Деска, честито и от мен... Но сега много се пази и внимавай! Лека бременност и желая и прекрасен резултат накрая...

MariaF, това за момченцата аз го бях написала мисля...
Но те и да са буйни им отива, нали са мъже, ами момичетата, божееееее... Не сте виждали такова чудо като моето, сега обаче се е кротнало и мама много си я обичка, защото е послушна и не ми създава проблеми...
Честити ходещи краченца на Виктор!!! 
Ох, тук в Стара загора ще откриват детска градина за децата на военните. Ние кандидатстваме за там и сега сме си подали необходимите документи, обаче се оказва, че онази мадама дето събира документите все нещо е забравила и днес пак трябва да ходя, а не ми е близко и няма удобен транспорт до там... И сега малко се притеснявам, как ще отида, да не ме присвие пак корема, че... Но ще се справя, само да не ме извика пак за нещо след 2 дена...
Чао и лек ден на всички!

Страшно добре се разбираме и вече е толкова интерсен и приятен,единственото с което имаме сблъсъци е силното му и точно и абсолютно категорично неподлежащо почти на обсъждане мнение отностно всичко което желае да постигне.И като стигнем до сблъсък винаги ме изпреварва и казва:"Мамо ти не си съгласна,но аз така искам,няма да се караме.Нали се обичаме,мамо?Нали много те обичам и ти много ме обичаш.Добре,добре така ще направя,а ти няма да викаш..!"Четем много книги и вече добре горе долу преразказва.Това което ми направи впечатление и незнам как точно да процедирам от тук нататък още обмислям е,че срещнахме едно дете със синдром на Даун което искаше да играе с нас,но Арен дойде и казва; "Няма да играя с него ,защото нещо му има,нещо е болен ли?"Много му обяснявах,много говорихме и в крайна сметка играхме с това детенце,но отпора на Арен е небивал.Знам че е нормален инстинкт на отблъскване на по-слабия ,но пък всички живеем заедно и това е нещо което ни прави различни от животните,още нямам ясна концепция как точно да постъпя
.

Боян скоро няма да пипа фасонки, след като бръкна в една и го хвана тока. Горкия много се уплаши, като ужилен тичаше... сега знае че тока хапе
.Много ми се пътува, искам всичко да видя, навсякъде ми се ходи...само са ровя в агенциите, дебна, чета, ужас ви казвам...побърквам мъжа ми вкъщи, всеки ден му говоря за почивки, а той вече знае, че едва ли не това ми е преоритет...Много е зарибяващо, особено след Египет..изкарахме си страхотно..а Нова година пък бяхме на яхта из Босфора...
,догодина поне 10 дни.Изкарахме страхотно. Най-вече се убедих ,че това е мястото където всички са доволни.Аквапарка и забавленията за каката,гмуркането за мъжо,спокойствието за мен.... Райче се научи да плува с ръкавелки и недаваше никой да я държи- Шама,шама и немош да я стигнеш

ако нямам помошници край мен се чувствам на моменти даже леко стресната!
както каза Иринни ще ходим на почивката на нашите деца
, но се сещам и за онези моменти в които започвах да плача безутешно, щом видех бременна жена, тъй като дълго почакахме първото ни съкровище с мъжа ми
А за "Слънчев ден" това си остава за мен най-любимото ми място за почивка на българското черноморие, преди често ходехме там, но последните години по много причини ... сме все по на юг! Иначе за последно, когато бяхме в хотел "Палас" беше на нова година и тогава заченахме нашето първородно чедо именно там след луди пиянски купони
, много странно