НОРВЕГИЯ - слънчева и цветна тема №35

• 19 356
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
А, да. Щях да се изказвам за българската кухня. Мисля, че повечето норвежци биха харесали българска храна. В същото време обаче, много норвежци имат негативно отношение към нашата храна, което е дошло от смотани ресторанти в Бг.

# 181
Молинке...ооох, това ли било балкона...хареса ми Joy Големи сте скици... Joy Относно приятели в Норвегия. Ами имам няколко дружки, ама някак си ми е по комфортно с моите си българки. Норвежките са мнооого  затворени и се отпускат след 3-тата бира...тогава ти се хвърлят на врата, смеят се , а на другия ден, все едно не са същите хора.  Mr. Green
Освен това аз лично  рядко излизам с норвежки, някак си разликата в културата е толкова огромна, че не изпитвам огромно желание да излизам с тях. Целта им е като излизат да се напият до откат... ooooh! а на мен ми е неприятно  и не искам да се наливам като тях... Rolling Eyes

С българките като излизам, се е друга хава. Хапваме  си, пийваме си, всичко с мярка... има лафче, смях, танци...вселим си се по нашенски  Party Някак си не си падам много по норвежките партита...за съжаление.  Rolling Eyes Така че, аз съм на принципа, като не ми е приятно,когато ме поканят,  деликатно отказвам... Mr. Green

Бобче, ами за балканската кухня, ще кажа, че на моя  много му харесва. Яде всичко, само сърми с лозови листа не му хареса...и халва. За сърмите , /нали лозовото листо прилича на клен/  един ден ме гледаше в кухнята като навивах лозови  сърмички, за българското коледно парти и каза, че няма да яде горски листа с ориз... Sick Joy А халва  като опита, каза  че  има чувство че , ядял пясък... Crazy ааа..и  по баницата моя  не е много...ама така има повече за мен   и децата... Flutter

Иначе аз мисля, че  едно българско ресторантче , тип механа, с автентична мебел, с червените му покривчици, с всичките му там български националности... и с един хубав готвач... би бил много полулярен ресторант Peace .

Милва...напълно те разбирам щото  и при мен е така.Нямам търпение да си ида лятото..и като минат 3 седмици, вече напирам да си идвам насам и Норвежко. Няма угодия, не ни е лесно... newsm78

# 182
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мерси, момичета за наблюденията.

Винска, почти ме улучи  Laughing. Ноо е рано още за ресторант, идеята е за фердиг мат бутик, наблягаме на скара, мусакички, запеканки и салати от какво ли не. Както и тортички за десерт. Просто ще е нещо малко за начало, да тръгнем от някъде. Отдавна я имам идеята, и вече съвсем ми писна да работя за друг и съм се мотивирала ужасно много да я подхвана. Във вторник отиваме с мъжо да регистрираме фирма и така с малки крачки към целта  Peace

Относно Норгето- Милва ми е взела думите и мислите от устата и главата  Laughing

Отивам да му пийна едно, края на деня е все пак  Wink

Лека вечер   bouquet

# 183
  • ride my bike...
Bob4e, ще дойдем да ти опитаме манджичките  Wink
Днес се прибраха едни наши приятели от околосветско пътешествие с яхта. Заминаха точно когато родих малкия. Т.е. може да се каже, че пътуването им продължи един Мишо време  Laughing

# 184
Бобче, леле, страхотна идея!!!  Hug Мисля , че в Ставангер , това начинание ще има успех. Хората като че ли са по отворени там. Много раздвижен град е Сатавангер... с много хора от различни националности. Пожелавам ти успех!  Hug

Галуни, колко време викаш твоите приятели обикаляли с яхта света? Shocked

# 185
  • ride my bike...
3 г. и 6 месеца  със собственоръчно направена лодка.

# 186

3 г. и 6 месеца  със собственоръчно направена лодка.

Евала на такива хора... Simple Smile Възхищавам им се от все сърце!   bouquet

# 187
  • България
3 г. и 6 месеца  със собственоръчно направена лодка.
coolcool newsm20
Оле, това ми е детска ме4та, колко много ми се е искал такъв на4ин на живот. Аз съм си авантюристка дълбоко в мен. Браво на твоите приятели , искам и аз такива приятели Whistling.
Но не  е късно да си изпълня ме4тата Wink.

Bob4enka, супер идея! Peace Дано да има бъдеще!

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 20:22 от norah

# 188
  • България
Винце, ето една колежка(работи в пиано бар) и се казва Маги Laughing, която спе4ели Music Idol.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2213131

Аз днес съм "у4астни4ка" в един маратон от работата ,но смятам да пропусна маратона (нали съм контузена)и да ида директно на партито след това Party. От кога ме навиват , било 4аст от работните ми задължения Wink, опъвах се дълго и накрая кандисах.

# 189
Винце, ето една колежка(работи в пиано бар) и се казва Маги Laughing, която спе4ели Music Idol.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2213131

Аз днес съм "у4астни4ка" в един маратон от работата ,но смятам да пропусна маратона (нали съм контузена)и да ида директно на партито след това Party. От кога ме навиват , било 4аст от работните ми задължения Wink, опъвах се дълго и накрая кандисах.

Олеееееее, Магито ли е спечелила!!!  #Crazy Ми тя ми е любимката от всички!!!  Grinning Как пее това момиче....стархооооотен глас има!  ooooh! Heart Eyes Колко   се молих  Норче, ТЯ да е победителката..и сега направо не мога да се нарадвам! Много заслужена победа!   bouquet Аз и на сина ми я пусках/ той нали музикантско чадо, кат майка си  Mr. Green/ ...и той като я чу...беше   #Crazy

Иначе за колежка, Маги ми е само половин...щот само пее. Whistling Ако просвири и пиано...вече ще е баш колежка!  Flutter tooth

Норче, и да докладваш как е минало партито после... Wink
 И аз по маратони не ходя... Naughty ши зема да сЪ   контузя нещо и  после кой ши свири вместо мен... Whistling  hahaha

Битърче, вече си в моя мобилен! Нямам търпение да се видим юли!  Hug Hug Hug

Норвежанки, къде се изпокрихте  днес бре.. newsm78   Я да излизате и да идвате тук на седянката...я вижте какво  "слънце" е пекнало навънка, цели 15 градуса... Mr. Green

Молинка нещо не я засичам напоследък  на балкона... newsm78 Норче, да не си я бутнала и да  е паднала?  Joy Молинке...   Hug

Бобче, прочете ли за модерните баби... Joy

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 16:48 от ЧервеноВинце

# 190
Леле, познайте колко градуса е  в София.... 28 ! ... #2gunfire  

Искам да съм тука, ама няма... #2gunfire
Сърфирах из  нета да видя,  къде е това и влезнах в сайта им...и Гугъла ми изплю че,една стая в "Бора Бора" , струва 4, 500 крони  #Crazy Shocked Иначе това е" Таити Вилидж"...ще полудея... ooooh! Явно съм се затъжила за истинско лято...и моренце Rolling Eyes

Или пък да живея тука.... Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 14:56 от ЧервеноВинце

# 191
  • България
Винце, ади стига с тез пеЗажи бе  Mr. Green, тук гърми и вали в момента . Вси4ки са тревожни за тоз маратон. май като гледам ша има ей такъв маратон smile3559 newsm58 Wine Glass cheers Drunk beer, а  на другия ден : smile3557 smile3517 morning

Аз се 4удя от сега как да замажа положението, като си поръ4ам бира и я излея в някоя саксия newsm78.

Хи4 не ми е лесно.

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 15:50 от norah

# 192

Аз се 4удя от сега как да замажа положението, като си поръ4ам бира и я излея в някоя саксия newsm78.

rotfImbo rotfImbo как в саксия бе Норче, Joy  по-добре дай я на някоя норвежка колежка, ще и се зарадва... hahaha

# 193
  • България
Дааа, норвежеца не умее да се весели. Хем на няколко бири и т.н  Rolling Eyes. Е.. скуката, с кеф си тръгнахме рано с една полякиня. Тя е хем от две години тук само , но виждам как ентусиазма й бавно , но сигурно се изпарява Rolling Eyes. Ех, и аз бях ентусиазирана на млади години Thinking...
Ама мина, нали е 4аст от раб. задължения, какво да се прави Thinking. За голяма радост отказах семинара другата седмица Wink.

# 194

Норка, жалко че си скучалас колежките... Rolling Eyes Тъкмо щях да те питам , какво направи с бирата... Sunglasses  hahaha

Аз пък от 9 дена съм тук в този хотел и чак сега се наканих да ида и да се поглезя малко. Sunglasses  В басейните не влизах, защото не ми беше много до плуване...пък и аз щото съм един плувец... Crazy Пък и навън е такъв студ, че дори и водата да е топла, само  като си помисля , че ще излезна от  от водата и ще трябва  да зъзна...няма да стане Naughty  Mr. Green

Обаче киснах 20 минути в boblebad-a , после влезнах  10 минути в steambad-а/повече не можах да издържа Mr. Green/ и накрая отидох да чернея 15 минути  на солариум...та стоплих  кокалите днес  и съм доволна. Hug

А да ви кажа с техниката на "златната халка", свалих всички черни точки що имах по лицето. Sunglasses  Обикновен но тази процедура я прави моята козметичка, един път на годината, като си ходя всяко лято. Така  изстискване пада,а аз хич не си падам по тази процедура, болезнена е  Twisted Evil и после ходя червена като рак цял ден...

Сега като бях в парната баня и се сетих за тази техника, я приложих и съм много доволна!  Party

Иначе хотела е пълен с малки деца... голямо тичане пада цял ден   Whistling

Сетих се , когато Ники беше мъничък и бяхме на море, той както си играеше на пясъка , ми вика" Мами, дай ми твоите очила..." Аз му ги давам....а той доволен и ухилен и голяма скица беше с тях... Joy Очилата големи, почти му закриват личицето...И баща му  ми вика:" Нашия прилича на мухата ЦеЦе..." Joy  А Ники чува това, сваля очилата и с  големи учудени очи ме пита:" Мамо,а  коя е тая муаха Цеца?... Joy

Заляхме се от смях тогава  на плажа и хората сигурно са мислили ,че сме някакво откачено семейство... Joy

Приятен ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт