Бял и черен списък на бракоразводни адвокати

 • 431 227
 • 505
 •   2
Отговори
# 495
 • Мнения: 1
Здравейте,

Рядко отварям bg-mama и честно казано, в повечето случаи е с цел назидание, защото знаете каква е "славата" на сайта. Днес обаче нещо изключително ме озадачи и Ви моля за съдействие и съвет. Знам, че не се познаваме и няма причина да откликвате на молбата ми, но ако решите да го направите ще съм изключително благодарна.

Виждам, че сте дали мнение по адрес на адв. Емил Станков, като това което пише изключително много ме притеснява, защото по препоръка бях насочена към него за консултация. Към момента не съм предприела действия, но увереността ми да се доверя на този защитник доста се разклати.

Ще бъда изключително благодарна, ако ми предоставите каквато и да е допълнителна инфорция, за да мога да взема своето информирано решение.

Поздрави,
Николета

Пазете се от адвокат Емил Станков
Личен номер: 1200064010
Адвокатска колегия: София
Проявява неетично поведение спрямо клиентките си.
Свързал се е с "женска" организация, която му изпраща клиентки в трудно семейно положение.
Възползва се от факта, че са емоционално раними  и злоупотребява с доверието им, с цел финансово облагодетелстване и сексуална злоупотреба.
1. УМИШЛЕНО подвежда клиентките си да предприемат действия, които увреждат интересите им и още повече ще влошат отношенията с техните съпрузи/партньори, за измъкне от тях колкото се може повече пари. Н
2. Кара клиентките си открито да лъжесвидетелстват, като по този начин уврежда и интересите  и емоционалното състояние на децата им. Не се интересува от интересите на децата, а само как да измъкне повече пари от майките им и да ги вкара в леглото си.
3. Флиртува с жените. Прави им двусмислени сексуални намеци. Урежда си срещи с клиентките извън кантората в извънработно време - обикновено вечер в "неформална" обстановка, с цел след това да се възползва сексуално от тях.
За всичко това имам писмени доказателства - копия от чатове с негови клиентки.

# 496
 • Мнения: 1
С две ръце препоръчвам Адвокат Черкезова. Тя е изключителен професионалист и прекрасен човек! Попаднахме на нея след множество разочарования и некомпетентни адвокати. Случаят ни не беше лесен - бившата съпруга на партньора ми след развода беше заминала с общото им дете (6г) за град Пловдив, като преди това беше постигнато споразумение за режим на контакти в условията на град Варна, където са живели всички преди това. В следствие на това нейно решение детето беше отделено от бащата и контактите им се случваха изключително трудно и след одобрение от майката. Същата не позволяваше да взимаме детето с нас на почивки в чужбина и не даваше адекватна информация на баща му. Това ни провокира да потърсим начин да променим ситуацията и да извоюваме различен режим на личен контакт и заместващо съгласие за излизане в чужбина. Дълго време не можехме да открием адвокат, който да приеме случая присърце и да защити правата на бащата. Срещата ни с адвокат Черкезова ни даде не само надежда, но и увереност, че сме намерили истински професионалист, който е готов да се бори за нас до край! Това се случи!!! Делото се води в Пловдив и въпреки голямото разстояние, адв. Черкезова се съгласи да поеме защитата ни и да отстоява правата ни! Постигнахме всичко, за което се борихме и това ни даде спокойствието и удовлетвореността да продължим живота си! Тя е уникален човек, с голямо сърце и наистина приема всеки случай като своя кауза, която отстоява! Защитава правата не само на майките, както всички знаем, че са неприкосновени, но и дава на добрите татковци шанс да бъдат с децата си и да имат правото на глас! Благодарността ни е неизмерима! Благодарим ви адвокат Черкезова, че върнахте радостта и спокойствието в нашия живот!!!!

# 497
 • Буркина Фасо
 • Мнения: 13 723
несигурно остава изпълнението на съд.решение. Smiley
нищо не пречи майката пак да не дава детето.

# 498
 • Мнения: 10 926
Как, за Бога, някой, който няма общо с детето си позволява да воюва срещу майка му?! Егати наглостта... "Защитата ни", "правата ни" - в множествено число... Че ти какви права имаш върху чуждото дете...

# 499
 • Пловдив
 • Мнения: 15 085
Същите като всеки пастрок. От ония, дето все са уж по-добри от бащите. Wink

# 500
 • Мнения: 1 481
Със смесени чувства съм към адв.Черкезова. Изглежда, зависи дали и се занимава с даден случай, или не толкова. Допуска елементарни грешки, отваряйте си очите, четете си внимателно документите, които ви дава. От краткия си контакт с нея мога само да потвърдя, че наистина е много добър човек и разбрана. Ще подходи човешки, ще ви посъветва адекватно. Но относно изготвяне на документите по дадено дело, имам забележки.

amy_nka, верооятно авторката на този пост е любовницата на бащата, която е станала причина за развода, а от там и до нежеланието на майката да дава детето на двамата Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 19:41 от Somebody happy

# 501
 • Мнения: 24
Изказвам дълбокото си възмущение към адвокатско дружество Рашков-София.

Споделям напълно това мнение. Докато беше въпрос да си вземат хонорара, бяха много отзивчиви и съпричастни. В момента, в който се хванахме на въдицата, спряха да връщат обаждания,.Нон стоп пропуснати срокове, смяна на авдокат по средата на дело без да бъдем уведомени по какъвто и да било начин за тази смяна. Когато разбрах след 6 месеца по чиста случайност, на заявеното от мен желание да се видим, за да уточним нещата, ми беше отговорено с пренебрежение, че няма нужда-  те си били предавали вътрешно информацията ( разбирайте документите). Не уведомиха за загубено дело независимо от многобройните опити за вързка с тях ( след смяната на адвоката)
Никакво лично тоношение - остава дълбоколичното усещане, че просто ги интересуват да си вземат парите, пък каквото стане - стане.

# 502
 • Мнения: 2
Здравейте,

Някой има ли впечатления от адв. Росица Астакова, гр София?

# 503
 • Мнения: 1
Здравейте! Моля, споделете впечатления за адвокатско дружество „Китанова и партньори“  и по-точно за адв. Н. Байдаков.

# 504
 • Мнения: 1
Аз пък препоръчвам адв. Петя Ненчева. Обясни ни материята подробно, тъй като имаше някои спорни въпроси и бързо и успешно завърши делото по взаимно съгласие.

# 505
 • Мнения: 1
От личен опит мога да препоръчам адв. Георги Соколов. Направи ми впечатление, че е много внимателен и коректен, като въпреки пречките, които създаваха другите по споразумението, в крайна сметка постигнахме това, което желаехме.

Общи условия

Активация на акаунт