По детските площадки с радост, щуреят децата от МЛАДОСТ!

• 16 452
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, във връзка с тази новина : "Военното министерство подготвя за продажба на два имота в София с обща площ 100 дка. Единият имот в столицата, който е с площ от 11 дка, се намира в кв. "Младост" III и е бил част от бившото сержантско военно музикално училище."
Доколкото чух от един познат, тази розова сграда  Laughing ще бъде хотел.  Shocked В двора имало и детска градина, която трябвало да бъде открита тия дни.  newsm78 Посъветваха ме като не вярвам да мина да видя с очите си.  Rolling Eyes

Тъй като наскоро избухна пожар там има статия в нета. Зачетох се в мненията и там също някой е писал същото:
 "Точно до опожарената сграда има две реновирани сгради на военните. Едната май ще е хотел (боядисаха я в гей розово), а другата е детска градина. Никой не казва това ОДЗ ли ще е и за децата на военните или и за тези от квартала? Сигурно пак бате Бойко ще открие новата детска градина, за да си повдигне "счупения" рейтинг преди изборите. И защо тази градина или ОДЗ я няма в списъците по интернет? Класирането там излиза в събота. Сигурно вече местата са отдавна разпределени и заети от децата на властимащите в т.нар. ни държава Абсурдистан!!!"

Някой да има прясна информация?  Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 01:48 от jijip

# 61
  • София
Аз не съм много нова тук ,но по-рядко пиша.Ако може да ме включите и мен в списъчето.

1.В кой район на Младост живеете? - Младост-4, бл.471
  2.Име.  - Дани
  3.Ако сте бременна: термин и евентуален пол на бебчето. - не съм.
  4.Име и рожденна дата на детенцето/децата ви . - Алесандър, 27.01.2009 г.

# 62
Да ви почерпя, моя Александър днес става на 2 годинки Hug:

# 63

Ако е детска градина ще е добре според мен.Даже вчера минахме от там и се позагледахме.Много им е хубав двора.И детската площадка е хубава.Но хотел до детска градина?Май точната дума не е абсурдно....но не мога да намеря друга дума!

Ина_ана!Честит ти рожденник!Жив,здрав и много палав!

# 64
ina_ana, честит ти рожденик! Жив и здрав да е!

Това за детската градина звучи добре. Ако децата на военните са с предимство за нас е идеално.  Wink

# 65
Ина-Ана, честито и от мен на малкия юнак..Да расте здрав, щастлив и див  Mr. Green..
..
За тази Дг за първи път чувам, но идеята е чудесна..
Може би е ведомствена, щом Общината не се е похвалила с нея до сега..
При всички случаи, каквато и да е, ще поеме част от дечицата по опашките и ще облегчи малко ситуацията с местата в Дг в София..и по-специално в Младост..
Дано не е блъф..

# 66
Малко вътрешна информация...
През септември МО планира да открие първата детска градина за деца на военни. Те трябва да са на възраст поне 2,8год и за предпочитане 2,10год. Ако правилно си спомням йерархията могат да кандидатстват само деца на бащи с чин сержант и нагоре. Не разбрах в какъв срок и кои градове, но ще има още такива градини. Деца на цивилни няма да се приемат.

# 67
ina_ana честити Ви празник - много здлаве, щастие и късмет!

# 68
Здравейте  Hug
ina_ana  честит ти рожденник на патерица и от нас с Влади,да ти е жив и здарав малкия и много да тъе слушка! bdbaloni
Леле с тия детски градини е голям ужас,ние май трябва от сега да се запишем и само да чакаме докато станем на 3  Laughing
Лек ден на всички  Heart Eyes

# 69
Честито на празнуващите Simple Smile

Имам новина за майките на по-големите дечица. Директно слагам текста:

Ако искате детето Ви да се запознае с основите на българския фолклор и традиции, заповядайте при нас!

1. Български народни танци - запознаване на децата с българските народни танци по етнографски области.
2. Етнография на България - традициите и обичаите на българския народ.
3. Български народни инструменти - видове народни инструменти в различните краища на България.
4. Детски музикални игри - игрите на баба и дядо.
5. Елементарна теория на музиката.

Децата ще се срещнат с професионални музиканти и танцьори от Национален фолклорен ансамбъл “Филип Кутев”, Детски танцов ансамбъл “Зорница”, Фолклорна формация “Нашенци” и професионални народни певци.

Занятията ще се провеждат два пъти в седмицата, вечер от 18:30 часа
Школата е с продължителност 3 месеца - Юни, Юли и Август

Място: Народно читалище “Младост”
Записване: от 01 до 07 Юни 2009

Телефон: 0888 21 08 23
e-mail: detsata.zornitsa@gmail.com
web: http://detsata.zornitsa.com

# 70
# 71
  • София/Сливен
Момичета, весело лято на всички. Ние заминаваме, после пак наесен с песен Laughing

# 72
 Hug добре дошли на новите мами и бебоци Hug
мисля да си сменям педиатъра, до сега бяхме при Азади, сега един колега много ми препоръчва Деси Соколова, ама нищо не намерих във форума за нея Rolling Eyes Някой да има информация ?
мерси много   bouquet

# 73
  • София
  Барабана ако не е тайна защо мислиш да сменяш Азади?

# 74
Aila честита принцеска Елена   bouquet
За Азади по-скоро са ми административни проблемите, не че от нея не съм доволна, макар че имам забележки Simple Smile
Просто ми писна да се борим всеки път с тези болнични и направления Simple Smile Това е.

Общи условия

Активация на акаунт