отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 043
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 370
    Polinka, успокой се, брой до 10 и поеми дълбоко въздух, не е добре за здравето толкова емоции( съвета ми е съвсем сериозен).

Виза, с лични нападки няма да накараш някой да погледне сериозно на тезите ти. И стига с тая политическа полемика, да минават изборите, че да се съберат децата  ooooh!

# 2 371
Кой ще влиза в Европарламента, зависи от българските гласоподаватели.
А, съдебната система и нейната работа, са тема на друг разговор.

# 2 372
И мен ме разтърси репортажът, но за съжаление в такива случаи е редно да искат мнението на децата, до изясняване на спора. Не съм запозната със случая, но наистина останах с впечатление, че дечицата са щастливи с баща си, сигурно ходят на училище в Асеновград, грижат се за тях баби, баща, роднини, изглеждат чисти, нахранени, имат приятели, играят и се чувстват добре. Майката постъпи ужасяващо, но всичко е във ръцете на компетентните власти. Дано интересът на децата бъде добре защитен и най- накрая се изпълни тяхното желание.

# 2 373
Нищо кой знае колко ново няма в тая статия на Телеграф.
Освен за декларацията обяснява и че в съда е превеждала служителка на полското посолство. Нямам представа дали е така, но в статията се твърди че е недопустимо.
Имал широка подкрепа от Полша и е в процес на развод, но къде в Полша или България не е ясно. Твърди че е молил много пъти жена си да дойде да види по време на делата децата в Асеновград, но тя не е искала и е държала да ги види само на територията на полското посолство. Няма връзка с Николета, само като му чуят гласа и му затварят телефона.
Това е общо взето...

# 2 374
...Майката постъпи ужасяващо, но всичко е във ръцете на компетентните власти....

Много по-ужасяваща е постъпката на бащата.

Фламбе, какво пише за декларацията?

# 2 375
  • София
В тази тема трябва сериозно да помислим, че има и други деца, които се нуждаят от помощ и закрила.
Полинке, ти даваш сериозни индикации за дете в риск. Мисля да информирам съответните органи.
Ще те спасим, дете, обещавам! Дръж се! Не спирай да пишеш, за да следим състоянието ти!

# 2 376
...Майката постъпи ужасяващо, но всичко е във ръцете на компетентните власти....

Каква е грозната постъпка на бащата, че не мога да прочета 156 страници, за да я разбера? Иначе съм запозната с първите 10 -15 страници от темата.

# 2 377
...
Каква е грозната постъпка на бащата, че не мога да прочета 156 страници, за да я разбера? Иначе съм запозната с първите 10 -15 страници от темата.

Отвлякъл е децата, прекъснал е контакта им с майката, направи целия този панаир заради единия инат и злоба. Че накрая включи и ВМРО в сценария, ходиха да правят митинги пред полското посолство.

# 2 378

Че е представил в оргинал на първа интанция, но председателстваща съдийка Мариана Георгиева не я взима под внимание. Ама и това сме го слушали вече, нищо ново...

Кажате нещо за тая захапка на Барбара, само в Полша се коментира...

# 2 379
...
Че е представил в оргинал на първа интанция, но председателстваща съдийка Мариана Георгиева не я взима под внимание. Ама и това сме го слушали вече, нищо ново...

...

Ами то зависи и какво е пишело в декларацията, на какъв език е била подписана, била ли е заверена... такива неща...

# 2 380
  • София
Кажете нещо за тая захапка на Барбара, само в Полша се коментира...
Каква захапка?

# 2 381
Не мисля, че е широка масата дето му се възхищават/и силно се надявам, че е така/...по скоро надигат фалшиво - патриотичен глас повече, защото са по-слаби в доводите си, вадят вода от 100 кладенци , търсят под вола теле или правят от мухата слон....
И още нещо....както казах вчера еманацията показател на тези хора е елемента П12....ама издишате.
  Направо се възхищавам на някой момичета тук как имат търпение да им обясняват по толкова много пъти, и те пак продължават едно и също да питат.

Абе хора, колко пъти да обяснявам че вие поставяте чужди и международни закони и интереси над българските, а това не е допустимо! Колко? Колко да ви се обяснява че дете при майка алкохоличка няма да е добре? Колко?
Добре, кажете ми, вие ако почнете системно да пиете, ще бъдете ли приятни за децата си? Ще ви искат ли? ще можете ли да се грижите адекватно за тях?
Явно повечето пишеши тук майки са от чужбина, където смятат че живота им е по-добър от този тук!Явно тези майки живеят там, защото продължават да свързат България със страната от социализма и смятат че родната им страна нищо не им е дала! А какво ви дава САЩ например? Освен че там  по-голямата част от парите отиват за въоръжение, а не за образование и здравеопазване, освен че тази страна е постоянно на прицел на терористите?

# 2 382

Отвлякъл е децата, прекъснал е контакта им с майката, направи целия този панаир заради единия инат и злоба. Че накрая включи и ВМРО в сценария, ходиха да правят митинги пред полското посолство.

И запалянковците от мача между "Левски" и "Миньор" - Перник.  ooooh!

# 2 383
...
Абе хора, колко пъти да обяснявам че вие поставяте чужди и международни закони и интереси над българските, а това не е допустимо! Колко? Колко да ви се обяснява че дете при майка алкохоличка няма да е добре? Колко?
Добре, кажете ми, вие ако почнете системно да пиете, ще бъдете ли приятни за децата си? Ще ви искат ли? ще можете ли да се грижите адекватно за тях?
Явно повечето пишеши тук майки са от чужбина, където смятат че живота им е по-добър от този тук!Явно тези майки живеят там, защото продължават да свързат България със страната от социализма и смятат че родната им страна нищо не им е дала! А какво ви дава САЩ например? Освен че там  по-голямата част от парите отиват за въоръжение, а не за образование и здравеопазване, освен че тази страна е постоянно на прицел на терористите?

Мацо, на теб ти отговаряха първите няколко дни, ама ти явно не си прочела и един отговор. На хората им омръзна вече.

Алиса, това със запалянковците съм го пропуснала...

# 2 384
Кажете нещо за тая захапка на Барбара, само в Полша се коментира...
Каква захапка?

Вчера пуснаха записи на Барбара по полската телевизия, в които си показва ухапаната до месо буза и твърди че я е ухапал Тодор в боричкането. Иначе изглеждаше ухапване на няколко дни беше почнало да пожълтява отстрани вече.

Общи условия

Активация на акаунт