Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 450
 • Мнения: 289
Здравейте!Търся адвокат в София,който да е печелил дела за попечителството на децата в полза на бащата.Благодаря!
попечител или настойник?

# 451
 • Мнения: 2
Здравейте!Търся адвокат в София,който да е печелил дела за попечителството на децата в полза на бащата. За София. Благодаря!

Здравейте, аз също търся бракоразводен адвокат, който да е печелил дела за правата на детето да са в полза на бащата.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 16:44 от jassenme

# 452
 • Мнения: 1
ЧЕРЕН СПИСЪК - Ямбол ,ИРЕНА СЛАВОВА ,АК ЯМБОЛ ,изнудва за пари ,при разваляне на договор НЕ ВРЪЩА пари ,жалбите срещу нея НЕ СЕ разглеждат от АК, подлага на натиск да си оттеглите жалбата ,дори и да сте болни.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 20:05 от Не се сърди, човече

# 453
 • Мнения: 316
Здравейте!Някой ползвал ли е услугите на адвокат НАДЯ ХРИСТОВА ,гр.София
За Бракоразводно дело и попечителство на детето в полза на бащата

# 454
 • Мнения: 2
Никой ли не е имал опит с читав, бракоразводен адвокат, който да е печелил в полза на бащата ? За София.

# 455
 • Мнения: 150
Един баща не може да е пълноценен родител.Естествено,че съдът присъжда децата на майката,а не на бащата.Ако не е гледал детето си баща няма как да се иска попечителство и бащата да вземе правата.А и в съда,навършилите 10 години деца имат право да бъдат изслушани и съдът решава кое е най-добре за детето и при кой от двамата родители да бъде отглеждано.

# 456
 • Пловдив
 • Мнения: 6 803
Аха, има си хас един баща да може да е пълноценен родител. Родителите се делят на пълноценни - майки, и непълноценни - бащи.

# 457
 • София
 • Мнения: 3 913
Един баща не може да е пълноценен родител.Естествено,че съдът присъжда децата на майката,а не на бащата.Ако не е гледал детето си баща няма как да се иска попечителство и бащата да вземе правата.А и в съда,навършилите 10 години деца имат право да бъдат изслушани и съдът решава кое е най-добре за детето и при кой от двамата родители да бъде отглеждано.
Падам с такива генерализации, всички майки са пълноценни, всички бащи са непълноценни...А и без пунктуация доста зор видях да разбера какви гениални мисли завъждате. Ако имате подходящ адвокат - можете да помогнете, в случай, че нямате - оставете правните спорове на компетентните органи.

# 458
 • София
 • Мнения: 2 642
Препоръчайте ми адвокат в София, който води дела за увеличаване на издръжката на голямо дете.

# 459
 • Мнения: 1
Изключително ми е неприятно да прочета подобен отзив за нашето адвокатско дружество.
Такива публикации на подставени или неориентирани лица не са приемливи за нас - не се посочва нищо конкретно, а само необосновано плюене. С какво се възползмаме от нашите клриенти? Какво не сме направили за Вас?
На фона на денонощните ни усилия за прилагане на висок профисионализъм и коректност без дори да ни бъде заплатено, такова мнение е неприемливо за нас.
И ние допускаме грешки понякога, които, слава Богу, не са били фатални за нас и нашите клиенти. Няма безпогрешни хора. Така че ако имате някакви критики към нас, моля да бъдат конкретни и обосновани.
С уважение: адвокат Светозар Арнаудов - съдружник и управител на Адвокатско дружедтво "Арнаудов и Узунова" с кантори в София, Пловдив, Варна и Бургас.

# 460
 • Мнения: 743

Да не говорим, че ако беше професионалист, нямаше през пръсти да си гледа работата, исковата молба беше пълна с грешни дати и имена, вкл. беше написала банкова сметка на някаква жена и караше клиента си да внася пари по нея ужким за детето. Така тези пари отиваха някъде другаде.

Потвърждавам горното. Като погледнах как е написала исковата молба на моя близка, ужас. Пълно с грешки. Дали защото е претрупана с работа, не знам на какво се дължи.

# 461
 • Мнения: 1
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате адвокат по семейно право в  гр.Добрич? Не намирам в старите теми. Благодаря предварително!

# 462
 • Мнения: 19
Черен списък - ирена славова - Ямбол ,също много простовата ,с много беден и ограничен речник ,мами клиенти - предимно възрастни и роми /неграмотни , набутва и ПРЕДАВА клиенти ,некомпетентна,отправя обиди  .Скалъпва отвратителни лъжи ,клевети ,с които оклеветява достойни и качествени хора ,набедява .Много злобна ,лицемерна и много алчна .Подлага на натиск за пари /няколко стотин лева /,измами клиент,на която беше служебен адвокат с няколко стотин лева и не ги върна .Много злобно ,нахално ,некомпетентно човече същество .Нанася огромни вреди за пари ,явно й липсват клиенти ,защото е некомпетентна и много лъжлива .Да не говорим за тъпите й  изцепки ,как кара някакъв ,с който живее/шофьор / да звъни на лични телефони на клиентите й и да ги тормози , с което много се излага горката ,което е много далеч от професионална адвокатска етика ,държи се като селска женичка .Има достатъчно компетентни адвокати ,бягайте далеч от подобни с купени 3 - каджийски  дипломи от неизвестни уни  ,псевдо - адвокатКи .Стойте далеч от подобни жалки същества ,които излагат адвокатската професия .Славова е уволнена поради некомпетентност като юрист ,не става горката и като "адвокат".Освен това е много корумпирана и си плаща на председател на АК ,за да не се разглеждат жалби срещу нея .Едно провинциално момиченце ,на което му липсва самоуважение и уважение към другите.Горкото ,на бг не може да пише ,с правописни грешки ,пишман адвокатче.Взела е и страха на клиентите си ,хората не смеят да си поискат парите ,които им дължи ,била много злобна и щяла да се озлоби още повече .Кат е злобна ,за адвокат не става ! Местни  селски "адвокатски"  дерибеи,най - страшно,когато се мислиш за нещо ,а не си нищо   .А за измамени клиенти се отнемат и адвокатски права !

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 17:32 от rali_1234

# 463
 • На черешата
 • Мнения: 8 384
Изключително ми е неприятно да прочета подобен отзив за нашето адвокатско дружество.
Такива публикации на подставени или неориентирани лица не са приемливи за нас - не се посочва нищо конкретно, а само необосновано плюене........

Мисля, че преди около 10 години аз Ви поставих точно в този списък, върнете се назад и четете.
Дойдохме при Вас с готово споразумение, решихте самосиндикално да внесете промени и успяхте да ни скарате. След това сами трябваше да следим кога е излязло решението, Вие го разбрахте от нас една седмица по-късно.

# 464
 • Мнения: 26
Препоръчайте добър адвокат в Плевен?

Общи условия

Активация на акаунт