак не е добре. Установих, че при мен се дължи на прекомерната употреба на сол. Аз още преди два-три месеца забелязах, че ми се е променил вкуса, т.е. изчезнало ми е усещането за соленост и на всичко добавям огромни количества - първо на цвят, после на вкус както се казва. Затвърди се вчера докато бяхме на китайски ресторант - такова количество соев сос изсипах на ориза, че направо плувна. Мъжът ми се потресе, а на мен ПАК ми беше безсолно  Shocked Така че от днес ще гледам да ограница солта до минимум и ще докладвам резултатите.

# 199
Саси сега видях, че си във Варна  Embarassed
После да споделиш, ако има нещо интересно  Simple Smile

# 200
  • София
Качих снимки от сватбата ни, беше на 18.10.2008 г. и две на коремчето ми, в 20та седмица.
tchopar, много хубава булка си била.

# 201
А къде е този албум? Аз като кликна на албума на първа страница, виждам само великденския.
Трябва да се логнеш, за да видиш другите

Да, така стана, благодаря Hug

Много сте хубави, Валка много ти е готина дрешката (в оранжевото)  Simple Smile
И децата са ви много сладки, да са живи и здрави.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 12:02 от сънито

# 202
  • Бургас
Привет и от мен! Днес станах в 11:30!  Shocked При това се събудих от звъненето на телефона! Такъв сън не бях правила скоро! Вчера имахме приятели нагсоти и стояхме до късно, но беше много приятно! Много обичам да посрещаме гости.  Party

Ама много сте изписали за един ден, половин час четох!  Mr. Green

В Бургас днес е адската жега- направо е като болно времето, няма въздух! Отворила съм всички прозорци и пердето не се помръдва! Май няма да изляза, че имам непоносимост към жегите.  Tired

Относно болките- мен контракциите ме започнаха още преди 2-3 седмици! Пия магнерот по 3 таблетки дневно и след една седмица прием вече корема ми не се стяга така. С Красимира го пиех до началото на 9 месец и сега пак така ще продължи. Витамини не пия! Намирам го за абсолютно излишно! Предпочитам да си ги набавя с плод! Скоро ще хапваме череши, ягоди, кайсии, тъй, че ето ни витамини!  Mr. Green

Вчера пристигна зимния кош за количката ми и днес съм решила да я снимам и пускам в Продавалника. Никак не ми се продава, ама не мога да го преглътна червеното за момченце и туй то! Знам, че е глупаво това моето, но какво да направя като има вътрешна борба!  Embarassed

Та такива работи! Желая ви хубав ден!  Hug

# 203
  • София; Дружбето
Аз най-много се кефя на червени колички за момченца Rolling Eyes Явно си е до вкус. Нашата лятната пък е синя и все ни се чудеха като видят момиче с рокличка вътре Laughing

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 13:03 от tsveta

# 204
  • Бургас
Аз значи съм бясна традиционалистка!  Joy

# 205
  • Габрово
Аз значи съм бясна традиционалистка!  Joy

И не само ти. Сега сме харесали едни колички на Чиполино за породени деца и всеки я харесва най-много в светло синият десен, ама и аз не си представям да возя момиче в синя количка  Rolling Eyes

Но пък едно време като родих първото си дете(момче) нямахме пари за количка  и купихме втора употреба една розова и голям срам берях да го изкарвам с нея, докато не купихме друга по-натам.

# 206
Аз все още не знам пола,но съм харесала червена количка на Чико.Надявам се да е момиченце,но ако е момче-какво от това,все пак червеното според мен е неутрален цвят,ако е розово-да,но червено......!

# 207
Благодаря Диди! И ти си много хубава   bouquet
Кили от колка часа си на ЖК в Токуда на 29.05 / нали тогава беше /.
Аз мисля да изчезвам вече, че ми писна да работя  Sad Ще се поразходя, ако не е страшна жега.
Пожелавам приятна почивка на всички!

# 208
  • Бургас
Чета си поста сега за количките и си казвам- дано до края само такива са ни терзанията и проблемите!  Mr. Green

# 209
Аз също съм си харесала вече количка и е жълта така че каквото и да е бебето все ще подхожда на 26.05.2009 съм на преглед надявам се вече да видим бебо.
Ladida ако искаш може да се срещнем някой ден аз работя в Бургас и непрекъснато съм тук.

Общи условия

Активация на акаунт