отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 83 997
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 180
Аз не заставам против майката. Дете съм на разведени родители и на 7 и 8 години баба, дядо и тате могат да ти наговорят хиляди глупости за мама, която се опитва да се обади по телефона но й тръшкат слушалката или да звънне на вратата и т.н.
Грешката за мен беше във възмутителния начин по който в една Европейска държава децата се отвеждат от държавни служители #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз бих се разкрещяла и разплакала при такава истерия - имаше кръв, псувни, ритници и т.н, майката също беше там и първо нея дадоха как се опитва да прегърне момченцет,о а то плачеше и когато така наречения държавен служител се намеси да го дърпа стана лошото.
Много се разстроих и плаках - добре че дъщеричката ми я нямаше да го види.
Всичко можеше да стане много по културно - не да изкарват милите деца пред блока за сеир.....ама и двамта родители са такива тъпаци, как може да причиниш това на децата си в желание да задоволош собствения си егоизъм, не знам.

# 181
Друго което ми направи лошо впечатление,бащата седи кротко,тръгват да взимат децата,те пищят и той след 30сек. вместо да ги успокои и кротко да ги отведат напада жените и с това ситуацията излиза извън контрол.
По ника ти съдя, че сигурно нямаш деца все още, но даже и да имаш дано ти се случи подобно нещо за да разбереш как е, някой чужд човек да дърпа детето ти и дали ще реагираш по друг начин и накрая ако нямаш деца изобщо не пиши нищо поне  #Cussing out

# 182

Представи си, че мъжът е ревнив ненормалник, който е скалъпил цялата история?

Според теб ако причината е в бащата щяха ли всичките хора от квартала по такъв начин да се застъпят за него и децата?

# 183
няма никакво значение в случая кой е прав и кой крив - майката или бащата.

възмущението на всички нормални хора, писали в тая тема, е насочено към вандалския начин, по който беше извършено отнемането на децата от единия родител и предаването им на другия.

възмущението е към властите, допуснали това да се извърши по такъв начин, нанасящ невероятно силна травма на малки деца, свързан с насилие над тях. възмущението е и към посолството на Полша, станало участник в насилие над деца.

ето затова призовах да не се ограничаваме само с изливане на това възмущение във форума, а да пишем на институциите, участвали в тоя деяние, и да им кажем какво мислим и чувстваме по въпроса!

това няма да реши драмата на семейството, но ще бъде по-реален израз на гражданска позиция от писането във форума...

Peace

# 184
  • Бургас
Друго което ми направи лошо впечатление,бащата седи кротко,тръгват да взимат децата,те пищят и той след 30сек. вместо да ги успокои и кротко да ги отведат напада жените и с това ситуацията излиза извън контрол.
По ника ти съдя, че сигурно нямаш деца все още, но даже и да имаш дано ти се случи подобно нещо за да разбереш как е, някой чужд човек да дърпа детето ти и дали ще реагираш по друг начин и накрая ако нямаш деца изобщо не пиши нищо поне  #Cussing out
Ако ми дърпат детето и то пищи така и аз няма да съм спокойна. Ако съм значи не бивам.

# 185
Много неща искам да кажа, но ми горчи в гърлото Cry

# 186
  • Абсурдистан
Не знам защо спорите какво е правото на майката.
Ако децата са български граждани мястото им е в България.

Бащата има право да си ги върне в държавата, на която са граждани без никакъв документ.

# 187
Ако ми дърпат детето и то пищи така и аз няма да съм спокойна. Ако съм значи не бивам.

бащата беше в шок според мен и не знаеше как да реагира ooooh!

# 188
  • Далече
Според теб ако причината е в бащата щяха ли всичките хора от квартала по такъв начин да се застъпят за него и децата?
Те нито познават, нито са виждали майката. За кой да се застъпят?
В тая история вината е изцяло на двамата родители. Не виждам как може да обвинявате държавата и соц. служби. Доколкото разбрах те изпълняват решение на бълг. съд.
Какво да направят като и двамата родители не отстъпват?

Незнам как може да обвинявате само майката? Бащата е също толкова виновен..

# 189
Има една стара притча за двете майки и детето, което трябва да разделят на две...
Никоя нормална майка не би причинила това на децата си...
И този дипломатически автомобил, полицията, социалните ...
Поредната ни дупедавска излагация. Жалко за дечицата.

# 190
  • София
Те нито познават, нито са виждали майката. За кой да се застъпят?
В тая история вината е изцяло на двамата родители. Не виждам как може да обвинявате държавата и соц. служби. Доколкото разбрах те изпълняват решение на бълг. съд.
Какво да направят като и двамата родители не отстъпват?

Незнам как може да обвинявате само майката? Бащата е също толкова виновен..

Ами този съд извинявам се много в коя държава е ???
Може би в Занзибар или Бангладеш ???
Щом е решение на БЪЛГАРСКИЯ СЪД, значи ДЪРЖАВАТА е под всякаква критика !
Не разбрах с какво е виновен бащата и има ли значение това, след като децата
искат да живеят при него ???

# 191
Колкото повече чета толкова по-тъжно ми става за детенцето - а представяте ли колко гузно се чувства сега момиченцето при майка си - сигурна съм че я е срам да я погледне в очите, защото е ритала и до преди няколко часа не е искала да отиде при нея....ох ужас - винаги съм казвала и на моите родители - внимавайте как ни използвате защото дори и на вас да ви е гадно на нас децата ни е по-гадно, защото родителите не са преживели това в детството си....... newsm45

# 192
Мен пък не ме интересува ама хич даже не ме интересува юридическата фактологическа и не знам още каква си обстановка.

Самата процедура беше проведена по най-вандалския начин. Децата бяха шокирани и крещяха за помощ. Бащата беше безпомощен пред грубия, вулгарен и циничен начин по който държавните органи отнемаха децата. Такова безмозъчно, хладнокръвно и грубо поведение от държавни органи не може да бъде оправдано по никакъв начин. Децата са достатъчно големи вече за да преценят при кого искат да живеят. Факта, че те не искаха и да чуят да отидат да живеят при майка си е достатъчен факт за Агенцията за закрилата на децата да се намеси, а току що чух, че тя била научила едва днес и то новините на Нова телевизия за инцидента.

Разбрах че до вчера съм бил работел само за да хрантутя такива органи, от днес се замислям въобще дали трябва да работя за тях.

202uu

Думи нямам, трагедиите ми дойдоха в повече...
Имало е две дами от въпросната Агенция...., които като видели накъде отиват нещата са избягали...милите деца, момченцето е избягало, а момиченцето. Отвратително, коя майка би позволила по този начин да бъдат извлечени децата и....това не е майка.

Бяхме свидетели на престъпление, но не...."майката" има право ( кой го казва?!? ), а къде са правата на горките деца...

Sad Sad Sad

Гадно гадно та чак гнусно. И като вземат да ми цитират решения на бълрагския /нарочно с малка буква/ съд известен със своите 'справедливи' и 'безпристрастни' решения ...  Sick Sick Sick Sick Никой не е помислил какво искат децата НИКОЙ НЕ ГИ Е ПИТАЛ - все едно са предмети. ГАДНОООООО  Sick Sick Sick

# 193
Факта, че те не искаха и да чуят да отидат да живеят при майка си е достатъчен факт за Агенцията за закрилата на децата да се намеси, а току що чух, че тя била научила едва днес и то новините на Нова телевизия за инцидента.
И аз го чух. Какви тогава са тези безчувствени скумрии, които са се представили за служителки от "Агенция за закрила на детето"? По вероятно е да са от там, а председателя на неизпълняващата дейността си Агенция или какъвто и се води там, да казва така, за да си спаси кожата!

# 194
Това не е майка #Cussing outНикоя майка не би причинила това на рожбите си,ама НИКОГА!Тя не заслужава тоя дар да е майка  #Cussing outДори бащата да има вина,майката показа ,че е по-голямото зло за децата си CryРевах,ревах,не мога да се успокоя още.Що за тъпа държава сме smile3514Дано това не осакати много душичките на тези дечица newsm17И дано се върнат у дома при татко си smile3518

Общи условия

Активация на акаунт