Отговори
# 165
привет, мамчета!

Деска, честито и от мен... Но сега много се пази и внимавай! Лека бременност и желая и прекрасен резултат накрая... Hug

MariaF, това за момченцата аз го бях написала мисля... newsm78 Но те и да са буйни им отива, нали са мъже, ами момичетата, божееееее... Не сте виждали такова чудо като моето, сега обаче се е кротнало и мама много си я обичка, защото е послушна и не ми създава проблеми... hug Честити ходещи краченца на Виктор!!!  bouquet

Ох, тук в Стара загора ще откриват детска градина за децата на военните. Ние кандидатстваме за там и сега сме си подали необходимите документи, обаче се оказва, че онази мадама дето събира документите все нещо е забравила и днес пак трябва да ходя, а не ми е близко и няма удобен транспорт до там... И сега малко се притеснявам, как ще отида, да не ме присвие пак корема, че... Но ще се справя, само да не ме извика пак за нещо след 2 дена...

Чао и лек ден на всички!

# 166
  • София
МарияФ, честито прохождане на Виктор.
Тука цари голямо затишие, да не сте на море всички, пък аз да се потя в офиса Whistling
На Вики вчера и взеха контролна кръв и урина и днес стояла вкъщи с ръкавички и викала "Не искам лелята да ми боде пръстчето". Стискайте палци, всичко да е ок.

Ави, Денис и другите с много бърборещи човечета, кажете някой бисер...Отлитам, че работа ме чака. Hug

# 167
Здравейте,много ми е трудно да се включвам ,защото на работа съм като на работа ангажирана на 110% във времето в което съм в офиса,много ми е интересно,всеки ден научавам невероятно много неща,после у дома си включвам компютъра ,който бръмчи но нямам много време и желание след толкова часа пак да съм на линия пред него.Вечер след работа правя рехабилитация и на едно малко родено преждивременно бебче с проблемчета.Имам нов имидж ,нова прическа,без брекети с холивудска усмивка  Grinning
Арен е във ваканция 2 седмици при баба и дядо.Много щастлив,доволен и изобщо както той казва; "хич не ми се струва,че искам да съм в София"Там от тъмно до тъмно е на вън и играе.Ходи на разходки,среща се с деца,излиза по люлки и пързалки,басейни.Много е изобретателен напоследък има голям интерес към електричеството крушките и фасунки...та сам беше развъртял задната част от един огромен руски химикал сувенир черен с резба на която може да се завинти една обикновенна крушка и много доволен,че сам си е направил лампа,но незнае как да си сложи щепсел и копче,за да светне.Иначе закача едно въже,но и така не става.От 3 дни се опитва да си направи косачка за тревата,защото просто му трябвала.Знае как да наподоби този шум с една играчка ,която се навива и като се пусне върху стъкло е подобно на шума от косачката за трева.Знае над 20 стихотворения и още толкова песни,но ги казва изневиделица и никога когато го помолиш Simple Smile Страшно добре се разбираме и вече е толкова интерсен и приятен,единственото с което имаме сблъсъци е силното му и точно и абсолютно категорично неподлежащо почти на обсъждане мнение отностно всичко което желае да постигне.И като стигнем до сблъсък винаги ме изпреварва и казва:"Мамо ти не си съгласна,но аз така искам,няма да се караме.Нали се обичаме,мамо?Нали много те обичам и ти много ме обичаш.Добре,добре така ще направя,а ти няма да викаш..!"Четем много книги и вече добре горе долу преразказва.Това което ми направи впечатление и незнам как точно да процедирам от тук нататък още обмислям е,че срещнахме едно дете със синдром на Даун което искаше да играе с нас,но Арен дойде и казва; "Няма да играя с него ,защото нещо му има,нещо е болен ли?"Много му обяснявах,много говорихме и в крайна сметка играхме с това детенце,но отпора на Арен е небивал.Знам че е нормален инстинкт на отблъскване на по-слабия ,но пък всички живеем заедно и това е нещо което ни прави различни от животните,още нямам ясна концепция как точно да постъпя  Thinking .

Честито на Деси за бремеността и лека такава на нашите останали бремени мами от отборчето  Heart Eyes

Честити ходещи краченца на Виктор!!!   Heart Eyes Помня каква радост беше това,но и какво препускане идвааа  Laughing

Амарето,какви хубави морски пейзажи  Flutter

За всички приятелчета от компанията прегръдки горещи  Heart Eyes   bouquet

# 168
ехооо

То след Денис трудно се пише  Laughing толкоз сладкодумно разказва... но сега ми е паднало  Hug
Ха, честита ти нова визия, трябва обаче и да я видим  Naughty
Арен е страхотен както винаги, колега ще ми става  Wink Боян скоро няма да пипа фасонки, след като бръкна в една и го хвана тока. Горкия много се уплаши, като ужилен тичаше... сега знае че тока хапе  Laughing Той за разлика от Арен е една скрита лимонка... своеволен, никога не казва, само си действа  Twisted Evil

Честити ходещи крачета на Виктор  Hug Да не побърква много майка си  Grinning

Честито и на Деси официално  Hug

Амаретка, добре сме! Боян все още не е на 100%, но все по-добре държи крачето. Снимките са ммм, скоро и ние ще го видим моренцето  Rolling Eyes

Марлелка, разсмяме с този черен Коледа и на мен ми е много странно като видя по филмите  Wink

Базел, стискаме, стискаме  Peace

# 169
Благодаря за честитките!

Честити ходещи крачета на Виктор! Много, много да тичка с тях!

Ние от следващата седмица заминаваме на море и реших да се разпиша, защото незнам кога ще ми остане пак време да вляза. Вече при мен премина гаденето, но сега започва повръщането. Дано и то скоро да отшуми, че е много изтощаващо, заедно с тези горещини.

# 170
Здрасти!

Мария, да ти е жив и здрав проходилия юнак! Права си, сега започва веселото.

И аз съм за морска среща, но съм на линия чак през август.

При нас няма нищо ново. Изпаднала съм в някаква летаргия и монотонност и само чакам морската почивка, за да живна. Тази година, май ще ни се размине планината, поради което съм много тъжна. Там повече се зареждам, отколкото сред тълпите голи хора на морето.

Базел   bouquet. Всичко ще е ОК при Вики. Хайде този уикенд да се видим.

# 171
  • София - Бургас
 Hug Здравейте, мами...помните ли ни.... Thinking

И аз не съм ви забравила Heart Eyes, даже честно да ви призная Рени е "виновничката" да пиша.
Как да ви кажа, ако трябва да съм откровена, не пиша, защото всеки път ме обзема луда носталгия по изминалите, най - красиви моменти, които сме преживели всички заедно...Става ми едно мъчно, кофти, носталгично и най - много ме е яд, че не мога да ви видя...

както виждам много от мамите вече имат втора радост вкъщи, а голяма част от другите я очакват..  bouquet.Ние за момента не мислим все още за второ бебче, но поне правим планове...за някога в бъдещето LaughingИначе сме добре, живеем си Бургас, всеки петък, събота и неделя прекарваме в Ахтопол, даже вече ходим и на плаж...Там в момента е райско, все още няма много хора, спокойно е, а вече всичко работи...

Малката Каринка също е добре, пораснала госпожица, много говори, всичко знае, пее, танцува, побърква ни вкъщи иска само музика  -  Сити канала работи денонощно и ние с баща и, едва успяваме едни новини да изгледаме...Е, не е толкова страшно, но така е думата.. Wink
Мога да се похваля с това, че не боледува често, а когато се случи се справяме с хомеопатия и съм много доволна, все пак успяваме да не даваме антибиотици и това е най - важно.

Какво друго да ви кажа, предстои ни живи и здрави тази година да посетим Испания, където всъщност се засякохме с Рени, сега посещавам най - често имено този подфорум - на път, море, почивка, екскурзия...И така съм се запалила, че незнам, сигурно до болестно състояние Joy .Много ми се пътува, искам всичко да видя, навсякъде ми се ходи...само са ровя в агенциите, дебна, чета, ужас ви казвам...побърквам мъжа ми вкъщи, всеки ден му говоря за почивки, а той вече знае, че едва ли не това ми е преоритет...Много е зарибяващо, особено след Египет..изкарахме си страхотно..а Нова година пък бяхме на яхта из Босфора...
Ами, това е за сега, много се надявам сега лятото отново  да започнем да се засичаме по курортите...

# 172
ехо-ехооооооо

чак пък такова затишие  Thinking

Калея, и от тук  Hug Бонбонка е голям сладкиш, Хубаво лято  Peace

И ние заминаваме в понеделник за моренцето...
Да се разпиша, защото у дома тече някакъв ремонт и няма нет, няма баня... страхотевица  #Cussing out

Хайде, хубаво лято  Heart Eyes

# 173
  • София
Здравейте майчета!

Ние се завърнахме от Анталия. Не ни се тръгваше Sad,догодина поне 10 дни.Изкарахме страхотно. Най-вече се убедих ,че това е мястото където всички са доволни.Аквапарка и забавленията за каката,гмуркането за мъжо,спокойствието за мен.... Райче се научи да плува с ръкавелки и недаваше никой да я държи- Шама,шама и немош да я стигнеш Laughing. Полета мина неусетно и в двете посоки.1ч и 20 мин,докато литнем, хапнем и пийнем и трябваше да се приготвяме за кацане. Рая се държа много добре и дисциплинирано на полета.Гледаше през прозорчето и немръдна от седалката. С две дъми, притесненията ми бяха изишни,всичко беше перфрктно.Пораснаха ни дечицата,вече смело по екскурзийки и почивки с тях Simple Smile

Няколко пъти ви гледах в Ритон,какви големи,хубави и послушни деца като майките си Laughing

За да не изброявам прегръдки на всички ви Hug

# 174
Привет дружки.
Нещо не мога дда се наканя да се разпиша тук.
А и имах период, в който грам не ми се пишеше покрай болестите у дома...
Бяхме за 6 дни малко на море в Слънчев ден до Варна. Беше добре и от голяма полза - малко да смажем механизма на машината, наречена "с деца на море". В моите спомени за почивка /отпреди 3 години, защото и 2006 не ходихме на море, за да мътя покрай контракциите/ почивка означава да станеш когато искаш, да легнеш на плажа първо с фрапе за благоприличие, а после директно с мохито в ръка... Тихо съзерцание на морската шир в приятна компания... А после - после авантюристични посещения на нови места - заведения, гледки, сбирки... Мдааа...
Та мисълта ми беше, че се получи чудесно - за 5 дни осъзнах, че отиваме на почивкаТА НА ДЕЦАТА НИ, не на НАШАТА, която помним от "преди"... хаха... най-вече в ролята на обслужващ персонал. Не че нещо много по-различно правя от това, което си върша у дома, но е факт, че всичко е съобрезно с техни величества  Simple Smile
Сега в неделя поемаме отново, но този път с хубава компания от наши приятели с деца на възратта на Спаси и Джи. Джинджи много обича морето... С нея по женски успявам да почета книжка под чадъра, даже. А Спаси е един сладък господинчо, който когато реши, че е стоял на плажа става и просто казва, че иска да си почине в хотела  Shocked Взима си кърпата и джапанките  и тръгва ...
Моля се само да са здрави, че наистина МНОГО препатихме последните месеци  Praynig Praynig Praynig

Няма да коментирам новините около всяка от вас поотделно. Радвам се на хубавите ви емоции и, а, да... Амарето, съчувствам ти за преместването ти да живееш в София. За мен Варна е град №1 и със сигурност се намира на поне 1000 км по-близо до Европа от останалата ни държава. Просто съм възхитена!!! Евала на кмета ви!

Целувки и скоро ще приложа малко снимков материал!

# 175
Ето ни и наааас,  Hug

Солени и събрали доста слънчице и ние се завърнахме от моренцето .... ехххх че е хубаво, а още повече го оценявам, когато се прибера в София  Grinning

Изкарах и аз девет дена на моренцето, а моята малка нимфа бая откара там ...  за една седмица, в която не я бях я виждала ми се видя толкова пораснала, приказлива, разсъдлива иииии ужасно палава  ooooh!
На моменти е най-послушното и разумно малко човече, разговаряме си като големи хора (аз винаги съм била привърженик на отношенията с децата като равни), та в следващия момент като я прехване един бяс и лудорий, тича беснее не мога да я хвана, започва да прави всичко наопаки, нарочно прави нещата които знае, че не одобрявам и ....  #Crazy ако нямам помошници край мен се чувствам на моменти даже леко стресната!

Иначе коремчето расте, аз специално се чувствах на морето страхотно, въпреки, че повечко се уморявах, защото тук в София живота ми е по заседнал и скучноват, та надявам се скоро пак да ни се отдаде възможност да поемем на там ... и без това последните години и семейния ни бизнес (не че е успешен много покрай кризите къде политически къде финансови), но е там през лятото!

Преди да тръгна за морето разбира се минах на консултация и видях малкото човече в мен как си плува на воля във все още широкото пространство в корема на мама и очите ми се насълзяваха от щастие, нали знаете тези моменти на усещане за неземно щастие и принадлежност към голямото чудо и тайнство на природата ...  Heart Eyes
Нооо какво ще е с две палави човечета  Crazy както каза Иринни ще ходим на почивката на нашите деца  Joy много ме изкефи това определение  Laughing
Ирини да ти призная във връзка с твите размисли по темата ...на моменти гледах леко завистливо онези тумби от младежи по морето и безгрижието и свободата, които имат  Blush , но се сещам и за онези моменти в които започвах да плача безутешно, щом видех бременна жена, тъй като дълго почакахме първото ни съкровище с мъжа ми   Hug

Ирини пожелавам ви с малките бонбони, много ама много здраве и да остане този период далеч зад гърба ви и да го забравите  Hug
И аз съм на същото мнение за Варна, открай време това е моят любим град, имам и роднини там и мога да кажа, че и хората са много хубави, сърдечни и открити, по усмихнати и ведри  Party  А за "Слънчев ден" това си остава за мен най-любимото ми място за почивка на българското черноморие, преди често ходехме там, но последните години по много причини ... сме все по на юг! Иначе за последно, когато бяхме в хотел "Палас" беше на нова година и тогава заченахме нашето първородно чедо именно там след луди пиянски купони  Crazy

Ние също сме вече дълго в тежък период откъм грижи за близки, неприятни болести на обичани от нас хора, финансови загуби  ooooh! и т.н.  Whistling, но не ми се говори за това само се моля, много се моля за здравето на всечките си близки ... хората, които обичаме и които са много важни за нас  Praynig

Иначе да се похваля София офицялно е записана на детска градина, и аз съм изпълнена със смесени чувсва относно нейното тръгване на есен ... хем се вълнувам, че моето малко момиченце пораства и ще поеме по пътя на социалния опит (в не много доброто ни общество) хем лек страх как ще се справи, дали ще и понесе, няма да мога да я подложа на тормоз и рев всеки ден ... не съм такъв тип и ако не иска да ходи ... newsm78

Ох днес втори ден откакто съм си в София и започна отново да ми се гади  Sick, много странно  #Crazy бях го отписала този проблем ...

Гледам, че тук все по - малко и по-рядко пишете и масово сте щукнали по морето ... пожелаваме ви много хубаво и весело лято изпълнено с безброй щастливи мигове и радост  Hug , чао за сега и ще намина отново скоро!

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 15:55 от Eva78

# 176
  • Бургас
Здравейте и от нас  Hug
И аз, провокирана от постинга на Иринии, да кажа, че отдавна вече не си почивам на почивките, даже понякога хич и не ми се ходи  Rolling Eyes Напр. като бях бременна в осми месец и с Мария подръка във Велинград. Настроих се, че все някак ще изтърпя, а то взе, че се получи доста по-добре от очакваното  Wink
Това лято почивка няма да видим , по различни причини, но поне уикендите си ходим на плаж...с децата. Тъкмо в неделя, след така наречения плаж, му обяснявах на любимия, че искам да си пия коктейлче на плажа и да гледам в нищото, та да му мислят бабите  Joy
Пожелавам повече здраве на всички, приятни почивки и безгрижни летни дни   bouquet

# 177
хооп привет морски ми другарчета,
и нашата програма е "с деца на море", доста по-ангажирана съм, отколкото във Варшава, но емоциите са незабравими Grinning комплекса е готин, плажовете и морето наоколо не особено, но Иракли е близо / и прекрасно/, непрекъснато си имаме по някои приятел на гости, таткото ни съчетава командировките и Влас и така, разнообразяваме с Бризъри и бирички... и децата са добрички, не се оплаквам. От утре се местим на Арапя, че тук ми е много "градско" Hug та ще видим там на дивотията как е, пак с голяма компания. Успях и на няколко пъти да отида на зъболекар в Бургас /Фиби, за пореден път се радвам на Морската ви градина  Laughing/, а пък вчера с Ян ходихме на фризьор. Времето лети, дами и господа!
след 10 дни се прибираме към Сф, дано се видим на 07.07 на Витоша!
Ирини, стискам палци да се здрави! Hug
Стелитка, Ева, браво за моренцето ви
Рени, весело изкарване
Денис, направо ме разбива Арен с приказките си Hug
Пясъчни поздрави от нас

# 178
Мамуранки , калпазанки... къде сте се заиграли по плажовете...
Ави, ми ти.. по шопинг алеите хехех
ние сме добре, в кондиция и свръх лятно настроение , въпреки дните, които се налага да прекарвам на базата, но пък вчера продадохме още един кон и това обнадеждава нещата, имам и нова стока в магазина , която получихме заедно с Лаци и вече някак бъдещето е по- светло.. но не мога да забравя приятни дни на плажа от миналата седмица и затова вече кроя планове за следващия уикетд.
Чочи, нямам ти телефон, ако го видиш това преди да идеш "на село" дай ми го на лични, щото може да се видим поне на плажа, то глехота предвид това , че сме на два пясъчника растояние, ние за сега се очертава да пътуваме в неделя, така чеееее... много ще се радвам да се видим , че и Мия да опознаем... Лаци е станал много интелигентен хехехех
Ние сме си все така с Рей, да се похваля той вече яде, но за съжаление се налага да му готвя, но пък така поне яде и то без аз да го храня с лъжица.. даже осъзнавам, че свиквам с космите и ангажиментите и със сигурност ще ми липсва като си отиде у дома.. на мама голямото момченце... Лаци от 30 мин обяснява на баща си , че рей бил "голям сив дог".... от къде ли го е чул хихи
Ева, звучиш много заредена, хуквай пак към морето явно ти влияе добре, а за София изобщо не се притеснявай, може да й трябва малко време , за да свикне, но пък опита на Ирини показва, че може и от първия ден на детето да му хареса и на втория хич и чао да не каже... пореден път евала на Спаси, който днес ревеше, че не иска да си ходи от градината и искаше Лаци и Косьо и учителката да се качат в колата и да ходят у тях.. хехехех
Калея, и теб се радвам да видя тук, ние през уикенда бяхме на Ахтопол с приятели, даже в петък вечер бяхме на лунапарка и се оглеждах да теб, позабавлявахме се добре, поскачахме на батута и се заклехме тържествено пак да отидем.. браво на теб за пътешествията, аз също искам да обиколя света, имам и книга 502 места , който трябва да посетим, също и такава "Кога къде да отидем" ... еех мечти, но и цели.. ще го направим!..
Кузманка, ми ти душо като не ти  е удобно тая градина едни документи да занесеш , как ще водиш момата всяка сутрин, или е удобно на баща й..
Ренка, вие къщи ствоите, ремонти правите.. бреее немирници такива, кво правите.. как върви строежа, а как е крачето на Бобко
Доника, и ти потъна в майчини грижи и ангажименти, тая година Синеморец ще ви огрее ли, какво прави вече Жорката.. а гордия батко?
Ани, за поведен пък Арен ме удивлява, брей много е умен ,пу да не му е уроки, какви ги говори.. браво на детето!
Лаци тук вмурка /гмурка/ била му много приятна водата... ехех, изобщо хич не му се стои тук и като тръгнем от Оазис имаме дълги уговорки, че за малко само да свършим работа в София и ведната си се връщаме на морето... изобщо пада си човека по почивсиките и ваканциите..
Айде целувам ви, незнам кога пак ще пиша ,но пък съм духом с вас, ще се радвам на всякакви плажни срещи стига да наминавате по към Лозенец

# 179
  • София
Меги, верно си е, че се загубих, засрамих се Rolling Eyes Тази година решихме да идем на Черноморец. Заминаваме в неделя за една седмица...Септември си правя сметки без кръчмар за още, но ще видим. Хриси от сега се разнася из къщи с тия плувки, които се слагат на ръцете. Обяснява как щял да ходи на моето и да пува на дъбокото...Да видим.
Еееех, почивка без деца - ми честно да си кажем то не е почивка. Затваряш сутрин дискотеките, висиш по цял ден на плажа и се пържиш - това живот ли е...Шегувам се разбира се. Ще ми се понякога да се върнат поне за ден тия времена, но бързо изтрезвявам. Не се оплаквам де. Сега ще си лягаме в 10 с децата, че тук по-рано от 12 не лягаме. Ще се крием на хладно по обед...
Чочи, вие страхотна морска почивка сте си спретнали Hug
Леко лято на всичките ни бремелинки. Добре, че захлади и да се почувствате малко по-добре и вие...
Ще ви оставям за сега да се насладите на моите момчета, както и специален поздрав от Георги  Joy

Общи условия

Активация на акаунт