СЕПТЕМВРИ"09 - 21

• 10 898
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен. Не съм писала от многооо отдавна. Ще помоля за синьо щъркелче, парола и ник нейм за албумчето.
Когато имам време ви чета и ми е много интересно , много сте сладки всички. Съжалявам, че не успявам да пиша. До скоро.
Р.S на 19.05 съм на фетлна морфология във Фемина  и тогава ще ви пиша отново

# 91
Момичета, ще ми позволите ли да ви разкажа една случка от снощи с дъщеря ми, нещо което ме трогна до сълзи. Досега не съм имала кой знае колко поводи да се хваля от нея, защото е доста палава и непослушна, но снощи направо ме разби. Та случката е следната: прибира се баща й вечерта от работа и носи подаръци за Хриси и за себе си. Купил си нашия едни спортни панталон и риза, на Хриси един суитчър и една играчка - фотоапарат, дето вътре се гледат различни картинки. Аз естествено малко се ядосах, че не се е сетил за мен, но той ме успокои че в събота ще ме заведе до един магазин и ще ми купи каквото поискам. След това приготвяйки вечерята в кухнята, Хриси идва при мен и си играе с новото апаратче. Изведнъж ме поглежда и ме пита - Мамо, а на теб тати какво ти купи? При което аз на шега казах - Ами нищо, само за мен няма подарък, явно не съм слушала. Но тя ме погледна сериозно и каза - Ооооо мамооооо, защо така? Недей да си тъжна, ето заповядай апаратчето, давам ти го. При което аз останах ето така  Shocked Казах й - Не, не, Хриси, това си е твоя подарък, на мен не ми трябва нищо. А тя - Не, не, аз ти го подарявам на теб, само ти си нямаш нищо. Пък аз имам достатъчно други играчки...

Казвам ви, едвам се удържах да не ревна, толкова силно ме разчувства, че направо не мога да го опиша. Прегърнах я силно и й казах, че е най-прекрасното дете на света. А аз се почувствах като най-специалния човек на света за нея. Пожелавам на всяка от вас да изпита точно това чувство, знам че много от вас вече са го изпитали, но мен направо ме разтърси до дъното на душата ми. Дано не съм станала досадна с разказа си, но исках да го споделя с вас.

# 92
киара Simple Smile  Hug
много готино ми стана като го прочетох

# 93
  • София; Дружбето
kiarra насълзих се, докато четох поста Hug Да ти е жива и здрава малката пък и аз ще чакам подобни емоции Laughing

# 94
  • Пазарджик
Здравейте мами, нещо аз ли бъркам, но един от албумите ми се губи Simple Smile

# 95
  • София
Здравейте мами, нещо аз ли бъркам, но един от албумите ми се губи Simple Smile

Не бъркаш, и на мен ми се губи Mr. Green

# 96
Чифлигарова честито момченце Simple Smile. И аз чакам на втория преглед да ми потвърдят момченцето, че засега само веднъж го видяха и ще съм по-сигурна ако ми потвърдят поне два пъти Simple Smile

Саси честито розови гащи и на теб Simple Smile Момиченцата са много гальовни, а и ще връзваш панделки Simple Smile

Поли добре дошла, тук ще си бременеем заедно  Simple Smile

За кг. и аз съм наддала засега 5 кг. Изследванията ми са добре, хемоглобина ми е 138 например, но предпочитам да си вземам мерки преди да се е стигнало до ниски стойности.Витамини да си призная почнах да пия на своя глава, първата бременност пих и се чувствах ок и сега ми се иска да пия от време на време. Според мен колкото и здравословно да се храни човек, едва ли ще успее да си набави всичко необходимо.

# 97
леле kiarra, твоята история много ме трогна и разчувства. Децата са пълни с изненади и си чувстват нещата по свой си начин, както и изразяват емоциите си толкова индивидуално.
Дъщеричката ти е прекрасна  Hug Наистина много мило от нейна страна. Тя просто е искала да те накара да се чувстваш добре Simple Smile

# 98
А може ли някой да ми изпрати паролата и ника за албумчето?

# 99
aguto, tsveta, Gorska_Kitka благодаря за милите думи. Мен още ме държи от снощи тази емоция. Май наистина не подозираме колко всъщност мили и чувствителни са децата ни.

Момичета, май наистина албумчето с нашите снимки го няма. Влизах два пъти да проверя, но го няма. Нещо не му върви на това албумче, вече втори път някой го изтрива по погрешка.  Laughing Май ще трябва да го правим наново, въпреки че вътре имаше толкова много снимки, че ще ни отнеме доста време, докато отново ги качим, но здраве да е.

# 100
  • София
здравейте, може ли и на мен някой да прати парола и ник нейм?

# 101
polly  леко бременеене и добре дошла.
киара историята е невероятна много ме разчуства.
Относно витамините аз досега пиех О'Мами, сега доки ми ги смени с Матерна да ви кажа много добре се чувствам нямам никакви оплаквания дано да продължава така въпреки че се притеснявам сега от жегите да не би да започне да ми прилошава защото пътувам около 30 минути докато отида до работа  а смятам да ходя поне до края на месец юли че иначе ще се побъркам сама в къщи по цял ден.
По повод на кг аз съм вече със 7 нагоре но се радвам че са качени само на коремче другаде съм си същата, може би защото си бях закръгленичка и преди това Laughing

# 102
Здравейте и от мен и честито на разбралите пола  Hug
kiarra, това наистина е страхотно, нямам търпение и аз да го изпитам Simple Smile
Днес времето наистина е супер и мисля да си тръгна по-рано т работа да се поразходя, че последните дни страшно се уморявам и гледам само да се прибера и да си опъна краката.
Даже вчера си лежа а бебчо ми раздава едни страшно силни шутове и таткото седи и гледа с изумление как ми подскача коремът и вика "Е не те ли боли като те рита така силно", та му обяснявам, че няма по-хубаво усещане Simple Smile
Поздрави от мен и хубав ден   bouquet

# 103
Привет,   bouquet
Киара, многа мила е тази случка с дъщеричката ти  Hug. Знам от личен опит колко трогват тези неща. Кристиян е толкова нежен и чувствителен, че не веднъж ме е разплаквал от умиление. Всички разправят как момиченцата били гальовните, но не е така. Всяко дете може да е гальовно, но някак си по презумция момчетата били по-едикакви си. До голяма степен, според мен обаче, това е заради различното, за съжаление  Cry, отношение на родителите към момченцата. Много пъти сърцето ми се е наранявало когато съм била свидетел на различни случки на " мъжко възпитание" на момчетата, но да не се отвличам с това,че ще се разплача.  
Честито на всички разбрали пола, най-вече за това че сте видели здрави дечица   bouquet
Витамини пия, но не всеки ден.  Peace. Хубав ден на всички  Hug

# 104
detelini, напълно те подкрепям за всичко, което казваш. Аз самата, въпреки че знаеш колко се притеснявам от това, че сега ще имам момченце и напълно ми е непонятно дали ще се справя добре като майка с него, дълбоко в себе си вярвам, че няма да правя никакво деление на децата си. Ще ги обичам абсолютно еднакво, ще ги целувам и прегръщам еднакво, в никакъв случай няма да лишавам от ласките си едното, за сметка на другото, само заради това че са от различен пол. За съжаление аз също чета по форумите какви ли не дивотии. Майки на момченца разказват как не трябвало много да ги прегръщат и целуват, защото все пак са момчета и не бива да се разглезват и да заприличват на момиченца.  Shocked Това наистина е гадно. Защо в крайна сметка детето да не се чувства постоянно обичано, само заради това, че можело да се разглези. То това важи и за момичетата, но на мен не ми пука. Целувам колкото и когато мога, по хиляда пъти на ден и не мисля, че това разглезва. Децата трябва да се чувстват обичани, за да растат щастливи и със самочувствие.

Извинявам се за дългото отклонение, но това много ме вълнува. Така че - момчета, момичета - няма значение, важното е да са живи и здрави и да бъдат много обичани от нас - техните родители и съм сигурна, че тази обич ще ни се върне.

Общи условия

Активация на акаунт