СЕПТЕМВРИ"09 - 21

• 10 928
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
tchopar, супер е, че можеш да си тръгнеш вече от работа. Аз ще трябва да вися до 17.30 Sad А ми се щеше да си потърся и аз удобни чехли. Струва ми се, че и на мене са ми поотекли краката Confused А не мислех, че ще стане, защото обикновено не ми отичат...от вътрешната страна под кокалчето е отекло.

# 211
...от вътрешната страна под кокалчето е отекло.

Точно, и моите така. Вчера си набелязах едни бели сандалки, от ония дето имат по 3 връзки на тях, днес след работа ще мина да ги премеря...

# 212
Аз сандали не искам само заради закопчаването, не искам да се навеждам, в смисъл по-удобно е с чехли. Та дано да си харесам. Може пък и сандали да си взема, вчера погледнах едни без закопчалки и връзки, само с каишка на петата, която се разтяга и така ги обуваш.

# 213
  • София
Аз количка си имам от каката!Цялата е розова!Ако доки смени пола
на бебето във вторник,тогава ще му мисля!
А чехли си имам засега от миналата година,но да видим дали няма
да ми се подуват краката в жегите!

# 214
Чета си поста сега за количките и си казвам- дано до края само такива са ни терзанията и проблемите!  Mr. Green
Абсолютсно се съгласявам Simple Smile Обикновено човек се притеснява доста повече, отколкото е "необходимо" и в крайна сметка се оказва нещо, дето не си е заслужавало времето и притеснението ни, но... като касае детето... Simple Smile и доброто е по-добро, и лошото - по-лошо.

Честито на мамите с нови тоалети Simple Smile Аз да споделя - новата колекция на Блага Благоева е точно като за бременни - с висока талия, разкроени надолу, свежи разцветки. Аз си купих 2 рокли, защото ще мога да ги нося и без да съм бременна. За съжаление сайтът не е обновяван отдавна Sad Където и да търсех дрехи за бременни, все са едни мрачни, кафеви, от кофти материи. Купих си само една пола, която е ок, ама е дънкова и е 100 лв. Не че роклите са евтини, но са красиви и могат да се нсят винаги.

Аз да кажа, че бебето е момиченце (уж!) Simple Smile Пратиха ме в Св. София, оказах се при Д-р Мазнейкова. Та тя ме гледа и така ми каза - 100% момиченце.

Поздрави и слънце на всички!

# 215
Здравейте аз от доста време не съм писала,че нямам много време,а и ме е обзела една мания да . wash hang 1ironing newsm79 newsm28 1dishesОбщо взето съм като побъркана на тема чистота.Малките само мрънкат,че постоянно ги карам да си подреждат стаята.Мъжът ми вика пак си откачила като предните пъти.Вчера бях на консултация пуснаха ми вторите изследвания,док огледа бебо отвсякъде и каза,че май вижда мъж,но не е много сигурен,защото мъника не се спря на едно място да се види хубаво.Всичко ни е наред док каза,че околоплодните води са в норма-вас казвали ли са ви вашите лекари?

# 216
И аз съм така,постоянно съм с прахосмукачката,а днес изпрах всички зимни дрехи-пуловери,якета.Направо съм се вманиачила на тема чистота!

# 217
.....че околоплодните води са в норма-вас казвали ли са ви вашите лекари?
На мен  Peace
Честити нови придобивки на всички   bouquet
Ако може,някой да ми прати ник и пас за снимка.бг....преди няколко дни се опитах да ви разгледам албумчетата,но освен разни вкуснотии и красиво изписани яйца друго не видях.....а ми стана неудобно да ги искам  Embarassed.
Искам да помоля  момичетата от Варна да ми кажат ,освен до /под/ кооперативния пазар къде другаде има магазин за бременни ,че в нашия град няма такъв.....а този до кооппазара  е доста ....скъп,а няма кой знае какво разнообразие  /преди 3 год. 1 панталон или блуза бяха над 40лв....та не ми се мисли колко са станали сега  ooooh!/

# 218
  • на Русе
Може ли някой да пусне паролата и на мен  Embarassed

# 219
Здравейте, мацки!
Да успея и аз да се запиша във форума, че последните седмици само ви чета. Радвам се, че сте ОК и ви терзаят проблеми само относно дрежки.   Laughing При мен всичко е ок, тия дни се притесних малко, че имах болки в корема и беше един твърд. Явно е от преумора, ходя на работа и се опитвам незнайно защо да върша всичко както преди. Бях на фетална морфология и там също ни потвърдиха момченце.  Praynig Относно покупките.... като болест май ми е..даже ми се карат вече.  Wink
Не знам при вас как е обаче съм станала толкова отнесена и така забравям... Онзи ден съм заключила приятеля си вкъщи като излизах сутринта за работа, да не ми го откраднат  Laughing А дори и спомен нямам ... А го бях инструктирала да ходи до гинеколога ми за една бележка.. Та задействахме татко да оправя положението, иначе трябваше да ме чака докато се върна от работа към 5 следобед.
Да ви питам нещо..може и да разсмея някоя от вас, но смеха нали е здраве  Simple Smile Задължително ли е да ни изкочат пъпчетата? И кога долу горе? Аз си харесвам коремчето ама съм си втълпила нещо, че пъпчето ми не е наред...едно такова вдлъбнато..
Днес смятах да ходя и аз на тази лекция в Майчин дом, но нямаше кой да ме закара, а не ми се обикаляше с автобуси . Ако е някой е ходил да разкаже как е минало.
Леко бременеене на всички и само добри новини!

# 220
  • на Русе
valkata78, мина днес карнавала? Имам много хубави спомени от него  Simple Smile

Mirinda, ти случайно да си от Монтана Simple Smile /или съм се припознала /

# 221
Мдаа за околоплодните води, на мен пък доктора ми каза, че са ми в недостатъчност и не отговарят на седмиците, в които трябва да съм. Сега имам заръка да пия по около 2 литра вода на ден, но ще се старая повече няма как.
Някой пита по-нагоре за магазина до коопа за бременни, без да притеснявам, но това са ниските цени. То и без друго във Варна няма кой знае какви възможности магазините от веригата Рени, някои други неща се продават в магазина Мадара (срещу Метро) и още един магазин, където пола и дънки са на цена 50-60 лева.
За краката и аз да се включа в отбора на отоците, предния път пак ме почнаха по това време на годината, явно си е от жегите, а и проблема е че плода притиска едни конкретни вени, които осигуряват кръвоснабдяването на крайниците.

Ами айде чао от мен толкова   bouquet

# 222
  • Габрово
valkata78, мина днес карнавала? Имам много хубави спомени от него  Simple Smile

Аз за първа година съм в Габрово и много се накефих днес на карнавала. Гледахме и концерт на мюзик айдъл, а сега пеят и Щурците, ама краката ми взеха да отичат вече от толкова седене права и се прибрахме.
Хайде лека нощ и сладки сънища  Hug

# 223
Благодаря за пас-а и ник-а  Hug
Видях 2 много хубави булки   bouquet,дълъг и щастлив семеен живот им желая,а септември за всички нас по едно,на някой по две  Wink здрави и спокойни бебчета    bouquet

Някой пита по-нагоре за магазина до коопа за бременни, без да притеснявам, но това са ниските цени.
Аз попитах,но мен ме притеснява това че цените са отпреди 3 год  Rolling Eyes.....та се чудех  какви  ли са сега цените ....
Все си мисля че са двойни ....при предишната ми бременност преглед при Давидков беше 80лв,сега е 120 ....панталоните бяха над 40 ,та сега трябва да са от 60 нагоре  Joy ,а за лятото трябват поне 7-8 .....та си мислех дали не мога да мина по тънко  Joy
Лека нощ и от мен   bouquet

# 224
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
тези дни не съм писала,но от както спрях кафето и ходя като пиян морков.По цял ден ми се спи. newsm46 Забелязах,че кръвното ми е високо само сутрин.
Сега ще ви прочета пак,какво сте писали. Wink

Общи условия

Активация на акаунт