отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 83 929
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 165
Това не е начинът. Каквито и да са взаимоотношенията на родителите, децата нямат вина. Как на майката не й се къса сърцето да дърпа децата, а те да плачат и да викат за помощ. Дори и да е права за себе си, че децата са настроени срещу нея от бащата, защо трябва да ги травмира така  Sad
Май версията на бащата ще се окаже вярната.

# 166
Мен пък не ме интересува ама хич даже не ме интересува юридическата фактологическа и не знам още каква си обстановка.

Самата процедура беше проведена по най-вандалския начин. Децата бяха шокирани и крещяха за помощ. Бащата беше безпомощен пред грубия, вулгарен и циничен начин по който държавните органи отнемаха децата. Такова безмозъчно, хладнокръвно и грубо поведение от държавни органи не може да бъде оправдано по никакъв начин. Децата са достатъчно големи вече за да преценят при кого искат да живеят. Факта, че те не искаха и да чуят да отидат да живеят при майка си е достатъчен факт за Агенцията за закрилата на децата да се намеси, а току що чух, че тя била научила едва днес и то новините на Нова телевизия за инцидента.

Разбрах че до вчера съм бил работел само за да хрантутя такива органи, от днес се замислям въобще дали трябва да работя за тях.

много добре казано  Peace

# 167
  • София
Горките деца....Тъжно и ужасно е това!

Дано не се разделят децата...и все пак разума и любовта да надделеят.....

Това ли е Европа?

Мамче лошото е, че точно това става - разделят ги. Тук разум и любов няма скъпа, тук има отмъщение и омраза. Как може тая майка да присъства хладнокръвно на цялата тая вандалщина - само това искам да знам.

# 168
Разбрах че до вчера съм бил работел само за да хрантутя такива органи, от днес се замислям въобще дали трябва да работя за тях.
Ха добре дошъл на борда, дядо Хаджия! Хрантутим ги и ги търпим да прилагат когато който закон си искат, ама по най-най-парадоксален начин...

# 169
Аз на този репортаж виждам как една напълно чужда на децата жена ги хваща и насилствено ги набутва в една кола. И както се разбра, точно тази жена не е майката.
Другото, което виждам, е че една жена извършва насилие над дете. Полицията стои и не се намесва.
Ако е било правилно насилствено това дете да бъде отведено, защо полицията не го отведе?
Защото не е правилно и законно.

Това което се случи, е че полицията остави по-силния физически да надделее.
По-силното дете - момче, се спаси само. Момиченцето не можа.

# 170
Toва е ужасно и жестоко.Недопустимо е да се отнасят с децата като с животни.
Просто нямам думи

# 171
  • София
Отвратена съм от това, което видях.
Бях в кухнята, когато е започнал репортажа, детето ми също.
Докато го хвана изтича пред телевизора и се разрева.
Той е на 4,5 години и до момента повтаря " Мамо нали никога няма
да ме дадеш на полицаите".  Гнусна българска действителност  Naughty
Само в отвратителна държава като нашата може да се случи това  Naughty
Ама трябваше всички сеирджии да скочат и да размажат "органите на РЕДА "  #Cussing out #2gunfire

# 172
Гледах току що за какъв ужас става въпрос.  Cry Много се разстроих.Как може тази жена да при4ини това на децата си,бе тя им строши психиката. SickЩо за малоумен цирк пред децата?Зна4и не се интересува никой как ще им се отрази подобна гадост,целта беше да бъдат напъхани в автомобил и отведени някъде си,щото двама души си мерят п·····е кой е по_силен.
Таткото малко я би,аз бих убила.

# 173

Докато го хвана изтича пред телевизора и се разрева.
Той е на 4,5 години и до момента повтаря " Мамо нали никога няма
да ме дадеш на полицаите". 
Ох и моето се отврати доста.Сега ще се обясняваме.Пита защо полицаите помагат на пияната майка да тормози децата. Sick

# 174
Тъжно, ужасно и жестоко...
Отвратена съм, жал ми е за децата и за бащата...
Плаках заедно с детенцето...

# 175
Господи какви са тези ужаси които са показвали? Дайде моля линк към този репортаж! Няма ли го качен на вбокс? newsm78

# 176
  • Разград
Тази *майка*,за да направи такова нещо,значи не мисли за децата си.Нормален човек не може така да постъпи.Не се ли замисля,след време тези деца как ли ще се отнасят с нея?
Много тъжно Cry.

# 177
Мен пък не ме интересува ама хич даже не ме интересува юридическата фактологическа и не знам още каква си обстановка.

Самата процедура беше проведена по най-вандалския начин. Децата бяха шокирани и крещяха за помощ. Бащата беше безпомощен пред грубия, вулгарен и циничен начин по който държавните органи отнемаха децата. Такова безмозъчно, хладнокръвно и грубо поведение от държавни органи не може да бъде оправдано по никакъв начин. Децата са достатъчно големи вече за да преценят при кого искат да живеят. Факта, че те не искаха и да чуят да отидат да живеят при майка си е достатъчен факт за Агенцията за закрилата на децата да се намеси, а току що чух, че тя била научила едва днес и то новините на Нова телевизия за инцидента.

202uu

Думи нямам, трагедиите ми дойдоха в повече...
Имало е две дами от въпросната Агенция...., които като видели накъде отиват нещата са избягали...милите деца, момченцето е избягало, а момиченцето. Отвратително, коя майка би позволила по този начин да бъдат извлечени децата и....това не е майка.

Бяхме свидетели на престъпление, но не...."майката" има право ( кой го казва?!? ), а къде са правата на горките деца...

# 178
Господи какви са тези ужаси които са показвали? Дайде моля линк към този репортаж! Няма ли го качен на вбокс? newsm78

Имаше го в темата по-нагоре.
Не мога да ти пратя ЛС.

Все пак ако си яла скоро, изчакай да храносмелиш.

http://vbox7.com/play:dab7d60b

# 179
  • София
няма никакво значение в случая кой е прав и кой крив - майката или бащата.

възмущението на всички нормални хора, писали в тая тема, е насочено към вандалския начин, по който беше извършено отнемането на децата от единия родител и предаването им на другия.

възмущението е към властите, допуснали това да се извърши по такъв начин, нанасящ невероятно силна травма на малки деца, свързан с насилие над тях. възмущението е и към посолството на Полша, станало участник в насилие над деца.

ето затова призовах да не се ограничаваме само с изливане на това възмущение във форума, а да пишем на институциите, участвали в тоя деяние, и да им кажем какво мислим и чувстваме по въпроса!

това няма да реши драмата на семейството, но ще бъде по-реален израз на гражданска позиция от писането във форума...

Общи условия

Активация на акаунт