отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 83 945
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 195
  • Далече
Ами този съд извинявам се много в коя държава е ???

Ами съда не е взел решение просто ей така, то си има закони. Бащата дали е давал на майката да вижда децата например? Как ги е извел извън Полша? Тя била ли е съгласна?Какво им е говорила българската им баба за майката? Децата много лесно се манипулират на тая възраст. Бащата и майката са виновни, че не са се рабрали като нормални хора, децата да живеят при единия например и посещават другия през ваканците. Явно никой от двамата не иска да отстъпи.В тоя случай обикновено истината има две страни ...Жалко за децата.Те не могат да си изибират родители. И да в "нормалните " държави децата се отделят от майката и от бащата докато се разберат и се намери решение...

# 196
Ами този съд извинявам се много в коя държава е ???

Ами съда не е взел решение просто ей така, то си има закони. Бащата дали е давал на майката да вижда децата например? Как ги е извел извън Полша? Тя била ли е съгласна?Какво им е говорила българската им баба за майката? Децата много лесно се манипулират на тая възраст. Бащата и майката са виновни, че не са се рабрали като нормални хора, децата да живеят при единия например и посещават другия през ваканците. Явно никой от двамата не иска да отстъпи.В тоя случай обикновено истината има две страни ...Жалко за децата.Те не могат да си изибират родители. И да в "нормалните " държави децата се отделят от майката и от бащата докато се разберат и се намери решение...

Губиш си времето според мен. Никоя майка тук няма да се замисли какво би направила тя на мястото на полякинята, ако децата й са изведени от страната без нейно знание и съгласие.

# 197
Според теб ако причината е в бащата щяха ли всичките хора от квартала по такъв начин да се застъпят за него и децата?
Доколкото разбрах те изпълняват решение на бълг. съд.

А не разбра ли, че насилствено със съдия изпълнител се отнемат само вещи, и това го споменаха.
И никой ли не допуска, че майката в Полша може да проституйра и затова да са се скарали? Аз Полша я асоцийрам само с тази професия от всичко което съм чувал за тази страна.

# 198
Господи каква травма причиняват на децата си! Cry
Тези родители мозък имат ли в главите си, не могат ли да се разберат така че да не травмират малките?

# 199
О, замислих се какво бих направила на мястото на майката на тези деца. Едва ли ще ми е приятно децата ми да не искат да ме погледнат.
Но е хубаво човек да се замисли какво е довело до това децата да не искат да бъдат с майка си.
Дали са наговорени от страна на баща си и неговите роднини, дали наистина майката е виновна....

Истината обаче е, че психологическата травма ще остане за цял живот. Това са поредните две деца подложени на насилие от най-близките си.

# 200
  • Далече
А не разбра ли, че насилствено със съдия изпълнител се отнемат само вещи, и това го споменаха.

Насилствено например се арестуват хора също...

никой ли не допуска, че майката в Полша може да проституйра

Ти да не си роднина или съседка на бащата?

# 201
...Но е хубаво човек да се замисли какво е довело до това децата да не искат да бъдат с майка си.
Дали са наговорени от страна на баща си и неговите роднини, дали наистина майката е виновна....

...

На мен сутринта ми направи впечатление как детето сричаше "майка ми е алкохоличка", как се запъна над непознатата дума и погледна към баща си.

# 202
Дори децата да са настройвани против майка си, ако тя си беше на мястото край тях, това нямаше да се случи.
Не може насила да искаш любовта на децата си когато я няма. Да си мислил с главата си навреме.

# 203
Още в началото на темата написах, че истината я знаят само членовете на семейството.
Това, което на мен ми направи впечатление е присъствието на медиите.
Няма как да отидат и да снимат без да са повикани /особено пък сейрджийската Нова ТВ/.
Тази показност на личната драма ме издразни много и ме кара да се замисля дали няма нещо гнило в цялата ситуация.

Никой не може да е сигурен защо тази жена е била далече от децата си.
Истината често е доста по-различна от това, което ни се представя.

# 204
  • not found
Исках да пиша до екипа на " Календар" , но не открих , къде мога да го направя ... Вярно всяка монета има 2 страни , най-важни са децата , които вече са травмирани . Да видиш как татко ти удря баба ти или ляга пред автомобила , за да не тръгне той или майка ти да те дърпа или баба ти те носи като животно , абе нямам думи . Не заем ничия страна , за мен и двамата родители са виновни преди да направиш нещо трябва да помислиш как да го направиш за да не подложиш детето си на този психически тормоз !

# 205
Дори децата да са настройвани против майка си, ако тя си беше на мястото край тях, това нямаше да се случи.
...

Тъй де, бащата за нищо не е виновен, защото е българин. Оная мастия полякинята, понеже се е развела - тя е виновна.

# 206
  • Далече
Не може насила да искаш любовта на децата си когато я няма. Да си мислил с главата си навреме.
Т.ест според теб тя трябва да забрави вече за децата си.Да си роди други и да стои при тях?Така ли?

# 207
... Истината често е доста по-различна от това, което ни се представя.

Репортерите знаят най-добре  Wink

# 208
Здравейте,момичета!
Аз съм на 23 години. Когато бях в трети клас родителите ми се разведоха.Изживях го много тежко!
За едно бях БЛАГОДАРНА-останах с баща си! Преди развода майка ми ме тормозеше ( физически и психически). Съдията ме разпита и даде на баща ми родителските права. Майка ми ПОЛУДЯ,как така ще остана при него. Постояно са я питали,защо не съм при нея,а за да се оправдае казвала,че баща ми и родителите му са ме настроили срещу нея!  НИЩО ПОДОБНО!!!! Баба,дядо и баща ми НИКОГА НЕ СА МИ КАЗАЛИ ЛОША ДУМА И НЕ СА МИ ЗАБРАНЯВАЛИ ДА СЕ СРЕЩАМ С ТЕЯ. ПРОСТО АЗ НЕ ИСКАХ ДА Я ВИЖДАМ!!!
СЛАД ОКОЛО 14 ГОДИНИ  ВЕЧЕ СЕ ЧУВАМ ПО ТЕЛЕФОНА С НЕЯ,НО ЗА МИГ НЕ СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ ИЗБРАХ ПРИ БАЩА СИ!!!

ПОДКРЕПЯМ ТОЗИ ЧОВЕК И ДЕЦАТА!!!!! ТЕ МОЖЕ ДА СА МАЛКИ НО ЗНАЯТ КАКВО СТАВА ОКОЛО ТЯХ! НЕ ГИ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ, А ГИ ЗАЩИТЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 209
Аз немога да взема страна след като чух и двете страни newsm78 .Мъчно ми е само за дечицата .Горките.....

Общи условия

Активация на акаунт