отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 83 852
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Кой каза, че майката е алкохоличка? Бащата ли?
Кой каза, че бащата е свестен? Една съфорумка и неговата майка?
Аз не вярвам толкова лесно на всичко, което се казва.
Фактите говорят, че родителите водят война помежду си, на гърба на децата си!
Циркове, медии, камери, съседи, посолства и закрила на детето.
И накрая какво? Децата в истерия, това е крайния резултат.

# 151
Кой каза, че майката е алкохоличка? Бащата ли?
Кой каза, че бащата е свестен? Една съфорумка и неговата майка?
Аз не вярвам толкова лесно на всичко, което се казва.
Фактите говорят, че родителите водят война помежду си, на гърба на децата си!
Циркове, медии, камери, съседи, посолства и закрила на детето.
И накрая какво? Децата в истерия, това е крайния резултат.

202uu

# 152
По-старите съфорумци, сигурно си спомнят историята с Идарайза и мъжа й. Там децата също бяха настроени срещу майка си, която пък с години не знаеше, къде са те и ги издирваше с Интерпол.

И в чужбиския форум, миналата година гръмна бомбата, с българката, на която уж й отнели децата, просто ей така, след лъжлив донос. Докато, не започна да излиза информация, че не е точно така и че, не са родители-ангели...

Така че, поуспокойте страстите.

И не приемайте Блиц като вярна инстанция, защото там писарушките гръмнаха бомбата за отнетите деца на българката в Холандия и го направиха по най-непрофесионалния начин, без да проверят фактите. Блиц не е достоверен източник, как изобщо ги четете?

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 18:20 от Кейси

# 153
Лошото е че децата страдат от всичко това .Жалко!

# 154
Не съм някаква съфорумка, застанах тук със сърцето си, мога да си кажа и името, подобни изказвания не помагат на никого.
Много неща се казаха днес, много не се казаха.Знам че бащата е давал интервюта днес.Сега е времето да гледате новините и да си направите изводите сами.

# 155
Леле, нечовешко е! ooooh!

# 156
E...и законите, е...и задниците #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy, ревах.

Бе нормално ли е това бе , хора Shocked Shocked Shocked

# 157
Разплаках се,горките деца ,каква е тази майка, която ще причини това на децата си ooooh!

# 158
Горките деца... направо нещо се пречупи, докато го гледах!

Не искам толкова бързо да заема страна на бащата или майката. Страничен наблюдател съм и не мога да си извадя толкова бързо изводи кой крив и кой прав  Stop

# 159
  • Варна
не знам каква е истината на родителите, но ми се скъса сърцето за тези деца  Cry

# 160
Ауууу тази дългоносата каква е нагла бе #2gunfire

Естествено, че не е този начина.

Диваци Sick #Crazy

# 161
  • у дома
Гледах репотажа и плаках с тези деца. Сега гледам и майката - коя нормална майка, ще дърпа така децата си и ще им причинява това  Cry Никой не може да ме убеди, че въпросната майка е адекватна. Един от роднините го каза, най-вероятно става въпрос за пари. Жалко за дечицата  Confused

# 162
Еми да не е била алкохоличка пък!  Crossing Arms Никой не й е тикал бутилките насила в устата, вместо да пие можеше да се държи като нормална майка. Сама си е направила избора!!!
Аз ако бях бивше алкохолно деграде и дъщеря ми се дереше от ужас като ме види- за нищо на света нямаше да и причиня травмата да я отделя от баща си и брат си, които сигурна съм обича, а мен мрази!!!

Да е мислила за последствията до като се е наливала- хич не ми е жал!

Peace

Стига с това манипулиране  ooooh! да децата лесно се манипулират, но това дете определено пищеше в див ужас..........как се манипулира това? Или малката на 8 години е страшна актриса?
ПОставете се на тяхно място имат си дом, приятели ходят на училище, някъде четах че и на танци ходят и изведнъж света им се срива трабва да зарежат приятели и семейство за да ходят при някаква госпожа която твърди че им е майка. да кажеш че преди седмица две са пристигнали в Бг - ОК. Ама те вече 2 години са тук. Защо чак сега се е сетила за тях?
И каква е гаранциятаз че "мама" в Полша няма пак да се алкохолизира и депресира? Защо тая жена ги травмира така  - просто не я разбирам ooooh!

# 163
  • София
Мен пък не ме интересува ама хич даже не ме интересува юридическата фактологическа и не знам още каква си обстановка.

Самата процедура беше проведена по най-вандалския начин. Децата бяха шокирани и крещяха за помощ. Бащата беше безпомощен пред грубия, вулгарен и циничен начин по който държавните органи отнемаха децата. Такова безмозъчно, хладнокръвно и грубо поведение от държавни органи не може да бъде оправдано по никакъв начин. Децата са достатъчно големи вече за да преценят при кого искат да живеят. Факта, че те не искаха и да чуят да отидат да живеят при майка си е достатъчен факт за Агенцията за закрилата на децата да се намеси, а току що чух, че тя била научила едва днес и то новините на Нова телевизия за инцидента.

Разбрах че до вчера съм бил работел само за да хрантутя такива органи, от днес се замислям въобще дали трябва да работя за тях.

# 164
Горките деца....Тъжно и ужасно е това!

Дано не се разделят децата...и все пак разума и любовта да надделеят.....

Това ли е Европа?

Общи условия

Активация на акаунт