Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи са необходими за регистриране на дете в България и кандидатстване за българско гражданство, като се има предвид норвежкото гражданство?
Как да оразмерявам и качвам снимки в интернет?
Какви са отзивите на други потребители за вакуумните торбички за дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи са необходими за регистриране на дете в България и кандидатстване за българско гражданство, като се има предвид норвежкото гражданство?
За да регистрирате дете в България и да кандидатствате за българско гражданство, като същевременно запазите норвежкото гражданство, трябва да предоставите заверен превод на акта за раждане и съгласието на двамата родители. Може също така да се наложи присъствието на свидетел, който може да потвърди родителството. Препоръчително е да се консултирате с местната полиция, тъй като изискванията могат да варират и може да има промени от предишния период.
-
Как да оразмерявам и качвам снимки в интернет?
-
Какви са отзивите на други потребители за вакуумните торбички за дрехи?
-
Как да се справя с малките бели пухчета, които полепват по мебелите?
-
Каква е процедурата за плащане на лиценз за телевизия в Норвегия?
Да разказваш после... 

така че, давай рецепта за макароните 
радост си за моите очи и душа...
дУбре чИ сЪ върна, И повече никакво изчезване от темата, чИ ши дърпам уши
Ще ядем
ми само си топнах палците на краката и сЪ вкочанясЪх от студ
И аз съм в кюпа на фенките от преди 20 години... 

Аз си мислех, че става въпрос за макарони на фурна, от онези сладките с прясното мляко. 

, мога да заспя от скука ,само като си представя.
.

и кафепих дълго и напоително. Има нещо във въздуха напоследък - тежко време е, ту вали, ту спира, но едни облаци са ми кацнали на носа и не искат да се разкарат. Нямам трърпение да се върна в България на топло.