Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бял и черен списък на бракоразводни адвокати

 • 365 276
 • 474
 •   1
Отговори
# 465
 • Мнения: X
Здравейте,
Какво ви е мнението за адвокат Астакова от гр. София?

# 466
 • Мнения: 1
Здравейте,
Чували ли сте за адвокат Александрина Ковачева от Варна, никъде не прочетох името й, към кой списък бихте я добавили? Някой излползвал ли е нейните услуги и какво е мнението Ви за нея и какви са впечатленията Ви?
Искрено се надявам някой да отговори, защото виждам, че темата е създадена доста отдавна Simple Smile

# 467
 • София
 • Мнения: 3 905
Трябва ми много добър адвокат за втора консултация. Водя дело по ЗЗДН и искова молба за развод с привременни мерки. Имам адвокат, но искам и още едно мнение. За гр. София.

# 468
 • София
 • Мнения: 333
Здравейте,
търся адвокат в гр.Монтана, гражданско дело.
Може ли да ми препоръчате и/или направо да ми дадете координати.
Благодаря!

# 469
 • Мнения: 6 342
Искам да сложа в черния списък адвокат Петко Янакиев от София, доста възрастен човек. Беше назначен като служебен защитник на ответната страна. Обжалва присъда с мотиви, които ме карат да мисля, че двамата с него сме били на различни дела. Точно обратното на това, което е обсъждано на заседанието. Разбирам, че служебните защитници трябва да вземат някой лев, но да подбират по-адекватни хора.

# 470
 • Мнения: 1
darlabg , от Нова Загора бих ти препоръчала Георги Сгънатов, а от Стара Загора - Димитър Гроздев.
Аз лично на никой не бих препоръчала адвокат Гроздев и неговата колежка адв.Тодорова.
Останах много разочарована от техните услуги.Пълно безхаберие и никаква ангажираност към клиента.
Те са за черния списък.

# 471
 • Мнения: 3
Здравейте, може ли да споделите мнение за адвокат Стефан Ботев от София?
Предварително ви благодаря!

Прекрасен колега и специалист.
Здравейте мили майки, по повод  на адвокат Стефан Ботев искам да споделя не особено добри впечатления. Наех го преди една година да води бракоразводното ми дело. Препоръчан ми беше от моя семейна позната като много добър и ерудиран адвокат-"легенда" в този бранш. Но за съжаление той още от самото начало ми направи недобро впечатление с арогантното си държание, високомерие, нежелание за сътрудничество-имам в предвид, че не пожела да изслуша моето становище като страна по делото, а си правеше каквото той си е наумил. Беше ми безкрайно трудна комуникацията с него, не ми отделяше изобщо време.Беше твърде лаконичен и обикновено срещите ни бяха не по-дълги от десетина минути, като всеки път, когаго отивах за правна консултация при него той отбиваше въпросите ми с общи приказки и прекъсваше разговора ни с ВИЦ!!! За мен е недопустимо вместо правен съвет да получавам в отговор ВИЦ.
Определено симпатизира на мъжете клиенти- в моя случай той напрани една ужасно слаба защита, мълчеше почти през цялото време в съдебната зала. Имаше твърде пасивно поведение за адвокат от неговия ранг и дори СПОДЕЛЯШЕ МНЕНИЕТО  своята колежка, която беше адвокат на мъжа  ми, и с която много явно бяха в КОМБИНА.
Хонорарът му е твърде висок /двоен на стандартния/ за бракоразводен адвокат. Наложи се да си направя допълнителна консултация при друг адвокат, който откри ТВЪРДЕ МНОГО ПРОПУСКИ И НЕТОЧНОСТИ във фактологията, които ми костваха доста средства, ядове, и за съжаление непоправими последици от съдебното решение.
Определено не ми симпатизираше, което е твърде непрофесионално за адвокат, с такъв стаж.
Работи по симпатия и доста субективно. Да - има знания,НО ще ги приложи ако сте му симпатични и/или по-платежоспособни. Води се твърде много от мъжката солидарност.
Така, че накратко внимавайте с него!  Споделям горчивия си опит, за да предпазя и други жени.
Ако сте дама с добри финансови възможности, категорично подходът ще бъде друг.... Успех!

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 01:05 от ani_pashova

# 472
 • Мнения: 21
Здравейте момичета и момчета, моля за вашето мнение за адвокат Пламен Карамишев от София.
В нашия случай при готовност за споразумение от двете страни, се развихри истинска семейна война в много действия. Вместо да приключим бързо и лесно, ще се влачим драматично още няколко години.

# 473
 • София
 • Мнения: 37
адв. Петко Петков и адв. Надежда Иванова, гр. София - БЯЛ СПИСЪК
Страхотни професионалисти!

Здравейте, някой да има актуално мнение за цитираните по-горе адвокати? Благодаря предварително на отзовалите се.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 15:32 от Stasy_001

# 474
 • Мнения: 1
Не знам за тези адвокати , но в никакъв случай не наемайте адвокат Гергана Кадънкова ,не уведомява клиентите си за изхода на делото ,като довода и е , че не е задължена да го направи а това създава след това огромни проблеми и финансови загуби.По време на бракоразводното дело ме накара да платя такси за имуществена делба, а се оказа че при взаимно съгласие не е необходимо. Беше сбъркала иска , та се наложи да и го напиша и след това, категорично ми отказа да ми провери решението , мотивите и бяха или че е заета , уморена а в последствие наглостта и стигна до там да твърди ,че не е длъжна. Не я наемайте ....иска само пари и после се покрива.

Общи условия

Активация на акаунт