отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 83 803
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 580
[...Венсеремос - шЪ побИдИм!!!
ПЪЛЕН СМЯХ!!!!

Какъв точно ти е случая на теб?

# 2 581
  И сега не ми казвайте,че ако се стигне до втори батални сцени и с отнемането на Павел,виновен ще е само и единствено Тодор! Защото имаха достатъчно време властите да вземат мерки и да преценят ситуацията.
  Не е луд този който яде баницата,а този,дето му я дава!

Абе, те властите какво да направят, когато единия от родителите е тотално неконтактен и отказва каквото и да е сътрудничество? Сега поне е ясно, че и първия път панаира е бил неизбежен.
Само дето сега в цирка ще се включат и ВМРО, Кушлуков и запалянковците.
Венсеремос - шЪ побИдИм!!!
ПЪЛЕН СМЯХ!!!!
 Какво ти е толкова смешно?

Нищо смешно не виждам.

За политиците, бе, мила...и за маргиналите, дето ходят да свирукат по мачовете и пред посолствата...
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 582
[...Венсеремос - шЪ побИдИм!!!
ПЪЛЕН СМЯХ!!!!

Какъв точно ти е случая на теб?
Ами забавен и е,тя е обръгнала. Занимава се с десетки такива,казва.

# 2 583
  За политиците не е смешно,а е гнусно.

Понякога си мисля,че в коментарите по този случай се стигна до големи цинизми. Следя и другия форум,дето се коментира уж професионално тази тема,но и там истинските професионалисти отдавна се оттеглиха да пишат,защото темата се превърна във фарс.

# 2 584

Те пък едни политици...  Laughing Даже социологическата грашка не ги лови в изследванията.

# 2 585

Понякога си мисля,че в коментарите по този случай се стигна до големи цинизми. Следя и друтия форум,дето се коментира уж професионално тази тема,но и там истинските професионалисти отдавна се оттеглиха да пишат,защото темата се превърна във фарс.

Аз пък мисля, че попадаме на феномен. Професионалистите слизат до широките народни маси(разбирай бгмама Mr. Green), за да променят нагласите в обществото.
Първо со кротце и благо, пък в момента, в който стъпват на стабилна почва го удрят на открито злорадстване.
Щото ако Тодор наистина не е добре им идва  екстра, та да затворим устата на всички дето попитаха и други неща извън битовата драма. Ама нейсе, в тоя постановка ги викаме вече не веднъж на бис и се справят като истински професионалисти....

# 2 586
По Нова ще има интервю с Павел.......Сега по новините......Започва.....

# 2 587
Моля за инфо за тези ,които не можем да гледаме ТВ.

# 2 588
  • пак там
Павел:
Не искам при мама, защото тя пие.
Тук е по-добре, има и море, и балкан.
Тук вече имам повече приятели,, отколкото в Полша.
Искам да уча в училище .. (цитира името на училището, не го запомних), в което учеше кака.

Това беше. Цитирам ги дословно, защото бяха прости и кратки.

Стори ми се, че фразите са заучени и че той ги рецитира...

# 2 589
Павел каза, че иска сетра му да се върне.Каза, че не иска да ходи в Полша и не иска при майка си защото пиела.
Каза, че тук има повече приятели и иска да учи в своето училище.
Все старите реплики.

# 2 590
Нормално свикнал е с обстановката и с хората.
Децата обаче бързо се адаптират ако бащата наистина има псих. заболяване и го върнат в Полша за нула време ще си намери приятели.
Пък дано майката не е алкохоличка.

# 2 591
...Децата обаче бързо се адаптират ...

И аз мисля така.

# 2 592
Моля за инфо за тези ,които не можем да гледаме ТВ.

Да, както са писали и преди мен - заучени фази - морето, планините......

Не се косете......Довечера в Календар - цялото интервю.....

Правораздаващите органи не са видяли нещо нередно в действията на полицията, Закрила на детето, частния съдия-изпълнител - всички действали по закона и реакциите им били нормални....А цитираха,че госпожа от Закрила на детето - не дърпала детето, а го била хванала за ръката.......

Честно - признавам си - не знам в клипа - кой кой е.......

Моля, с 2-3 изречения да ми обясните до къде стигна форумското разследване тук на случая......

# 2 593

Понякога си мисля,че в коментарите по този случай се стигна до големи цинизми. Следя и друтия форум,дето се коментира уж професионално тази тема,но и там истинските професионалисти отдавна се оттеглиха да пишат,защото темата се превърна във фарс.

Аз пък мисля, че попадаме на феномен. Професионалистите слизат до широките народни маси(разбирай бгмама Mr. Green), за да променят нагласите в обществото.
Първо со кротце и благо, пък в момента, в който стъпват на стабилна почва го удрят на открито злорадстване.
Щото ако Тодор наистина не е добре им идва  екстра, та да затворим устата на всички дето попитаха и други неща извън битовата драма. Ама нейсе, в тоя постановка ги викаме вече не веднъж на бис и се справят като истински професионалисти....

Така е,съгласна съм с теб,Фламбе.

Вече даже не ми се пише по темата,много ми е болно.
 Гледах сега новините. Сви ми се сърцето от думите на момченцето.
 Официалното становище на прокуратурата е,че няма никакви нарушения от страна на властите...Всички са за медал. Не очаквах друго,пазят си гърбовете един на друг,закриля ги и министър Тачева.
 Експертното мнение,в лицето на професор Герджиков е,че има грубо погазване на детските права и трябва да се отнеме лиценза на ЧСИ. Но кой ти обръща внимание на експертите в тази страна. Глас в пустиня.
 Детето "до седмици",така казаха,трябва да бъде върнато на майката. Тя трябва да вземе нов изпълнителен лист,втора серия трябва да има на екшъна.
 Това е,нищо ново.

# 2 594
  Довечера в новините по НОВА ще дадат цялото интервю с детето. На въпроса иска ли да отиде при майка си,то трепва,леко се замисля и после отговаря заучено-"не". Но всеки непредубеден ще види,че всъщност очите му говорят друго.
  А когато говори за сестра си, гласчето му трепери и сълзички в очичките....

Общи условия

Активация на акаунт