СЕПТЕМВРИ"09 - 21

• 10 925
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • София; Дружбето
Няма как да стане. Всеки, който  ползван паролата и името се приема от системата като собственик на албума Rolling Eyes Просто тези, които не знаят как става, да не пипат и да питат. И аз няма да качвам повече, ама поне да си признае кой го е направил. Вчера 100 човека искаха паролата, а нови снимки няма Rolling Eyes

# 121
И аз съм на същото мнение за албумчето не може всички да имаме право да трием ека е възможно само който го създаде да може да трие а другите само да гледат и да качват.
Ми не е възможно, щото всички имаме паролата. За да качиш снимки-без парола не може. Но каквото и да правиш, за всяка стъпка те пита....
А,с Цвета писахме едновременно.
ама поне да си признае кой го е направил. Вчера 100 човека искаха паролата, а ови снимки няма Rolling Eyes
Peace
Бе то има как да се разбере,ама е сложно....

# 122
  • София; Дружбето
Времето тук се развали, май идват дъждовни облаци, дано разхлади малко. Аз отивам да си прибера дребуса от яслата Simple Smile

# 123
Ами да наистина е гадно че всички снимки са изчезнали аз тъкмо бях качила няколко мои но явна веднага след това албумчето е изчезнало, но момичета не се ядосвайте е ги съберем на ново.

# 124
здравейте момичета. съжалявам за албума, аз даже не бях успяла да разгледам. Sad аз се позагубих напоследък покрай празниците и други битовизми, домъчня ми за вас  Hug а като гледам колко имам да изчета...  Shocked надявам се, че всички се чуствате добре  Praynig
да кажа накратко за себе си-бях на ФМ при Марков /с хиляди благодарности към Покахонтас, чиито час ползвах./ всичко е наред с БЕБКА-вече 100% е жена. изкоментирахме Янкова отрицателно, но това е друга тема. вчера пък ходих на Ф ехокардиография при Велковски, който преглежда в нейния частен център. за мамите , накоито предстои този преглед при Велковски - преместили са се в 20 ДКЦ, не са вече в 14то.та и със сърчицето всичко е ок. прегледа беше 10 мин и не съм впечатлена толкова. вчера бях и на месечната консултация- ниско кръвно, хемоглобин спада...ама какво да правя,хапвам си от всичко. с килограмите съм 3+,което е супер за момента, но предстои голямото качване занапред...това което ме притеснява са контракциите, които се появяват веднага,като се преуморя, а не мога да кажа че работата ми е винаги спокойна  #Crazy

# 125
Леле,като ви чета май само аз съм с около 15 кила отгоре ,ужас .Ама вече е късно -качила съм ги ,ще мисля после ,като спра да се търкалям ,хората немогат да повярват ,че съм в 5-ти месец ,питат ме кога ще раждам Joy.
Ама и с малката бях с огромен корем ,та с това се успокоявам ,тя се роди  4 300 , и това ще е гигантче.

Аз днес се постригах и боядисах ,та ако се промени синьото щъркелче в розово ,да зваете ,че аз съм му отрязала органа  hahaha и аз съм виновна.

# 126
  • София; Дружбето
И аз като кажа, че терминът ми е в края на семтември и ме гледат странно. Ама кво да се прави, физика Laughing Миналият път бях с огромен корем пък бебето се роди 3200, та явно при мен това не е показател.
Комшито ми все детето за 10 мин и вече час ги няма Crazy Пак ще я върне нахранена с шоколад и бисквити

# 127
  • Варна
Дааа, пак някой е изтрил албума. Ама поне да си признае Rolling Eyes Девойки, който не разбира как се процедира със снимка.бг моля да пита, а не да ни поднася неприятни изненади. нищо лично, но на мен ми стана тъпо

на мен даже не ми бяха изпратени името и паролата  Rolling Eyes и предполагам не съм единствена  Peace

tsveta, мерси за паролата  bouquet

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 21:07 от мел...

# 128
Здравейте момичета!Едва ви изчетох!Аз вчера бях на изследване.Гледахме пак всички органи и всичко е наред,слава богу.Голям е мързеланко и доста време  му отне на док. да успее да види другата страна,така беше застанал че не го видях отпред за съжаление,но най-важното е че е ок.Доки каза че е голям като за 24 седмица,а аз съм 22.Каза ми да пия по 3 литра вода на ден,било хубаво за околоплодните води и да няма контракции и инфекции.Сега се наливам!Аз съм качила 6 кг засега и си хапвам стабилно!

# 129
Здравейте дами! Гледам се обсъждат килограмите аз съм +10 и се чудя какво ще бъде до края  Embarassed а не ям кои знае колко - нормално - не се ограничавам, когато съм гладна ям.
Направихме Фетална ехокардиография при Спасов - гледа ме около половин час и каза, че е нормално сърце за етапа си на развитие. Беше много готино как бебка го риташе и му пречеше да гледа това, което го интересува, но за сметка на това му показа половите си органи  Laughing Той и говори - аз меря с милиметри, а ти ме отритваш на сантиметри. Беше забавно. Даже заради номерата на бебка каза, ако идвам пак на преглед в дните които е на работа да го викнат само да погледне още веднъж. Лека нощ  на всички  Hug

# 130
  • Бургас
Привет и от мен!

Моля и аз за синьо щъркелче! Малко съм в шок още, шестото ми чувство явно никакво го няма!  Confused
Много съм доволна от прегледа - този ехограф наистина е извънземен- бебето се виждаше толкова реално! Всичко, слава Богу, си му е на място- гледахме мозък, бъбреци, дробчета, ръце, крака и чурлето се вееше!  Simple Smile

Най- ме е яд обаче за името- толкова ми харесваше Невена! Сега не мога да измисля мъжко!  Confused

Освен това трябва да си продам количката, която пазех от Красимира, защото е червена.  Embarassed

Иначе стартирах със синия цвят- купих много сладка бледосиня памучна пеленка.

За снимка.бг и мен чак ме хвана яд сега, даже влязох да се уверя с очите си, че липсва албума! При това вчера 100 часа качвах 3 снимки, толкова бавно зареждаше сайта! Язък!

Сега вече ви оставям и отивам да почивам, че днес имах много напрегнат ден и съм наистина изцедена!  Tired Утре последно на работа и 2 дена почивка! Ураааа!  Party

# 131
ЦОП и аз  Hug
Да долетя за малко, не успявам много да пиша  Embarassed, но сме с малкия по цял ден навън, игра и разходки, трудно стигам до компа  Embarassed
И аз вчера бях на ФМ при Марков, ще си имаме принцеса   stork-girl newsm44 Вече и за имена се размислихме  Mr. Green Иначе всичко е наред  Hug Ей, уникален е този преглед, а техниката на Марков е страхотна, мъжО като зяпна плазмата и беше като омагьосан  Mr. Green
На мен ми е нисък хемоглобина - 109 Sad Изписаха ми таблетки желязо + 100гр месо и 1 яйце на ден задължително  Peace
И кръвното ми е 50/90  Confused , да пия кафенце сутрин  Peace

Жалко за албумчето, дано администраторите имат възможност да го възстановят  Praynig

# 132
аз лично не мога да проумея как някой може да изтрие албумчето и защо  newsm78.
Ако е станало по погрешка, то този човек надали е разбрал, пък камо ли да си признае.
Жалко само, че имаше толкова много снимки и възстановяването им ще стане трудно...

Лусесита, честито момиченце Simple Smile   bouquet

Ладида,
аз има също предчувствие за мъжко и реагира "шокирано" като ми казаха, че ще е момиченце. Бях намислила мъжко име... Simple Smile Сега имам да импровизирам за женско Simple Smile
Аз наистина нямах предпочитание за пол, само че толкова реално си мислех, че ще е момченце... и аз незнам защо... Но се радвам много, че чакаме дъщеричка и най- вече, че всичко с нея е наред.

Момичета, вече за 2-ри път чувам една бабина деветина, която не я бях чувала преди, а именно, че когато жената отива да ражда трябва да знаят малко хора, защото колкото повече знаели, толкова по- трудно щяло да е раждането... Много шантаво... Ама една мацка даже с факти ме убеждаваше... Някой чувал ли е  такова нещо????

# 133
  • Испания и Стара Загора
Gorska_Kitka това го знам.каза ми го една приятелка,като разбра,че съм бременна с Алекс.И когато тръгнах да раждам никой не знаеше,освен мъжа ми.Всичко мина много бързо и леко.От приемането ми в болницата до раждането мина точно 1 час. PeaceИ този път няма да казвам на никой,когато тръгна да раждам.

# 134
  • Бургас
Добри утро, лейдис! Simple Smile

neky, виждам, че четеш! И ти си от ранобудните! Как си? Simple Smile

При нас се е разтелила една мъгла... Tired

Понеже ми е скучно рано сутринта, реших да бъда тъпа и упорита и създадох отново нов албум в снимка.бг. Та който няма какво да прави може пак да се пробва! Освен това открих, че най-добре е да се качват снимки точно по това време! Никога сайта не се е зареждал толкова бързо!  Party

Айде, отивам да простирам и да се обличам за работа!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт