Септември '09 - 22

• 11 282
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Atrakcia честита ви годишнина. Да сте още дълги години заедно и да си се радвате заедно на дечицата !! Hug

Аз не съм писала от доста одавана, но в миналата тема разбрах за албума, значи и аз трябва да кача нови снимчици  Simple Smile

Сега да ви дам малко отчет. Вчера бяхме на ЖК. Младежа се расте, не спря да се върти през цялото време, а и си ме подритва много често.И понеже и аз не съм изключение и имам по няколко контракции на ден лекарката прецени, че е добре да пия Nutri- Mag,а и хемоглобина ми бил паднал от предните изследвания та ми даде и малтофер. Някой от вас пил ли е тези лекарства как ви се отразяват???
И да ви се оплача, едва издържам на топлото ,а по- принцип съм зиморничева, какво е това нещо направо незнам. А как ще се издържа юли и август направо не ми се мисли

# 121
  • София
Atrakcia, честита ви годишнина! Още много години да си се радвате и да не си омръзвате Hug
pocahontas80, голяма си скица Joy То и аз у нас миналото лято имах такива пориви за редене на ламинат, ама мъжа ми не се нави. Е, платихме си като попове за монтажа, ама преглътнах го, като помня пък основният майстор как ни одра ooooh!
Ако имаме именнички - честит празник! baloni

# 122
Честит имен ден на всички празнуващи,да сте живи,здрави и много щастливи   bouquet
Atrakcia честита годишнина,все така да се обичате и много семейно щастие    bouquet
горби, весело изкарване на тържеството.Ще чакаме снимки Simple Smile
Това с майсторите е голяма гадост:"Майстор да не ти влиза в къщата" Stop До скоро ми беше писнало от "майстори" които идват само вкъщи за да ядат и пият,ако не им сложех аз те си копуваха бири,пилета на грил,кебапчета...Едни такива ни прекарваха водопроводните тръби в хола,едвам се търкаляха от бири и храна,а после и космическа сума ни взеха Close Друг пък "майстор"на плочки беше голям нервак и като се ядосаше или си тръгваше или хвърляше и чупеше плочки по целия коридор,но понеже си бях сама вкъщи и нищо не казах,че можеше и мен да ме почне ooooh!Плочките ни паднаха 2-3 месеца след поставянето им,а там където бяха се закрепили плочките пък фугата се беше напукала,та мъжа ми се ядоса и сам оправи цялата баня.Наложи се и ламината да си поставим сами,след неспазена уговорка-вече съм факир в поставянето на ламината Party
За изпотяването и при мен е проблем,а тъй като имам и лек влагалищен секрет си ходя с дамски превръзки и е супер гадно в това време  Close
На последък ми се ходи много често до 00 и при вас ли е така?Преди няколко часа точно преди да изляза отидох и докъто се обуя пак ми се ходеше newsm78А вие сами ли се справяте с обуването?На мен вече ми е много трудно,ама като няма кой да ме обуе... Rolling Eyes

# 123
  • София
Atrakcia честита годишнина  Hug

# 124
  • София
Малибу, вече и на мен ми е трудно с обуването, мъжът ми каза, че ще ми вземе столче Simple Smile Когато е вкъщи ми помага, иначе се мъча сама Simple Smile По-трудно ми е с педикюра  Rolling Eyes А нали сега е лято и ходя вече със сандали...Не знам какво ще правя до края, сигурно ще трябва пак мъжът да ми реже и лакира ноктите, само дето му нямам толкова доверие  Mr. Green

# 125
  • където има любов
  bouquetАтракция ,честито и от мен.Бъдете здрави  и толкова влюбени като на сватбения си ден!
 TiredИ аз искам пак да съм булка,даже с мъжа ми обмисляме да си направим църковен брак и да си спретнем пак купон,защото и на двамата много ни хареса.
Относно майсторите ние си имаме един приятел ,който всичко си ни прави и сме много доволни,малко е бавничък,но за сметка на това работи много качествено.

# 126
maliby, и аз се чувствам перманентно влажна Simple Smile И след всяко ходене до WC-то си сменям еднодневката... Особено сега като е топло и усещането е много неприятно...
И аз имам доста чести позиви към тоалетната... Особено когато бебка скача върху мехура ми. И посред нощ ставам по никое време да пишкам...

покахонтас, и на мен ми е трудно да се навеждам, затова гледам да нося обувки без връзкиSimple Smile
А за епилирането на интимните части да не говоримSimple Smile Ако трябва да се избръсна отдолу, големи врътки прилагам.. Като гледам след месец- два май мъжа ми ще трябва да ме бръсне....

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 16:42 от Gorska_Kitka

# 127
А за епилирането на интимните части да не говорим:) Ако трябва да се избръсна отдолу, големи врътки прилагам.. Като гледам след месец- два май мъжа ми ще трябва да ме бръсне....
Така бяхме и ние  Peace Пробвай с огледалце, става  Wink

# 128
  • Sofia
Атракция, честита годишнина. Да се радвате заедно на правнуци, а защо не и на пра-правнуци  bouquet
Контесата и аз съм с нисък хемоглобин и пиех тотем и малтофер. Малтофера е като ефизол, дъвче се, на мен ми понася добре, надявам се и при теб да е така. Виж тотема е едно гадно, черно дет се пие, ама няма начин. Днес пак ми взеха кръв и тотема го спряхме, но малтофера го продължавам, защото хемоглобина уж се бил вдигнал малко, ама пак е нисък.
Аз също съм с предна плацента, но усещам много добре бебка, тя просто не спира да мърда. А да ви питам на някой нещо за плацентата казвали ли са ви? Днес докторката спомена на сестрата плацента 2ра степен да запише, а аз не попитах какво значи. Знам, че старее и има степени, ама не е ли малко рано да е втора степен? newsm78 Няма да се шашкам де, щом докторката не каза нищо. А иначе бебка е вече 800 грама, добре си хапва.

# 129
Леле Атракция, страхотна идея ми даваш  Hug Не се бях сетила за огледалце.

# 130
Da снимаш и после да се похвалиш  hahaha

Аз,с предната бременност, дъвчех малтофер-ейй,много ми беше гадно,щото аз шоколад не обичам.

# 131
  • София; Дружбето
Затова майстор в къщи не е влизал, само за ВиК и то познат. Моя си прави всичко сам, отделно е мебелист и всички мебели ще ги прави той. Измаза, направи гипсокартона, замазката. Сега гледа филми за лепене на плочки и ще се заема. Кухнята е почти готова, само лак и трябва. Като гледаше тия , дето слагаха изолацията, направо позеленя от яд. Само моя лош поглед и заплахите да се изселя го спряха да не висне на другия ден на самоделно столче, че да преправя Crazy

# 132
Здравейте момичета   bouquet
Не съм писала отдавна ...може би 10 теми или 12 назад.
Честита годишнина на Атракция!
Честито на всички именяци!

Как сте с килограмите? На мен това ми основния проблем сега. Миналата бременност качих 8 кила, а сега  ooooh! ooooh! 6 кила а в другиден влизам в 6-ти месец а колко още има...направо не ми се мисли.....
Как сте с цигарите за тези, които пушат - припалвам от време на време и оставям да гори или като дръпвам не гълтам, но определено успях да ги понамаля драстично  все пак пушех по кутия и половина на ден :sick

Приятна вечер и щастие на всички

# 133
  • Габрово
Атракция, честита годишнина  bouquet Още дълго и щастливо съвместно жителство ви пожелавам и да се уважавате с мъжото до старини  Grinning

Киара, много емоционално разказваш- прииска ми се и на мен скоро да имам подобно изживяване, но засега се задоволявам само с целувките, които малката раздава от скоро Heart Eyes

За бръсненето аз вече го правя с огледало, а и с обувките голям зор виждам и май ще трябва да си купя някакви чехли или джапанки, че направо да ги нахлузвам.

shammi , и аз още ги припалвам пустите цигари, ама само в къщи и то рядко, нонавън ме е срам, защото знам, че е грозна гледка бременна да пуши  Embarassed

# 134
честито на именниците!на Атракция честита годишнина!здраве и много любов!
  Аз за работата да кажа,че съм много доволна от моите работодатели.По принцип тук като кажеш че си бременна и законът те защитава-нямат право да те уволняват,мен ме преместиха в друг отдел,за да седя и да не вдигам тежко,на по тихо и спокойно,че на мен ми беше чисто физическа работата.А в автобуса непрекъснато ми правят място,няма пропуск-много съм щастлива!
 А за епилацията аз ползвам крем- депилатоар-наплясквам се и след 5 минутки всичко пада,измивам и съм готова-много удобно!

Общи условия

Активация на акаунт