НОРВЕГИЯ - слънчева и цветна тема №35

• 19 360
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • България
http://www.youtube.com/watch?v=WCdUVWl49SM

Едно поздрав4е Laughing, вижте какви сладури. Heart Eyes

# 151

Нели..благодаря за инфото, наистина мнооого евтини билети си нацелила! Peace Да разказваш после... Wink

Marjo, ако е верно , че си имаш малък рожденик, да ти е жив и здрав и да ви радва!  bouquet newsm59

Мишел, хич няма да ти се размине...с тия хубави макарони Naughty така че, давай рецепта за макароните Whistling

ГИновева, мила...   ladyuu радост  си за моите очи и душа... Hug  дУбре чИ сЪ върна, И повече никакво изчезване от темата,  чИ  ши дърпам уши Naughty  Mr. Green

Бътърче...кво стана душа, реши ли кога и къде да се виждаме. Hug

Айде казвайте,  кой е съгласен с идеята на Битърчето...за свиждане в БГ. ... аз съм ЗА !  bowuu  Ще ядем БЪЗОКИ на скара... Joy

А тук, където съм има външен и вътрешен басейн...ама познайте каква е водата  Rolling Eyes    Водата била затоплена, да , да....ама като  за викинги, не като за нас ...20 градуса.... Crossing Arms  ми само си топнах палците на краката и сЪ вкочанясЪх от студ Close
Лека от мен! Наработих се за тази вечер... Hug

# 152
http://www.youtube.com/watch?v=WCdUVWl49SM

Едно поздрав4е Laughing, вижте какви сладури. Heart Eyes

чудесно  smile3501 smile3501 smile3501
Преди 20 години ми бяха едни от любимите и изглежда още съм фен.
Боже, много съм одъртяла, токущо казах преди 20 години ...

# 153

Боже, много съм одъртяла, токущо казах преди 20 години ...
Не бой се Милвич, не си само ти... Sunglasses И аз съм в кюпа на фенките от преди 20 години... hahaha

Мишел..чакма рецепта на прсоловутите макарони. Може и на ЛС   Peace

# 154
Може и тук, и ние се интересуваме smile3523

http://www.koketna.com/shop/index.php?page=shop.product_details& … art&Itemid=54
Минах през един форум, видях това. Не коментирам стоката, обаче хора, какви са тия цени дето са се навъдили в Бг. Какво е това чудо на чудесата  ooooh!

# 155
  • ride my bike...
вие сте добре с 20-те години.
Аз какво да кажа като съм фен от 25 г. Mr. Green

# 156
Европейски цени, Милва  Wink
Иначе не мисля, че това е 3/4 панталон ... направо 1/2 е, ако не и по-малко  Laughing

# 157
вие сте добре с 20-те години.
Аз какво да кажа като съм фен от 25 г. Mr. Green

Ами аз казвам това... smile3501 .... thumbsup..... newsm20

# 158
Ами тя рецептата не е нищо сложно. Дори напротив.
Мен по-скоро винаги ме вълнува как ще докарам на вид едно ястие, после на вкус. Wink
Страшно ми допадна ето тази рецепта за макарони:
МАКАРОНИ НА ФУРНА
Момичето си е играло да ги реди на ръка. Страхотна работа! Wink

А това с 20-те години... Хайде моля ви се да не наддаваме кой е по-по-стар.  Twisted Evil

Факт е, че Норка успя и мен да ме запали снощи да си послушам незабравима бг музика. Мерси, НорчеHug

# 159
Уоу, уоу, уоу.  Направо ме уби. Какво е това чудо. Да редя спагети на ръка, че и макарони. Не, да не се говори. Аз не мога играчките на Изабела да подредя удома, та я карам сега да си ги нарежда. Хубава за рецептата, ама аз нямам нерви за подобни кулинарни предизвикателства.

# 160
Това ли е рецептата?  newsm78 Аз си мислех, че става въпрос за макарони на фурна, от онези сладките с прясното мляко. Crazy

# 161
  • България
Добър ви ден, къде се покрихте , аз да се разписвам , а вие? Crossing Arms
Днес се скапах от ба4  newsm79 1ironing wash hang 1dishes
Майка си замина в4ера и пак съм сама с досадните задължения. Малко се престаравам аз с 4истенето, като мания е , един вид "терапия" дори бих казала Thinking Mr. Green.
Оба4е ина4е не мога да седна и да съм спокойна , ако имам неоправено нещо лудвам, докато не го оправя. Има ли други луди като мен? newsm78
Оба4е мразя да готвя, но работя по въпроса упорито, няма да се дам  Crossing Arms.
А тези макарони дето се редят, ужас  smile3507, мога да заспя от скука ,само като си представя.

Молинка Laughing хаха, видях те на балкона ,ей сега  Party.

Аз продължавам в ролята на Пепеляшка, 4е утре нали е неделя и не се работи Wink.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 16:20 от norah

# 162
Здрасти Нор4е,
Абе усетих аз 4е ми дишаш във врата  Laughing Peace
Побърквам се от скука днеска, та и кабелната пак нещо се прецака.
Ще се кипря аз,ще ходя в центъра един на бира аз  на кола,няма как хахах
Та поне гъз път да види  Mr. Green
Приятна събота от мен и да си по4ивате,какви са тези по4иствания  Crazy Laughing

# 163
  • България
Здрасти Нор4е,
Абе усетих аз 4е ми дишаш във врата  Laughing Peace
Побърквам се от скука днеска, та и кабелната пак нещо се прецака.
Ще се кипря аз,ще ходя в центъра един на бира аз  на кола,няма как хахах
Та поне гъз път да види  Mr. Green
Приятна събота от мен и да си по4ивате,какви са тези по4иствания  Crazy Laughing
Aми видях те накацала аз, тъкмо на излизане, ако не се обадя, може да паднеш от балкона викам, отговорна съм Joy hahaha
Като мене май не си по бирата, аз веднъж пих и после вси4ко навън  по обратния път Sick Sick
Аз какво ли пия де Embarassed, вино понасям и ликьор , друго май не newsm78

# 164
  • Норвегия
Ха, добър дан!   surpriseuu
Аз пък сега тепърва започвам с чистенето. Досега чаках да ми мине едно гадно главоболие  smile3537 и кафепих дълго и напоително. Има нещо във въздуха напоследък - тежко време е, ту вали, ту спира, но едни облаци са ми кацнали на носа и не искат да се разкарат. Нямам трърпение да се върна в България на топло.

Снощи имах социален живот - бяхме у Нарвик града голяма на един среднощен концерт, част от 3-дневен хоров фестивал. Уастниците бяха 30 хора от различни части на нашата околия. Какво да ви кажа - половината публика беше пияна-заляна в църквата, влизаха с чаши кафе и вафли и това е нещо, което на мен много ми бърка в здравето. Разбирам, че това са техните навици, но... А един "диригент" стоеше в предверието и сам си дирижираше нещо- така де, да не обърка ръцете на сцената. ooooh! Издържах първите 6 песньовки (визи някакви) и реших, че няма да се тормозя повече. То поне да беше вярно пеене...
Но пък си купих бял ленен панталон от Н&M за цели 50 пари.  Party Фук-фук. Така де, не съм капо.

Винце, ама ти си била колежка на моя маестро. Не знаех. Ще ти изпратя мобилния си на лични за да се уговорим за среща в София. На мен също ми е най-удобно след 10-ти юли.

Общи условия

Активация на акаунт