отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 004
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 210
Дори децата да са настройвани против майка си, ако тя си беше на мястото край тях, това нямаше да се случи.
Не може насила да искаш любовта на децата си когато я няма. Да си мислил с главата си навреме.
Т.ест според теб тя трябва да забрави вече за децата си.Да си роди други и да стои при тях?Така ли?

Аз мисля че тя ги е забравила когато ги е изоставила. А насила ничия любов не се печели. Една майка не зарязва децата си.

# 211
А не разбра ли, че насилствено със съдия изпълнител се отнемат само вещи, и това го споменаха.

Насилствено например се арестуват хора също...

Почвам да си мисля, че си била в Полша Naughty как може да сравняваш престъпници, които ги арестуват за престъпление с тази ситуация.
Дори в момента не се сещам точно къде се намира Асеновград, което значи, че не ги познавам хората

# 212
Дори децата да са настройвани против майка си, ако тя си беше на мястото край тях, това нямаше да се случи.
Не може насила да искаш любовта на децата си когато я няма. Да си мислил с главата си навреме.
Т.ест според теб тя трябва да забрави вече за децата си.Да си роди други и да стои при тях?Така ли?

Аз мисля че тя ги е забравила когато ги е изоставила. А насила ничия любов не се печели.

А кой казва, че ги е изоставила в действителност?
Някой чу ли нейната страна?
Или всеки съди по две статии и един репортаж?

# 213
  • Разград
Исках да пиша до екипа на " Календар" , но не открих , къде мога да го направя ... Вярно всяка монета има 2 страни , най-важни са децата , които вече са травмирани . Да видиш как татко ти удря баба ти или ляга пред автомобила , за да не тръгне той или майка ти да те дърпа или баба ти те носи като животно , абе нямам думи . Не заем ничия страна , за мен и двамата родители са виновни преди да направиш нещо трябва да помислиш как да го направиш за да не подложиш детето си на този психически тормоз !

До колкото разбрах,другата жена не е бабата на децата,а приятелка на майката.Всъщност,бащата на децата скочи,когато тази жена започна да дърпа дъщеричката му.

В момента децата не искат да бъдат с нея и това е по-важното.Ако тази жена иска да е с децата си,имало е  и има начини,едва ли това поведение ще й помогне да изгради нормални отношения с тях.

# 214
...

Тъй де, бащата за нищо не е виновен, защото е българин. Оная мастия полякинята, понеже се е развела - тя е виновна.

Няма нищо общо това кой е българин и кой не. Любовта на децата се печели ежедневно с грижи и любов, а не с развяване на байрака нейде си.

# 215
  • София
Аз немога да взема страна след като чух и двете страни newsm78 .Мъчно ми е само за дечицата .Горките.....
Нима някой е публикувал или дал гласност на позицията на майката?
Кой и къде?

# 216
... Няма нищо общо това кой е българин и кой не. Любовта на децата се печели ежедневно с грижи и любов, а не с развяване на байрака нейде си.

Много бързо съдиш за това кой си е развявал байрака. За какво е виновна - че бившият й мъж е извел децата от страната и не й е давал да ги вижда?

# 217

Аз мисля че тя ги е забравила когато ги е изоставила. А насила ничия любов не се печели.

А кой казва, че ги е изоставила в действителност?
Някой чу ли нейната страна?
Или всеки съди по две статии и един репортаж?

Някой насила я е откарал да работи по острови далеч от дома и децата?

# 218
  • Далече
Аз мисля че тя ги е забравила когато ги е изоставила. А насила ничия любов не се печели. Една майка не зарязва децата си.
Да и дошла до България с приятелката си в Асеновгард на екскурзия да разгледа забележителностите, с кола на полското посолство, че да и излезе по - евтино.Като ги е забравила за какво са и?Ако не и пукаше за децата щеше ли да идва да ги взима нали трябва да ги гледа като ги вземе...

# 219
Аз немога да взема страна след като чух и двете страни newsm78 .Мъчно ми е само за дечицата .Горките.....
Нима някой е публикувал или дал гласност на позицията на майката?
Кой и къде?

Ами медиите са повикани от страна на бащата.
Ако го беше направила майката сега тук във форума щеше да има хиляди възмутени как може бащата да раздели децата от майка им.

# 220
... Няма нищо общо това кой е българин и кой не. Любовта на децата се печели ежедневно с грижи и любов, а не с развяване на байрака нейде си.

Много бързо съдиш за това кой си е развявал байрака. За какво е виновна - че бившият й мъж е извел децата от страната и не й е давал да ги вижда?

Преди той да ги изведе, се е грижел за тях и в Полша докато майка им отсъства.

Значение имат само и единствено чувствата на децата. А те не са на страната на майката.

# 221
  • София
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е КРИВ И КОЙ Е ПРАВ !
ДАЛИ Е МАЙКАТА ИЛИ БАЩАТА !

Въпросът е по този ли вандалски начин, трябваше да се изпълни едно съдебно решение пък било то справедливо или не !

# 222

Въпросът е по този ли вандалски начин, трябваше да се изпълни едно съдебно решение пък било то справедливо или не !

Начинът пак щеше да е вандалски когато е против волята на децата.

# 223
... Преди той да ги изведе, се е грижел за тях и в Полша докато майка им отсъства.

...

Доколкото разбирам майката е осигурявала прехраната на семейството.

# 224
  • София

Начинът пак щеше да е вандалски когато е против волята на децата.

Ами тогава да попитам съдът как е взел решение без да ги попита тях и каква работа е свършила в случая прословутата Държавна агенция за закрила на децата.

Защо с децата не е работено от страна на психолози преди да се пристъпи към процедурата за отнемането им. И после останах май с впечатлението, че се взима само едното дете и ги разделят.

Общи условия

Активация на акаунт