Бял и черен списък на бракоразводни адвокати

• 448 711
  • 521
  •   1
Отговори
# 510
Това към мен ли е? Какво смешно има, че ми се налага да водя дело срещу баща, който 9 години не плаща адекватна издръжка? Знаете ли колко време ми отне да събера смелост изобщо да започна? Този форум е да си помагаме, а не да се присмиваме на проблемите на другите. Тук съм от първата си бременност и съм намерила толкова много помощ, но все ще се намери някой да се заяжда.

# 511
Аз съм се насочила към адв. Вирджиния Захариева, казаха ми, че е много добра и приема присърце всяко дело, което води. Някой има ли впечатления?

# 512
Споделям негативно мнение и разочарование от адвокат Десислава Черкезова, гр. Варна! След направена уговорка с мен, при искане за потвърждение на срещата от моя страна, получих изненадващо съобщение от същата, в което ми отговори, че извън графика е приела и консултирала съпруга ми, поради което не може да приеме и мен! Изключително възмутена съм от това поведение, неспазването на ангажимент, не професионалното отношение и тенденциозното избиране на съпруга с по-стабилно финансово състояние прави същата недостоен за доверие професионалист. Това за съжаление се оказа не първи подобен случай в практиката и. Гръмките и тези и изказвания, споделяни в публикации в социалните и профили се превръщат текстове copy-paste, в доста от написаните от нея искови молби, без индивидуален подход и вникване в конкретния случай. А децата, и без това попаднали в капана на  усложнените и нетърпими родителски отношения се превръщат в жертва на безкрайни разпити в съдебна зала, сини стаи и обекти на тежки комбинирани експертизи с последствия върху психиката им, само и единствено с цел задоволяване на имуществените интереси на представляваните от нея видни и стабилни бизнес фигури!!!

# 513
Valeria, повечето постъпват така. Кремена Маринова, с която се консултирах преди развода си - още преди да ме изслуша, първият и въпрос беше, какво работи съпруга ми ( не аз какво работя, и която съм отишла в кантората и) и също какво е финасовото състояние на семейството... Да не би случайно да настъпи някой голям бизнесмен, искат да се застраховат по този начин, преди да поемат развода. Грозна и тъжна работа. В моя случай с бившия се бяхме разбрали предварително какво и как ще става, та с делото в крайна сметка се занимава Черкезова. Но имам доста забележки относно изготвянето на документите, според мен не си върши добре работата. Добре, че си отварях очите и четох внимателно, наложи се да я карам да прави корекции заради неточности в документите.

# 514
Благодаря за споделения опит и мнение! Не бива да губим надежда и да скланяме глави пред съпрузите си от страх, че ще бъдем премазани от контактите и финансовите им възможности, което е сериозна задача за всяка жена! Самата аз се обезкуражавам от случващото се при мен.

# 515
  • Редута, София, България
Препоръчвам с две ръце. Силвия Бочукова-Спасова и Лидия Филипова Софийска Колегия. 12 години ми вършат работа без дори да се явявам в съда или да подписвам нещо. В повечето случаи дори не чета и документацията, защото грам понятие си нямам. Делата са за издръжка, Намляване, неплащане, всичко което се сетите, както и за изкарване в чужбина на Деца
Адвокат на дявола е със сигурност Адв Красимир Босев от Монтана. Не успях да се сблъскам с него защото нямах възможност с отида на делото в Монтана и го отложих, но в последствие разбрах, че ми е готвил лъже свидетели и контра дело за Домашно Насилие.  И най святата майка ще бъде изкарана пропаднала,зла каквото трябва. Беше много разочарован че не се явих, за "да ме смаже". Внимавайте много! Този човек няма нито съвест нито скруполи. Действат заедно със Шейнова от Закрила на детето. Тези хора може да закрилят всичко друго но не и майките и децата!!!

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 15:57 от Ирушка

# 516
Здравейте!
Може на някого да помогне, затова ще споделя, че аз съм изключително благодарна на адв. Георги Соколов, София. Благодарение на неговото участие в разговорите успяхме да стигнем до споразумение. Това беше постижение, защото с ответната страна ми беше невъзможно да водя нормален разговор. Адв. Соколов е търпелив и изчерпателно обяснява плюсовете и минусите на различните варианти, изслуша ни и двамата и предложи оптимален вариант.
Успех на всички и помнете, че всеки ден избираме как да живеем Живота си - в радост или в безрадост!

# 517
Здравейте

Мнение за адвокат Лазар Белев от София ?

# 518
Здравейте

Аз се консултирах с него преди време. Беше много подробен в обясненията. Даде ми варианти, за които изобщо не ми бе хрумвало. Направи ми впечатление, че в началото опитва да избегне “войната”, но ако се налага, “отиваме на война”. Като цяло бих му се доверила. Имам приятелка, която е с него във връзка със спор за родителски права. Действат си и тя е доволна.
Писах преди време, че и от адв. Георги Соколов съм доволна.

# 519
адвокат Владимир Белинов от Варна - бял списък!

Превърна тежкия ми развод в доста по-лека процедура от очакваната, както и делбата на имуществото ни след това. Не е скъпчив, а е наистина компетентен и е млад. Като бонус накара мъжа ми (вече бивш) да заеква в съдебната зала, и още го плаша с него  Peace
Преди това обиколих няколко други адвоката ...които просто не знаеха къде се намирт.
Потвърждавам от личен опит - адвокат Владимир Белинов от Варна е за белия списък! Hands Thumbsup
Беше ми препоръчан, гледа ми домашно насилие и после развода. Наистина го препоръчвам, и съм му много благодарна.

# 520
Здравейте, бихте ли ми предложили най добрите адвокати по семейно право за Пазарджик или Пловдив?

# 521
Здравейте

За София Ви препоръчвам Вирджиния Захариева. Много е добра!

Общи условия

Активация на акаунт