Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 514
  • 493
  •   1
Отговори
# 315
happysmile - аз понеже доста време гравитирах около 56 кг ( 56,3; 56,5 и т.н.) един ден си казах - изкарвам още един цикъл 4П/3ПЗ и от понеделник влизам в трета. То така се случи, че пък до неделя и кг станаха 55,9 и всичко беше ОК. И предпочетох да е от понеделник да ми е по-лесно със схемата в трета.
Някои са споменавали, че изчакват примерно 3 сутрини да се затвърди теглото и така.
Желателно е да влезеш след като си извъртиш последния цикъл П/ПЗ, но пък не е задължително.
Каквото и да решиш - айде идвай в трета! Hug
Малеее, сега се върнах да видя в таблицата и какво да видя - ами изобщо даже не съм стояла много на 56 кг, ами за 10 дни си е паднал, пък защо такъв спомен имам?  Embarassed

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 16:56 от gulbenur

# 316
Ходих на женски доФтур днес...Каза ми,че е нормално когато не се приемат мазнини(нали при нас са забранени) да има отклонения в МЦ и да закъснява.
Аууу, аз именно затова питах дали няма проблем със забременяването  Tired
Проблеми със това няма.Така каза доФтурът...Така,че дерзайте  Hug Hug Hug

happysmile Аз си изчаках да стигна показателя от калкулатора и направо се бухнах в ТРЕТА....То и празници предстояха(Великден)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Та така...

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 17:15 от TheNMaster

# 317
Аз...  Embarassed исках да направя едно добро представяне, за да ме приемете като една от вас ама май се поувлякох. На 29 години съм Simple Smile Само да отбележа, че всички дами сме като София... Растем, хубавеем, но не стареем....  bouquet Heart Eyes
Така, стискайте ми палци, почвам тази житейска философия на Дюкан!
Хубава и усмихната вечер!

# 318
Момичета, хоп и аз при вас Grinning
Успешно изкарах 5 дни първа фаза и от вчера съм във втора. Около 3 килца и половина вече заминаха, имам още 5 да стопя. Чувствам се страхотно, нито съм гладна, нито без сили. Само за цикъла ме е малко страх...
Според вас по коя схема е най-добре да карам втората фаза? 4ПЗ/3П дали е добре?

Пожелавам успешна диета и много минусчета на всички Hug Hug Hug

# 319
Аз...  Embarassed исках да направя едно добро представяне, за да ме приемете като една от вас ама май се поувлякох. На 29 години съм Simple Smile Само да отбележа, че всички дами сме като София... Растем, хубавеем, но не стареем....  bouquet Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Че ти си направо при тийнеджърите, за какви дами говориш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Та кажи сега, колко си или само колко ще махаш, имаш ли предишни диети, бременности .... такива неща  Rolling Eyes

# 320
Здрасти и добре дошла!  Hug Hug Hug Hug Hug
Какво не харесваш на представянето ти? Екстра си е  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

. Само за цикъла ме е малко страх...
Хич не се страхувай....Няма проблеми....Единственото нещо,което може да се случи е да ти закъснее,защото си свалила килограми и организма е в стрес.Обаче после се нормализират нещата....Всички сме минали през това  Laughing Laughing Laughing
Даже на някои момичета има става точен цикъла

# 321
Гарденийка, честита ти месечинка бе мила  Hug Heart Eyes
Дидка23, много си готина и слабичка  Hug
Гюлбенурче Hug, пак съм болна да  Rolling Eyes. Ами как няма да съм като се съблякох да ме видят, че д..ето ми е намаляло  hahaha
Майтапа настрана. Винаги на пролет ме хваща я цистит, я бъбречна криза  Whistling. този път даже закъсня малко. Винаги ме хваща март, април. То и времето закъсня да се постопли де.
Babataj, добре дошла в стадото  Laughing. Ти ако си дърта, ами аз какво да казвам - на 31 год.  Crazy hahaha
Мастерче, ти се появи бе душко  Hug
Хей, много стари муцунки липсват. Къде сте бре Фийлгудче, Цоци, Саня3, Бермудез, Марчелка5, Татитче, Катето джин   Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
*Jael*, добре дошла и ти  Hug. Избери си каквато схема искаш, нямаш много до сваляш. Можеш 4ПЗ/3П, можеш и 5ПЗ/5П

# 322
Привет и от мен-29 год,1 дете на 1 година,имам да свалям 30 кг до 65 кг на 178 см ръст!Днес ми е 6 ден наПП и -3кг!Успехи и да продължаваме!

# 323
  • София, Лагера
Мацки, аз вече 8-ми ден карам стриктно, направих 5 дни ударна, а само 1 кг съм махнала... вече ме е страх да се премеря  Confused

# 324
Ъ-ъм да, годинките както казах - 29, от София (в момента си правя профила, ама съм и на бачкане Simple Smile ), ръст - 172 см, тегло - 68 кг, искам да стана поне - 55-56 кг. Мъж - имам, дете - нямаме...засега не се и опитваме. Малко да се позакрепят нещата и може и в друга тема (за мамчетата) да ме видите да се подвизавам  Laughing
Но...идва лято, морето вече надава своя нежен зов и затова трябва да сме във форма за него! Simple Smile Че после снимки, клипчета, това онова...  Grinning

# 325
И един въпрос извара с масленост 1% ,режимна ли е?

# 326
И един въпрос извара с масленост 1% ,режимна ли е?
Всяка извара става,само да не е кашкавалена  Peace

# 327
Всяка извара става,само да не е кашкавалена  Peace
Хм, колко би трябвало да е горе-долу маслеността на обикновената извара? Не съм в Бг и тук няма нито нискомаслена (поне до сега не съм открила), нито кашкавалена, всичко е рикота и е с около 15% мазнини  Shocked

# 328
Babataj - добре дошла !!! Абе аз си мислех че си на 60 години, а то на 29- ми много си млада още. Simple Smile Успех с отслабването !!!    bouquet
Didka_23 - много си хубава ! Слънчева и готина- и аз тва лято съм го подкарала тоя жълт цвят Simple Smile

Защо кашкавалена извара не може- така, да знам информативно?

Аз тоз следобед уж си направих десерт с екскуиза подсладител и кисело мляко- оо ужасно стана горчиво солено и  Sick всичко хвърлих. За вечеря ще ям пуешки хапки ама съм П дни и се чудя как да ги направя, дайте идея за някакво сосче или нещо друго, да не е само мръвка печена.

А пък за циците- плачевно е и при мен нищичко не остана.  Cry

ООООО *Jael*- къде си ти бе да не си в Италия- рикота не си купувай изобщо. Под 9 % масленост няма. Търси котидж чийз или fiocchi di latte- те са най-нискомаслените 3% на Exquisa и не яж повече от 200 гр на ден.

# 329
Мастърче  Hug Hug Hug
Дидка, супер си! Имаш огромна разлика  bouquet   bouquet  bouquet!
Babataj, добре дошла   bouquet  bouquet  bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт