Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на консултацията с Велковски?
Какво представлява предната плацента и какви усещания може да изпита бременната жена по време на бременност с такава?
Какви са препоръките за използване на кремове против стрии по време на бременност и какви са препоръчителните кремове против стрии по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на консултацията с Велковски?
-
Какво представлява предната плацента и какви усещания може да изпита бременната жена по време на бременност с такава?
Предната плацента, известна още като предна ниско разположена плацента или плацента, която се намира отпред в корема на матката. При бременност с предна плацента бременните жени могат да изпитат различни усещания. Някои може да почувстват движенията на бебето по-ниско в слабините, докато други може да ги усетят по-отчетливо.
-
Какви са препоръките за използване на кремове против стрии по време на бременност и какви са препоръчителните кремове против стрии по време на бременност?
Кремовете против стрии трябва да се прилагат редовно и да се масажират в кожата, за да се подпомогне абсорбцията им. Важно е да изберете висококачествени продукти, които не оставят следи върху дрехите и са приятни за употреба. Препоръчително е да използвате продукти с нежен и приятен аромат като мляко Chicco, Mustela или масло Usnea. Важно е да изберете продукт, който овлажнява кожата, абсорбира се бързо и не дразни миризмата. Всеки трябва да прецени кой продукт му подхожда най-добре.
-
Какво представлява анемията по време на бременност и как се лекува?
-
Какви са препоръките за усещане на бебето по време на бременност?

То и аз у нас миналото лято имах такива пориви за редене на ламинат, ама мъжа ми не се нави. Е, платихме си като попове за монтажа, ама преглътнах го, като помня пък основният майстор как ни одра 

До скоро ми беше писнало от "майстори" които идват само вкъщи за да ядат и пият,ако не им сложех аз те си копуваха бири,пилета на грил,кебапчета...Едни такива ни прекарваха водопроводните тръби в хола,едвам се търкаляха от бири и храна,а после и космическа сума ни взеха
Друг пък "майстор"на плочки беше голям нервак и като се ядосаше или си тръгваше или хвърляше и чупеше плочки по целия коридор,но понеже си бях сама вкъщи и нищо не казах,че можеше и мен да ме почне 
А вие сами ли се справяте с обуването?На мен вече ми е много трудно,ама като няма кой да ме обуе...
И аз искам пак да съм булка,даже с мъжа ми обмисляме да си направим църковен брак и да си спретнем пак купон,защото и на двамата много ни хареса.
Пробвай с огледалце, става