СЕПТЕМВРИ"09 - 21

• 10 903
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
tsveta много неприятна случка. Дано мъжът ти се възстанови по-бързо, макар че и финансовата страна на въпроса е доста деликатна във вашия случай. Надявам се това да е последното лошо нещо, което се случва в семейството ви.

Относно цирка - да, ходихме, но сме доста разочаровани. Уж били с нова програма, уж не знам си кво, но никак не бяхме доволни. Животни почти нямаше, само два тюлени, няколко маймунки и два пудела. Клоунът беше ужасен, Хриси беше ужасно уплашена от него, особено когато дойде в публиката да си избере хора за единия си номер и познайте - дойде точно при мен. Аз естествено отказах да се кача на манежа, те стига че бременна, пък и Хриси така се уплаши, че този странно изглеждащ чичко ще ме вземе, че се разплака и се вкопчи в мен. А той с цялата си наглост измърмори - Абе българска работа...  Shocked Ами явно повече няма да отидем. Имаше хубави атракции във въздуха, но малката и от тях доста се стресна, тъй като бяха придружени с някаква страшна музика и тя просто поиска да си ходим. Едвам утраяхме до края. Незнам, наистина е въпрос на вкус, на някои хора сигурно много им е харесало, но на мен, мъжът ми и най-вече Хриси - въобще.

Та такива са ни впечатленията. Спомням си, че и Вили наскоро беше ходила с децата си, но тя не се оплака. Или е била друга програмата или просто на тях им е допаднало. А може би просто не е за толкова малки дечица.

# 241
Добро утро,мами!

Минавам само да споделя,че лекцията на Ла Лече Лига за кърменето МИ БЕШЕ СУПЕР ПОЛЕЗНА И ИНТЕРЕСНО ПРЕДСТАВЕНА!Така ,че ако ще има във вашия град ----горещо ви я препоръчвам!Специални благодарности на лекторката Иви! Hug

Хубав,слънчев ден на всички!  bouquet

# 242
Здравейте и от мен за днес.
Аз в единственият си почивен ден толкова много се уморих че снощи в 21.00 бях почти заспала. Цял ден съм мила чинии и чаши защото в събота имахме гости и то после да изпереш да изчистиш да прахусмокираш и денят свършил.

# 243
Здравейте!
Вчера и аз се разглобих от чистене, ама не защото ме еобзела манията. Чаках една седмица някой друг да се сети, че има и такава работа в къщи ама нейсе.  #Cussing out Още повече, че се разнасят майстори.
Направо съм изкукуригала - забравих, че вчера трябваше да ходим на тиатър, а и не съм си записала на телефона  Embarassed Мъжо казва, че така се получава от това, че ми растяли циците  Joy
Днес ми е нещо доста мързеливо  Sad Много лошо, че ме почва от понеделник
Лек ден!

# 244
Хм, не бях чувала за лекции по кърмене... Чудя се какво ли може да разкажат...  newsm78 Sasy78, добре е, че си останала доволна Simple Smile

# 245
  • София
Здравейте,
Искам да ви питам нещо, ако има мами, които са ходили при д-р. Славов във Фемина, колко струва тази ехокардиография там?  newsm78 Ние ще ходим на 26-ти, но забравихме да питаме за цена като си запазихме час.
Иначе днешния ден ми се струва ужасен, сутрин ми падна кръвното и предполагам, че на това се дължи, сега се пооправих след като хапнах на обяд и изядох и един сладолед (напоследък съм направо зависимо от сладоледа на Бос  Blush )
Като гледам колко малко сте писали днес, май не само аз се чувствам като парцал   Mr. Green Дано всичко е наред с вас, до скоро!  Hug

# 246
  • София
pocahontas80 , предполагам, че питаш за Спасов Wink
Аз ще ходя в сряда, а ми казаха, че цената е 60 лв. Даже днес ми се обадиха да питат дали потвърждавам, че ще отида, че се записах преди месец и половина. Ще разкажа после как е било.

# 247
  • София
pocahontas80 , предполагам, че питаш за Спасов Wink
Аз ще ходя в сряда, а ми казаха, че цената е 60 лв. Даже днес ми се обадиха да питат дали потвърждавам, че ще отида, че се записах преди месец и половина. Ще разкажа после как е било.
Ох, да, за точно за него питам, аз все Славов му викам, не знам защо съм го запомнила така  Embarassed Ще чакам утре да разкажеш как е минало, дано всичко е наред  Hug Благодаря!   bouquet

# 248
  • София
Не утре, в сряда, извинявай  Embarassed Днес съм много зле  Blush

# 249
  • Габрово
Аз пак нещо параноясвам май, но преди малко докато се подмивах отдолу изтече една безцветна слуз- абе точно прилича на тапата(тези, които са раждали знаят какво представлява) та се чудя какво става и от притеснение чак корема ме заболя и взех да си внушавам, че са контракции пък сега и едва ли не ще раждам Crazy
Възможно ли е да е просто течение, понеже доста от вас имат такова нека споделят какво е на цвят и консистенция за да се успокоя  Confused

# 250
  • където има любов
Валка и на мен ми се случи нещо подобно преди месец и доста се бях ошашкала,но докторката ми каза,че неможе да е тапата.Беше прозрачно и доста слузесто,абе точно като сопол.
Момичета,аз ли не съм нещо в час,ама къде е това албумче???И паролата от първото валидна ли е още? newsm78
Цвета,дано мъжа ти се възстанови по-бързо ,че...това ми е доста познато и нашата вноска към банката е 600 и има няма работа сме длъжни поне това да изкараме.

# 251
  • София
Здравейте...при нас нищо интересно...затова и не пиша, основно ви чета...и добре, че прочетох, че на  electra се обадили за потвърждение за прегледа, че и аз преди 1,5 месеца си записах дата за Спасов във Фемина...та им звъннах да ги питам...ама погрешно ми били написали номера/1 цифра в повече/ и веднага записала извънредна пациентка, та утре ще си отвися явно за този преглед...иначе и аз знам, че е 60 лв. пък утре ще видим....Единственото за хвалене е, че Кати прояви инициатива и свалихме памперса...остана само като спи...та всичко на всичко съм изпрала 5 чифта само напикани гащи...страшно съм доволна...доста бързо се усети детето...при това само, щото аз съм от мързеливите майки и досега 2 3 пъти да съм я пробвала на гърне....та така...
Цвета дано бързо се оправи мъжа ти...стискам палци и пари да се намерят отнякъде...баби, дядовци, добри приятели...все някакси ще се закърпите положението...

# 252
Здравейте!
Валка, за по-сигурно се обади на лекаря си. Може и безобидно да е, но по-добре няколко минути разговор (или дори преглед), отколкото да не си сигурна и да се тормозиш (както може да се окаже - излишно). А тоалетът ти е направо страхотен. Много ми хареса, свеж и лек, точно за лятото.

Цвета, не унивай! Наистина, това са много лоши неща, но аз като един вечен оптиммист мога да кажа, че винаги има и по-лошо. Да, наистина, сега ще ви е малко трудно, но пък ще прекарате повече време заедно, ще вършите повече неща като "цяло" семейство, ще се порадвате на малките неща от живот, като например да си изпиете сутрин кафето заедно, или просто да се опънете на дивата един до друг и да погледате ТВ. Като се замисля как ни е погълнала рутината и как се виждаме с моя мъж да по 2 часа на ден в най-добрия случай  ooooh! В последно време той работи и през почивните дни - на частно, дет се вика, все за пустите пари мислим. И като успеем да седнем сутрин, макар и за половин час и просто да пием кафенце, да си говорим глупости и банални неща... направо ми тръгва по-добре деня. Отплеснах се малко с лирични размисли, но ще ми простите. Сигурна съм, че освен Чифлигарова (която работи с мъжа си) са малко тези от нас , които могат да кажат че прекарват достатъчно време с половинките си, нали?
По този повод ще ви разкажа една случка с моя по-възрастна колежка преди време:
В началото, когато моя мъж започна тази работа ходеше често в командировки за по няколко дни. И аз все мрънках като замине, че няма да го виждам. А тя един ден ме гледа и ми вика "Ех, вие младите сте добре. След някоя и друга година ще седите един срещу друг и ти ще си мислиш "Абе тоя няма ли да иде някъде командировка, поне за два дни..."  Joy Така че положението е ясно - да им се радваме сега на мъжете, че не се знае докога ще е така  hahaha

Направо съм изкукуригала - забравих, че вчера трябваше да ходим на тиатър, а и не съм си записала на телефона  Embarassed Мъжо казва, че така се получава от това, че ми растяли циците  Joy

Ако от растежа на циците се забравя, то значи аз вече не трябва да си помня дори името...  #Crazy Хора, казвам ви, това моето не е човешко. Имам чувството, че големите ми гърди са станали ОГРОМНИ. Абсолютно всички сутиени ме стягат, дори новите, дето си купих. Преди два месеца си купих една туника с по-изрязано деколте. Вчера я пробвах, че изнасях на мъжо ревю  Embarassed - ми тя ми седи, все едно съм някоя фолк-дива на сцена  Mr. Green Малко да се наведа и прелестите ми ще изпаднат  ooooh!

Приключвам засега, че нещо зациклих и забравих какво щях да ви пиша. Като се сетя - пак.

# 253
  • София
ми тя ми седи, все едно съм някоя фолк-дива на сцена  Mr. Green Малко да се наведа и прелестите ми ще изпаднат  ooooh!
Миринда, това ми звучи познато  Joy  Joy  Joy И аз в неделя пробвах една рокля, която си я бях взела за да я нося това лято, НО няма да стане. За моя ужас установих, че засега имам 3 рокли и една пола плюс няколко туники, които мога да нося от тук нататък  #Crazy Явно ще пера през ден  Mr. Green В неделя с купих още една рокля, ама вече не ми се дават пари за дрехи за бременни, че след месец и половина излизам отпуска, няма смисъл, после нали ще съм вкъщи.

# 254
Tsveta, много тъжно така, но както обича да казва майка ми: "Това е малкият дявол". Малко скептично звучи, ама е вярно. А пък и верно ще се гледате един месец по цял ден, какво по-хубаво?  Laughing

LaDiDa, каква ти е количката, че на мен са ми обещали, но се оглеждам за всеки случай ако си харесам нещо...

Много хубави булки бе!!!  smile3525 Аз сега нали бях на сватба в събота, на една зелена поляна, всичките ни приятели там, слънце, играхме хора (и аз се престраших на няколко пъти). Беше страшно хубаво, а булката беше като самодива  Wink Вечерта си спретнахме едно огънче и така до сутринта го откарахме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт