отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 010
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Виена
Полинке, не сме на другарски съд, бе, пиле.
А и кой алкохолик, кой как се грижи за децата ще го решава съдът, по друго дело обаче - за родителските права при развода.

Успокой се, ще ти стане нещо, моля те!
Ма то не й ли е станало вече?  Flutter
Още вчера запознат със състоянието на Полинка ни призова да не обръщаме внимание на изказванията и. Обаче разбирам, че за много хора е трудно да се въздържат от коментар, за мен също...но каква е ползата да влизаш в диалог с човек, който има сериозен проблем? Да не обръщаме внимание, това е решението на случая Полинка.
Или Полинка да си сипе едно  Drunk , че темата пак зацикли  Mr. Green

sara_mhe, абсолютно съм съгласна. Това е най-гадното в тая история. Именно манипулирането на детската психика е гнусотията, която ме потриса. Каквато ще да е, тя е майка и няма дете, което ненастройвано да не обича майка си.  Не и на тази възраст. Особено съм съгласна за "подходящото" възпитание.  Peace

# 2 446
Според мен рускинята не е ухапана, а има размазана кръв по лицето.
Те дадоха как Тодор и заби един юмрук в лицето.
Абе дано се разберат най-накрая,защото от всичко страдат децата.

# 2 447
Павел трябва да се върне в Полша при майка си и сестра си.

# 2 448
За мен категорично - ще остане в България.

Ще остане ама друг път, после ще има наказания по неспазване на международни постановления.
Изчакват според мен, заради момченцето, да не мислите, че не знаят къде е, това е голяма смешка криели го, на ятаци ли се изживяват  тоя Асеновград, тея добре ли са.

# 2 449
Разбира се, че не е добре. Направо си  е ужасно бих казала, та те са почти близнаци.

# 2 450
  • Варна
И моето мнение е че децата са силно манипулирани от бащата и от майка му.
Не знаем дали неговата версия за жена му е истина или не,но той си е за бой.
Не е нормално,дете да реагира така при среща с мама.Това,ако е пиела децата в
тая възраст не могат толкова добре да го разберат.
Никъде не чух да се споменава,че ги е малтретирала по особено жесток начин,че
те да изпитват такъв ужас от нея.

А колкото и добре да се е грижел за тях,не го оправдава това,че ги лишава от майка.
Ако тя наистина е толкова лоша те в един момент сами ще го разберат,но ако не е тогава
той се чуства слаб и се опитва по най-долния начин да ги задържи!

# 2 451
  • София
            Лично аз довчера бях спокойна че БМ няма да търси някакви права,след като в продължение на 15год. не го е правил.Но вчера имах странно за мен обаждане от негова страна,което тласна спокойствието ми в обратната посока. Ние родителите,не сме застраховани дори  и от  "закъснялата" любов и разкаяние на "незаинтересования" до вчера баща или майка. Не казвам всичко това,защото търся съжаление или защото искам да споделям своите си драми.А защото вчера научих още един урок от живота.                  http://bulgaria.actualno.com/news_242535.html
Кой е БМ?

Знаете ли, предвид режисирания цирк, аз мисля, че е възможно дори и Тошо да е нападнал жена си, камерата да се е отклонила.
Не, че е невъзможен и варианта за спекулация от нейна страна.

Аз също съм прелюбопитна за развитието с Павел.

# 2 452
...

Напълно съм съгласна.

Аззи, БМ понякога се използва за Биологичен Материал.

# 2 453
  • София
Още вчера запознат със състоянието на Полинка ни призова да не обръщаме внимание на изказванията и. Обаче разбирам, че за много хора е трудно да се въздържат от коментар, за мен също...но каква е ползата да влизаш в диалог с човек, който има сериозен проблем? Да не обръщаме внимание, това е решението на случая Полинка.
Какво е казал запознатият със състоянието на Полинка?
Какво и има?
Аз никъде не видях, уж следя темата.

...

Напълно съм съгласна.

Аззи, БМ понякога се използва за Биологичен Материал.

О, разбирам. мерси.

# 2 454
Смелите граждани на Асеновград срещу полицията и хем смелите граждани побеждават!
Сериозно, смятам, че този цирк продължи достатъчно. Направихме си пиара, показахме колко сме патриотични, възгордяхме се с безупречното изпълнение на съдебното решение от страна на нашите компетентни органи, чухме версията за мръсната алкохоличка и за бащата, дето закусвал с човешко месо... не чувстват ли, че вече е време да свърши? Колко време могат да оставят детето да се "крие"? И как така се крие, пък още същия ден "застава пред камерата на бтв часове след отвличането"? Разбирам, че ги е страх да не стане втори фал и фарс с прибирането на детето, но вече е достатъчно. Да го "намерят" и да ги съберат със сестра му.

# 2 455
  Аз пак ще си запея моята песен,ама чухме адвокати,министри,журналисти. Даже Кошлуков и футболните запалянковци дето се вика се изказаха по темата,но госпожа Местан мълчи. Тази жена  оглавява върховния орган в нашата страна,който трябва да закриля правата на децата. А най-отгоре на пирамидата е Ейми Масларова. Те защо не са се изказали още по случая?  Те пак не  носят отговорност,тъй ли да го разбираме мълчанието им?

# 2 456
  • София
 Аз пак ще си запея моята песен,ама чухме адвокати,министри,журналисти. Даже Кошлуков и футболните запалянковци дето се вика се изказаха по темата,но госпожа Местан мълчи. Тази жена май оглавява върховния орган в нашата страна,който трябва да закриля правата на децата. А най-отгоре на пирамидата е Ейми Масларова. Те защо не са се изказали още по случая?  

Защото няма категорично становище за общественото мнение.

# 2 457
 Аз пак ще си запея моята песен,ама чухме адвокати,министри,журналисти. Даже Кошлуков и футболните запалянковци дето се вика се изказаха по темата,но госпожа Местан мълчи. Тази жена май оглавява върховния орган в нашата страна,който трябва да закриля правата на децата. А най-отгоре на пирамидата е Ейми Масларова. Те защо не са се изказали още по случая?  

Не виждам заради една битова драма защо трябва да се стига чак до таокова ниво. Но ако бащата не даде момченцето и тогава започнат други процедури, вече и ако се намесят международни институции или поляците тогава.

# 2 458

Защото няма категорично становище за общественото мнение.

Ясно. Чакат да видят в коя посока ще задуха вятърът,та да вземат да му пригласят. Защото пак ще участват в изборите,нали тъй?

А и официалното становище на правителството е,че няма нарушение на детските права,те какво повече да кажат....Дивиденти няма как да изкарат от една обратна теза.

Не вярваме в институциите,но и институциите пет пари не дават за нас.

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 17:10 от maraidara

# 2 459
Е Дори, стига де....ясно съм го казала, не е длъжен, формално всичко е наред, ама точно заради поста ти за откриване на обективната истина е някак професионално ли да го кажа,  при такива тежки обвинения към единия родител, да събереш още малко информация все пак.
Иначе пак потретвам решението е факт, нямам желание да го коментирам, ама ако беше и подплатено и с други доказателства освен свидетелката на майката, нямаше да се подхвърлят  сега намеци за него. Peace

Дориана май не забеляза поста ми, че по делото от българска страна е имало само едно заседание на СГС и едно заседание на САС, като са били отхвърлени всякакви молби за представяне на други доказателства. Даже не са погледнали и доказателството, че бащата е извел децата от Полша с писмена декларация от майката, че тя е съгласна те да пътуват до България. Смятам, че десет дни престой в България е било твърде кратък срок, за да се обяви идването на децата тук за отвличане по Хагската конвенция, а превземките на Барбара, че в оня момент - април 2008, докато си стояла в Дебрица, не знаела изобщо в коя страна са децата, са направо смешни...

Аз нещо престанах вече да се тревожа, понеже смятам, че и от полска страна истината взе да излиза на яве (имам предвид цитата от полския юрист, който цитирах тази сутрин), и рано или късно нещата ще си дойдат на място... Междувременно безработната Барбара била с дъщеря си на гости при сестра си в Дебрица (оня апартамент, който видяхме на полското филмче, бил на сестра й...  май).
Както кажеш! Очевидно знаеш по-добре и от мен, и от който и да е друг!
Само едно нещо (ако позволиш), в декларацията случайно не пише ли, че еди-коя-си разрешава на еди-кой си(баща на децата) да придружава децата си до България и да ги върне обратно (де факто - невърнати)? Или ? Може би пак греша, щото очевидно никой друг в този форум не греши? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт