СЕПТЕМВРИ"09 - 21

• 10 921
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • София; Дружбето
Дааа, пак някой е изтрил албума. Ама поне да си признае Rolling Eyes Девойки, който не разбира как се процедира със снимка.бг моля да пита, а не да ни поднася неприятни изненади. нищо лично, но на мен ми стана тъпо
Аз изчистих, измих и сега мисля да гледма някой филм, че не може само работа Blush

# 106
  • Испания и Стара Загора
Добър ден и от мен,
ходих да дам кръв и урина за изследванията.Говорих с лекарката и се оказа,че кървенето от носа ми се дължи на високо кръвно.Сутринта без да съм пила кафе,кръвното ми беше 95/150,което за мен е доста високо.Дадоха ми час за другата седмица,да видим какво ще правим.някой имал ли е такъв проблем. newsm78
kiαrrα разбирам как си се почувствала.И Алекс в последно време е много мил и чак се изненадвам. Peace
Тук времето е облачно,но мен пак нещо ме домързява и май ще си останем в къщи да мързелуваме. Peace

# 107
Дааа, пак някой е изтрил албума. Ама поне да си признае Rolling Eyes Девойки, който не разбира как се процедира със снимка.бг моля да пита, а не да ни поднася неприятни изненади. нищо лично, но на мен ми стана тъпо
Това пак защо-бил е трит ли вече?
И кой има зор да го махне?
Бях на консултация днес-наред е всичко, бебе е полегнало на страни. Кръвното ми е 120/60. Питах за контракциите-каза ми,че е нормално до 2-3 пъти дневно да имам, но не и повече,както и болки.

# 108
Майки на момченца разказват как не трябвало много да ги прегръщат и целуват, защото все пак са момчета и не бива да се разглезват и да заприличват на момиченца.  Shocked
точно за това говоря  Cry. А после се жалват колко им било "лошо" момчето, а пък на тебе как ти се паднало такаво добро  Confused ай-ай-ай  Praynig. Като преподавател съм се срещала с различни деца и съм виждала прояви на силна чувствителност от "трудни момчета", просто на тях им липсва именно самочувствието, за което говориш. А то се гради на основата на любовта на родителите, която се показва постоянно със зрителен контакт, качествено внимание и прочие. И аз много се отплесквам по тази тема, но това е, защото мисля че е много важна.
Момичета, като ви слушам как сте се разчетали се чудя откъде ви идва силата  newsm78. Аз само гледам къде да се подпра  Embarassed.
Анита, горната граница си е вискоа наистина, дано се нормализира  Hug

# 109
Това пак защо-бил е трит ли вече?
И кой има зор да го махне?

Мда, за съжаление се случва за втори път. Първият път беше доста отдавна и още не бяхме качили толкова много снимки, та горе-долу бързо го възстановихме, но сега не ми се мисли. Но съм сигурна, че никой не го е направил нарочно, макар че Цвета е права, който не разбира някои неща, нека пита.

anita29 досега не съм вдигала кръвно, но винаги може да има първи път. Направи каквито изследвания трябва и дано скоро този проблем изчезне.  Praynig

detelini, много добре казано, нямам какво да допълня!   202uu Радвам се, че все пак има и много майки като теб, които осъзнават колко важен е този въпрос.  Hug

Нещо и аз нямам сила за нищо, днес дето трябваше само да сготвя две неща и направо съм гроги. Ама ми отне цели два часа и вече нищо няма да пипна днес. Изкъпах се и ще мързелувам докато стане време да прибера малката от детска.

# 110
  • Испания и Стара Загора
Това пък за момченцата и разглезването са пълни глупости.Какво значение има дали е момиче или момче.Все са деца и имат нужда от обич и ласки.Никога не съм мислила ,че като целувам Алекс и ще го разглезя. NaughtyНо всеки да си възпитава детето както намери за добре. Peace
И аз отивам да поспя малко. Tired

# 111

Мда, за съжаление се случва за втори път. Първият път беше доста отдавна и още не бяхме качили толкова много снимки, та горе-долу бързо го възстановихме, но сега не ми се мисли. Но съм сигурна, че никой не го е направил нарочно, макар че Цвета е права, който не разбира някои неща, нека пита.

Сега ще им прочета условията, но ако който е създал албума прати мейл на админите,дали няма да може да бъде възстановен?  Thinking Или ще отговорят веднъж изртит.....И наистина-който не може да се справи, за помоли за помощ, няма да му бъде отказана  Peace

# 112
Абе хора, аз явно не съм наред. Влизам, излизам и пак пиша парола и си виждам 5 албума - Великденския, Децата, От пицарията, Коремчета и Ехографските. Кое албумче липсва? Много странно  newsm78

# 113
Абе хора, аз явно не съм наред. Влизам, излизам и пак пиша парола и си виждам 5 албума - Великденския, Децата, От пицарията, Коремчета и Ехографските. Кое албуме липсва? Много странно  newsm78
Липсва "да се запознаем"-със снимките на всички, които са се качвали, булки, деца.....И аз като теб не забелязах в началото.

# 114
Оо, да. Е, явно както вече казах, аз не съм наред  Embarassed. Не може ли да се направи така, че един да има права да променя, а другите да гледкат само?

# 115
  • София
Толкова лесно ли се изтрива албум,та да може по невнимание да
стане?Ксантипа е права-трябва так да се направи,че само
този който го е създал,да може да трие!

# 116
Аз направих запитване и чакам отговор от снимка.бг
Ми като 130 души имат паролата да качват,как да стане?Освен да се сменя периодично  Thinking Язък за всички,дето са си правили труда да качват там.

# 117
Момичета, пак ли направихме гафа с албумчето???? Стига вече де, аз повече снимки няма да качвам!!! Наистина който не разбира да дава снимките ние ще качваме!!! И все пак не е толкова лесно да се изтрие, пита те дали си сигурен, четете бе хора!!!!  ooooh! Наистина няма да качвам повече снимки, язък, толкова беше хубав албума!!!

# 118
И аз съм на същото мнение за албумчето не може всички да имаме право да трием ека е възможно само който го създаде да може да трие а другите само да гледат и да качват.

# 119
Момичета, надявам се ще ми простите нахълтването в темичката ви. Правя го, защото знам, че има потребители, които пишат и четат само 'тяхната' си темичка в "Отчетни".

Искам да подсетя мамите от София за събитието, което сдружение "Естествено" организира утре, в случай, че не са обърнали внимание на темата в "Майки":

Ако темата ви вълнува, заповядайте! Входът е свободен.

Общи условия

Активация на акаунт