Септември '09 - 22

• 11 258
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Рocachontas, и при мен на работа е като при тебе. Имам много раота, но не прекалено много, за да се изтощавам, а достатъчно. Всички ме пазят, едно бутилка вода едва ли не не ми дават да вдигам Simple Smile Понеже ще имаме нов човек на моето място, а той (тя, всъщност) не беше сигурна дали ще може да почне на 1 юни, а аз пък си бях планирала отпуската от 1 юни, и казах на шефа ми, че мога да си отложа отпуската с колкото е необходимо, а той ми каза да си гледам отпуската и че те ще се оправят и без мен. Абе има и хора, и хора по света Simple Smile  За майсторите - приказката "майсторе, майсторе, ако ти знаех името, нямаше да ти викам Майсторе" важи в 99% от случаите!!!  Close Некадърни, груби, тъпи... съжалявам, но в повечето случаи е така. Ние от майстори, дето ни сменяха бравата, та работеха на площадката пред входната ни врата, та сега стената ни е цялата на черни длани... а уж бяха наши познати........

# 106
Здравейте момичета:)

Честит празник на всички именници Simple Smile

Покахонтас, наистина е много изнервящо да чакаш някой за презентация, а и като за капак- да не се появи. Но по- голям ужас е ако ти се паднат някакви зверове, на които да се чудиш как да привличаш вниманието, защото през цялото време се пощипват или си приказват като ученици. Просто някои хора нямат никакъв етикет, а какво ли остава за бизнес етикет Simple Smile
ох Покахонтас, това с майсторите е голям ужас.. И аз много съм се ядосвала от тяхната  несъобразителност, но явно зависи от хората.
Ние поне случихме, тоест моя вуйчо е майстор и ни направи шпакловка и боядисване на стени. Един приятел пък, който има фирма за подови настилки ни сложи ламината. Така, че и двамата са се съобразявали много. После мебелистите, които ни обзаведоха целия апартамент бяха близки на този нашия приятел с настилките, та и те бяха отличници Simple Smile Така, че поне в това отношение не мога да се оплача...
Аз много се дразня когато някой ми пуши в апартамента.. ужас... ама хайде- като дойдат гости- ок, иначе мъжа ми- на терасата Simple Smile То и аз като бях пушач редовно пушех на терасата... Но в никакъв случай вкъщи  Naughty
Просто те разбирам как си се почувствала с тръскането на цигарата върху чистия под.... Ако бях на твое място щях да избухна зверски- егати липсата на съобразителност... Ама важно е да оправят всичко...

Ааа.. само да споделя, че има и чат пат много съобразителни непознати хора- майстори Simple Smile Преди месец някъде беше ни се прецакал рутера вкъщи и беше дошло едно момче да го оправя. Та милия си носеше калцуни да си сложи на обувките, за да не цапа.  Shocked Аз останах като гръмната- никога не ми се  беше случвало някой да дойде да оправя нещо вкъщи и да се събуе или да си сложи нещо, за да не цапа Simple Smile

Ох по отношение на работата, аз преди малко пак се замислих за периода, в който ще съм си вкъщи... Мисля, че имам сериозен проблем и той се нарича работохолизъм. Хванах се, че ми стана мъчно за работата и колегите ми само при мисълта, че толкова дълго време ще отсъствам от работа. Не съм в час- изобщо. Хората се чудят как да почиват повече, а на мен седмица ми е достатъчна и след това почвам да скучая и да мисля за работа. Ще трябва да ходя на психотерапевт...

Киара, сигурно снимките на Хриси ще са страхотни Simple Smile

горби, весело изкарване на тържеството на сина ти Simple Smile

# 107
  Hug всички  Grinning
Черпя, днес съм се женила    #Silly

# 108
Atrakcia честита годишнина пожелавам ви още много дълъг и щастлив семеен живот, благодаря за почерпката.
Честито на всички които празнуват днес да са живи и здрави.

# 109
Честито на всички именници,както и на всички празнуващи покрай именниците! Wine Glass
Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци,веселба и така до сутринта!

Атракция,честита годишнина! 1dating
♥ С любов и нежност пътя извървете, чак до златната си сватба в съгласие живейте! Нека огънят на любовта във вашите сърца не гасне и в радост да растат деца, дома ви да напълнят с щастие! Близостта до края запазете, да няма между вас прегради, съюзът свят с годините да стане по-силен, по-крепък от стомана. Безкрайна радост пътя да чертае приятелите верни да са с вас до края и болката да бяга надалече, а щастието да ви съпътства вечно.
И халките, които ви свързват, и клетвите пред бог, и пред нас живота ви в един да обвържат обичайте се до сетния час.

# 110
Атракция честита годишнина.
Покахонтас разбирам те напълно затова, че се ядосваш за презентация и за некоректното отношение и неспазването на бизнес етика. И аз се дразня много ако някой след като имаме уговорка не я спази или поне не се обади. За работата : И аз така като теб се отказах от командировките, но продължавам да си ходя на работа. Не ми се иска от сега да се затварям у дома, но определено гледам да се натоварвам по-малко или поне да не се ядосвам много.
За болничните и аз обмислях какво да правя. Ще опитам да не излизам болничен , а по-скоро през лятото ще си взема отпуската. Така при изчисляване на майчинството ще ми се изчисли уж по-голяма сума.

# 111
Atrakcia честита годишнина и от мен! Пожелавам ви още дълги години щастие, любов и разбирателство!  Hug Аз ще черпя точно след седмица по същия повод.  Flutter

pocahontas80 тези майстори много нагли бе. Представям си и аз какъв скандал щях да им спретна. То по принцип вкъщи не се пуши, пък камо ли някой дето дори не е попитал да запали цигара. Направо ще го изхвърля.

Gorska_Kitka и ние досега сме имали късмет да попадаме на познати майстори и не сме имали издънки. А пък моя съпруг се научи да слага ламинат, та в целия ни апартамент той го слага. Дано и за в бъдеще попадаме на свестни майстори, че скоро ни предстои сериозен ремонт на банята и трябва внимателно да подберем майсторите. Само дето още парите не сме събрали, ама дано и това стане.  Rolling Eyes

# 112
А пък моя съпруг се научи да слага ламинат, та в целия ни апартамент той го слага.
И ние с моя мъж сами си слагаме ламината у дома. Бяхме извикали преди време един майстор, мъжът ми му беше начертал една схема как да почне ламината, къде да са шарките, така че да стигне ламината. Майторът каза, че не работел със схеми Shocked, той така на око. След 1-2 часа опит все пак да му обесним за какво е схемата, той стана и каза, аз като гледам Вие май и сами можете и така и стана ние сами си сложихме ламината. Даже се майтапихме че можем да отворим фирма "Доктори слагат ламинат". Мъжът ми е доктор на научките и аз дай боже в близките месеци си чакам дипломата за доктор. Ама май като гледам дипломата ще ми излезе чак септември Simple Smile заедно с бебето Simple Smile. Така че тогава дай боже да имам повод за голямо черпене Simple Smile

# 113
  • София
То досега и у нас не са влизали майстори, миналото лято с мъжът ми си взехме отпуска и за 3 седмици си оправихме апартамента, ламината го слагах аз  Flutter Не е трудно. Аз съм инженер по професия и казах на мъжа ми, че щом някакъв циганин може да работи това, да не би ние да сме по тъпи! И да ви кажа честно добре се справихме. Ама за мебелите си ги извикахме от магазина защото става дума за шкафове, закачени по стените, а нашите стени са с гипс-картон и трябва по-добре да се закрепят, та исках да имаме и гаранция Simple Smile Ама като го гледах тия вчера...и ние щяхме да се справим. Както и да е, и аз му вдигнах скандал на тоя и му казах, че ако не е забелязал се намира в цивилизована къща, а не в кочина, и че у тях д тръска където иска, ама у нас няма да ми тръска върху новият ламинат че ще стане беля  #Cussing out Сигурно са виждали, че съм сама жена вкъщи и бременна на всичкото отгоре и са си мислили, че няма да смея нищо да казвам, ама не!

# 114
  • София
Атракция, честит празник! Дано да го празнувате още много пъти от тук нататък!   bouquet

# 115
  • Бургас
Atrakcia, честито и от мен! Още много слънчеви и усмихнати дни ви пожелавам заедно!  Hug

# 116
 bowuu  Hug
Хубаво беше да съм булка, като ви гледам снимките сега пак ми се ще  Wink

# 117
  • Бургас
 Laughing  Laughing  Laughing
и на мен много ми хареса да съм булка и всички да искат да се снимат и танцуват с мен и да съм изобщо център на внимание.
 Даже на сутринта след сватбата казах на мъжа ми- искам пак!  Joy

# 118
Атракция, честит празник! Пожелавам на тебе и семейството ти много хармония и любов   bouquet
А иначе, вие може да си подновите брачните клетви и да си направите пак купон Simple Smile

# 119
Атракция, честит празник! Пожелавам на тебе и семейството ти много хармония и любов   bouquet
А иначе, вие може да си подновите брачните клетви и да си направите пак купон Simple Smile
Бе ранко ни е още, само 5 год сме заедно, не сме си омръзнали още,че да съживяваме романтиката   Mr. Green И с тоя тумбак и дрисък съм само за купон  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт