отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 032
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 400
Помислете реално, Вие сте родител, който полага грижи за двете си деца,осигурява им дом, чисти дрехи, храна и сигурно любов. Братчето и сестричето категорично се чувстваха добре в обстановката от която майката ги изтръгна. Това е потресаващо за детската психика и бащата съвсем естествено се бореше да запази статуквото. В края на краищата тези деца са свикнали с обстановкатаа в която живеят и бруталната и неочаквана намеса може да даде тежки последици върху тяхната психика.

# 2 401
Явно някой адвокат и е дал съвет ,че ще е хубаво да има някаква синина за пред съда.

# 2 402
Явно някой адвокат и е дал съвет ,че ще е хубаво да има някаква синина за пред съда.

Натам вървят нещата!
Поляците, дето искат да свидетелсват срещу нея, да иват тук, без значение как! Нека хората ги чуят!
Тая явно си е хванала за гадже някой голлям богаташ, може би политик!

# 2 403
Хм, на една от снимките (третата) тук:
http://bulgaria.actualno.com/news_242535.html

ми изглежда рускинята ухапана (поне ми се струва, че виждам захапка на дясната й буза)... Малко ми се вижда съмнително и Барбара да е ухапана, и то на същото място. А в руския печат пък пишеше, че преводачката била ухапана...

Ама ако рускинята е ухапана, това няма да върши кой знае каква работа, понеже изобщо не й беше там мястото да подмята Николета като пране (направо не е истина как я беше нарамила!)...

# 2 404
   Гневна статия,много такива ще се изпишат. Добра е,според мен.

http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=cente … ;sql=Mjk2MTsyOQ==

......Вместо това системата демонстрира как децата се превръщат в покъщнина.

В пералня и гардероб, които се разпределят по равно при развод. Такива са законите, ни отговарят, докато гледаме как чиновниците товарят брат и сестра като добитък. И това е най-тъжната лъжа. Защото в детското гето всъщност няма правила.

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 15:56 от maraidara

# 2 405
Абе това ухапване да не е свързано с  едно подмятане как се отнася Николета към майка си в Полша?

# 2 406
Кузов ,Стависки ,кандидат депутатът Томов са част от примерите за това колко важно да спазваме закона и колко е справедлив БГ съд.

# 2 407
    Заради поредните инсинуации тук се насилих отново да гледам всички записи на майката както и на случилото се.
     1. Всички, които са гледали са забелязали, че през повечето време камерата се фокусира върху рускинята, която държеше момичето. Докато я държеше бе нападната 3-4 пъти и не само от бащата, а от някакъв друг мъж също. В един от случаите, бащата почти удари и дъщеря си  ( говоря за кадъра, когато хваща рускинята през устата.
    2. Следващите кадри са майката, която се опитва да се изправи, момента на нападението не е заснет.
   3. Вероятно все пак материала е доста цензуриран или ако не цензуриран поне изрязан, защото от входа до колата как са стигнали не се показва, само се показва как бутат детето в колата, а от по предните кадри се вижда, че не са толкова близо до колата.
  4. През повечето време на заснетото се вижда повече косата на майката, отколкото лицето.
  5. Може да се докаже, че бащата я е захапал, начини има, но не знам дали ги е използвала майката. Една експертиза може да докаже според мен. Тук оставям на юристите да се изкажат  Peace
      Аз вече се нагледах достатъчно, нямам намерение повече да гледам видеото или да коментирам в темата.

# 2 408
Статията в Новинар не ми допада. Много художествени похвати, малко смисъл, никаква позиция...

# 2 409
Аз не видях ухапване, но такова ако има може да се документира от лекар. То в този репортаж доста неща не се виждат, едно е очевадно, бащата съзнателно създава напрежение, за да се стигне до насилието. След това се обеснява пред камерите...
 Това е сценарий със слаб режисьор, защото ако Т. Василев имаше акъл, нямаше да допусне децата му да стават жертва в тези семейни отношения. Нали много сържи на тях...

Полският съд със сигурност ще му отнеме родителските права.
Добре, че децата са полски граждани, че н бг. съд не знам колко може да се разчита на справедлива присъда.

# 2 410
  • София
Абе това ухапване да не е свързано с  едно подмятане как се отнася Николета към майка си в Полша?
Това изобщо не го разбрах.

А най-вероятно ухапаната е рускинята, нещо се губим в информацията. МАйката изглежда без видими наранявания на всички кадри след случката.

# 2 411
  Вижте как ги бъзикат частните съдебни изпълнители,цитат:

... ся остава да си сложите и по една табелка над вратите "асеновградски сцени - изпълняваме всякакви"....    

......обаче за по-голяма убедителност , трябва да взимаш със себе си и някоя възпълничка матрьошка  , която след като кажеш горното , да се усмихва кръвнишки. Тогава , вече наистина всякакви възражения мигом ще се оттеглят.

# 2 412
Аз не видях ухапване, но такова ако има може да се документира от лекар. То в този репортаж доста неща не се виждат, едно е очевадно, бащата съзнателно създава напрежение, за да се стигне до насилието. След това се обеснява пред камерите...
 Това е сценарий със слаб режисьор, защото ако Т. Василев имаше акъл, нямаше да допусне децата му да стават жертва в тези семейни отношения. Нали много сържи на тях...

Полският съд със сигурност ще му отнеме родителските права.
Добре, че децата са полски граждани, че н бг. съд не знам колко може да се разчита на справедлива присъда.

Благодаря че подари две български деца на чужденци! Що журналистите не са тук да ви видят какво пишете и как предавате страната ни? А?

# 2 413
  • София
Полинке, що не вземеш да се прекръстиш Райна Княгиня, да извезеш едно знаме и да се юрнем на въстание, а?

# 2 414
Ако рускинята е ухапаната има ли право да се жалва?
Polinka_12 прекаляваш !В случая са важни децата ,а не БГ или Полша.

Общи условия

Активация на акаунт