Септември '09 - 22

• 11 264
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мамчета, бебоци и дечица!

Покахонтас, трябва ти да си спокойна, за да може и бебето да е като теб.

В Шейново също искат памперси - един пакет и мокри кърпички

Работата ми е малко по-нагоре от Вис Виталис и още откакто са го токрили нямам време да отида да разгледм, но ще гледам да отида.

Да ви питам, гърдите ви твърди ли са, освен, че са станали по-големи, имате ли вече тъмно-кафяви петна по тях?
Мойте отдолната страна са по корави и вече ми излязоха петна отстрани около зърното.

Черешките онзиден на Младост1 на пазара бяха по 6-8лв, а прасковите по 10лв.

Слънцето, замисли се, какво би купила на бебчо с тези толкова много пари, но решението си е твое, разбира се.

Мимчето, и аз в момента пия Диаспорал 300. По колко прахчета взимаше дневно?

Атракция, страхотно си изобретателна! Ммммм.... ще я направя вкъщи.

# 181
Дано момичета,дано всичко с бебчето ми е наред PraynigБлагодаря ви за виртуалната подкрепа    bouquet
kiαrrα Хриси е голям бонбон,особено с тази поличка
gorbi радвам се,че и ти си изживяла такива емоций Grinning За дететенцето ти сигурно е било голямо изживяване Hug
Я всички да си цункате дечицата от мен  remybussi Много обичам децата и искам да се занимавам с това,така ми се иска да си направя детски клуб и да се забавлявам заедно с тях...ех мечти Whistling На всички мои близки и познати децата толкова ме обичат и аз тях,много бързо се привързваме един към друг Hug сигурно защото съм на техния акъл и изглеждам като дете Joy
aguto дано да няма нищо тревожно,тези стойности на инсулина ми се струват нереални(като лабораторна грешка) Rolling Eyes намали и картофите!
И аз имам проблеми със съня,често и аз се събуждам по това време в 2.30ч,после към 5.00ч. до 00 и често след това не мога да заспя,а и в тази жега Close
Atrakcia дано да се оправите по-бързичко цялото семейство от тези вируси Close
И браво на вас,големи майсторки на сладкишите сте Wink
Аз пък съм се побъркала по ягодите и като ми замирише на пазара веднага си копувам,а покрай тях си взе 2-3 пъти и черешки Party
Момичета а да ви питам,може ли да хапваме люто по време на бременността?Сигурно не е препоръчително,но на обяд ходих с колежки в студентския стол и така се наядох с мусака,а тя беше много люта,ама пуста лакомия,докъто се усетя почти бях я изяла,а жената пък като ме вида,че съм бременна ми напълни чинията,та стабилно си хапнах Crazy

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 14:51 от maliby

# 182
Момичета а да ви питам,може ли да хапваме люто по време на бременността?
Заради запека, до който води лютото, не се препоръчва. Друга причина май няма.

# 183
Момичета а да ви питам,може ли да хапваме люто по време на бременността?
Заради запека, до който води лютото, не се препоръчва. Друга причина май няма.
Мерси Atrakcia  bouquet Ясно ми е и ,че ще ми обостри и гастрита и жлъчката и рефлукса(дано не се стига до медикаменти),само на бебка да не се отрази  Rolling Eyes иначе ще си понеса последствията от лакомията Embarassed

# 184
Най-много да й формираш предпочитание към лютото  Mr. Green Нали вече си формират вкуса  Wink

# 185
  • София
Малибу, и аз съм се замислила много пъти, че ако щях да имам достатъчно пари щях да да си отварям детска градина. Хем ще имам с какво да се занимавам, хем ще изкарам някой лев, хем ще съм покрай деца, че и на моето бих могла да обръщам повече внимание...Ако някой ден спечеля от тотото, това ще направя с парите Simple Smile

# 186
Ох,момичета,така ме съблазнихте с тези черешки!Тук са по 7-10лв килото.Направо безобразие!       Kiarra,малката е много сладка,такива сладкиши са на тази възраст.Гушкай си я и целувай  докато е малка,защото после все по-рядко ще имаш тази възможност.И аз ще пусна снимки,но не ми е останало време днес да ги кача в компютъра. Малибу,аз също обичам да си хапвам люто,не мисля че пречи,но не трябва и да се прекалява.Всичко с мярка е позволено!

# 187
Киара, дъщеричката ти е голяма сладурка.

Аз минах периода на лютото Simple Smile Имаше момент, в който зверски ми се ядеше люто и почти всеки път на масата сядах с пикантните зимнини на свеки Simple Smile

и аз не мога да спя добре... а днес се чувствам толкова изморена.  TiredНадявам се поне тази вечер да се наспя повече... Praynig

Утре може да ходим със съседите на манастира Св. Мина. Никога не съм ходила там, та ако решим да ходим, ще го видя. Иска ми се да се качим и до един манастир над Банкя( мисля, че беше Клисурския, но не съм сигурна  Rolling Eyes).

Едно момиче от Декемврийската тема беше питала за доктор Барбова. Съседката, която е имала много проблемна бременност е била при нея и е останала много доволна от вниманието и загрижеността на лекарката. Само, че тя има много пациенти и при записване на час трябва това да се има в предвид. А за израждане- незнам как стоят нещата с д-р Барбова. Съседката е раждала в Тина Киркова при случаен екип.

# 188
http://www.album.bg/goranova/?upload_done=1Тук са някои снимки от тържеството на Станислав.Обещах,че ще покажа.Ис кам и да ви се похваля,че ми дойде поръчката от CONTI-две страхотни  туники ,много леки и прохладни.Както и Valkata беше писала точно си отговарят на номерата.А утре ще ходя да си взема един панталон от Терранова,който си бях набелязала.

# 189
Благодаря ви момичета,успокоихте ме Hug
gorbi децата са много сладки в униформа Grinning
И ти изглеждаш чудесно Hug

# 190
Олеле преди ден бях оставила компа на 9 страничка и сега като тръгнах да пиша... пак ще има да чета сума време. Преди доста странички май рефреш беше питала за продуктите на чико. Аз ползвам кремчетата им за уморени крака и за бюста - доволна съм.

Да се отчета и за прегледа вчера. Всичко с малкият ни мъж е добре, развива си се нормално, този път го гледахме и повечко време и докторката ми обясняваше доста та съм много доволна. На килограми не бях качила нищо от предния път. Кръвното ми е нисичко, ама то си е такова по принцип та не ми пречи. И при мен хемаглобина беше занишен, та и аз ще пиивам някакви желязосъдържащи таблетки. И от толкоз неща забравих да си запиша час за следващия път, та пак ще се обаждам допълнително.
Сега ще бягам да помагам че мойте мъже милите бъркат и изливат бетон - в таз жега направо ужас. Добре че бременея аз че иначе и аз щях да съм на хорото, а сега само вечерята ще трябва да направя.
После ще ви изчета, хубав ден на всички желая сега  Hug...

# 191
аз сигурно другата седмица ще ходя на обременяване с глюкоза и нямам идея какви са показателите,но колко сладко си хапвам....много ми се яде,а никога не съм била голям фен на сладкото,само от време на време и то по малко,а сега....
  даже от обяд си мисля как ще си направя малки палачинцици и знма че не е много хубаво толкова сладко,но не мога и отивам да ги врътна ...

# 192
Момичета, благодаря ви за хубавите думи, прекрасни сте!   bouquet

gorbi, малкия е невероятен сладур, ама и ти изглеждаш страхотно.  Flutter А честити ти и нови туники, със здраве да си ги носиш.

pepejeans, при мен гърдите са малко по-твърди от обикновено, но не е нищо особено. Нямам такива петна по тях, както го описваш, незнам, може би си е нормално, но при всеки е различно. За твое успокоение попитай док, за да не се тревожиш излишно!  Peace

maliby ами щом толкова обичаш децата, пожелавам ти да не останеш само с едно, нека поне двечки да си имате. Те наистина са най-голямото щастие на света, жалко че аз го разбрах едва след като родих. Преди това хич не им бях фенка, никога не съм знаела как да се държа с тях и общо взето не съм се стремяла да общувам с деца. Но откакто родих всичко се промени, обожавам всички деца и много им се радвам. А за лютото - не се притеснявай, едва ли лютото може да ти навреди, единствено както казваш сама да не ти подразни стомаха, но на бебчето нищо няма да му стане. То и аз се храня толкова нездравословно, че не ми се мисли.  ooooh!

Gorska_Kitka ако отидете до този манастир, после да пишеш как е било, че и ние много обичаме да ходим насам-натам.

*clara* радвам се, че прегледа е минал добре и всичко с бебето е наред. Браво че не си качила кг от миналия път, аз направо ще умра от срам като отида на преглед следващата седмица. Този път сигурно док ще ми направи забележка за кг, ама какво да правя, хич не мога да се ограничавам.

Ние след малко излизаме с мъжо, ще се опитам да си намерим някъде места, въпреки че с тези балове сигурно всички кръчми са пълни. Дано все пак намерим някъде местенце, че да си хапнем и пийнем.  Mr. Green Лека вечер на всички!

# 193
Киара, петната са родилни, не ме притесняват, но гърдите ми са твърди, нормално ли е от млечните жлези, които се оформят да са така. Весело изкарване!

Горби, на Терранова колежката е видяла страхотна рокля, дълга голяма и падала невероятно, струвала някъде към 50лв. Станислав наистина гледа като награден, пу-пу, да е здрав и да ви радва.

Малибу, хубаво е когато се чувстваш добре с децата и те усещат човека, с когото си комуникират. Нали си забелязала, че на някои хора им отговарят каквото ги питат, а от други - бягат. Деца - искренна душа.

Клара, първите ни дечица са с близка дата, тези бебчовци, живот и здраве - отново август месец.

Горска китка, в този манастир имало едни гривнички, които са на възелчета, плетени от монаси.

Хапнахме череши днес, обаче как ми се яде една обелена сочна праскова, ммм...
Пожелавам ви спокойна вечер

# 194
Добро утро!Пия си кафето и се кефя че откакто съм бременна много рано заспивам(с кокошките) и ставам рано и се наспивам супер!!!!преди все си лягах към 1-2 и все не ми стигаше сън,а сега е супер.Най обичам утрото на почивните дни,когато всички спят и си пия кафето и само птичките се чуват
  pepejeans,на мен гърдите ми са по-твърди от преди и мнооооого тежки

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 08:36 от bamba

Общи условия

Активация на акаунт