отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 83 977
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 415
Аз не видях ухапване, но такова ако има може да се документира от лекар. То в този репортаж доста неща не се виждат, едно е очевадно, бащата съзнателно създава напрежение, за да се стигне до насилието. След това се обеснява пред камерите...
 Това е сценарий със слаб режисьор, защото ако Т. Василев имаше акъл, нямаше да допусне децата му да стават жертва в тези семейни отношения. Нали много сържи на тях...

Полският съд със сигурност ще му отнеме родителските права.
Добре, че децата са полски граждани, че н бг. съд не знам колко може да се разчита на справедлива присъда.

Благодаря че подари две български деца на чужденци! Що журналистите не са тук да ви видят какво пишете и как предавате страната ни? А?
Мацо поспри се малко . Твойто мнетие го видяхме прочетохме многократно.

# 2 416
  • София
Полинка,
Стига с пози патос! Две български деца, две патагонски, пък на чужденци, пък на извънземни... Ако единият родител не беше българин, а другият чужденец, да те видя тогава какви щеше да ги приказваш! Знаеш ли колко други деца стават жертва на глупостта и егоизма на дматата си български родители! Какво ще кажеш по този случай, как Видин подарява две деца на Бургас? От една битова история стана международен скандал. Голям праз! Бащата не ги давал, пък майката ги искала, пък кой кум, кой сват, кой на булката брат!

# 2 417
Ако рускинята е ухапаната има ли право да се жалва?
Polinka_12 прекаляваш !В случая са важни децата ,а не БГ или Полша.

Да важни са децата, но е важно да живеят при стабилни хора, а не при майка алкохоличка!
А какво да кажем за това че нашето министерство на правосъдието защити чужд а не български гражданин?Ние Полша ли сме бе?Полска колония ли сме?

# 2 418
Полинка, бях се зарекла да не пиша в отговор на твоите думи, но:

Тези деца са наполовина полски и майка им също има родителски права над тях. Да, тъжно ще е, ако тя е алкохоличка. Къде-къде по-добре ще е, тя да е една нормална работлива и разбрана жена, която да се договори с мъжа си как да участват СПРАВЕДЛИВО и двамата в живота на децата.

С лозунгите, дето ги размахваш, само би навредила на едно такова по-добро бъдеще за децата! Има начин човек да постигне своето, и без да бъде невъзпитан, груб или темерут! Това важи не само за двамата родители, но и за теб!

# 2 419
http://www.vbox7.com/play:16846e8e- ето къде си показва ухапаното. Не правя инсинуации, както казах допускам, че е възможно и той да я е ухапал.

# 2 420
Полинка, бях се зарекла да не пиша в отговор на твоите думи, но:

Тези деца са наполовина полски и майка им също има родителски права над тях. Да, тъжно ще е, ако тя е алкохоличка. Къде-къде по-добре ще е, тя да е една нормална работлива и разбрана жена, която да се договори с мъжа си как да участват СПРАВЕДЛИВО и двамата в живота на децата.

С лозунгите, дето ги размахваш, само би навредила на едно такова по-добро бъдеще за децата! Има начин човек да постигне своето, и без да бъде невъзпитан, груб или темерут! Това важи не само за двамата родители, но и за теб!

А как да съм учтива, когато е доказано, че майката е алкохоличка? А? Къде е гаранцията, че няма пак да ги зареже, къде е гаранцията че не ги иска заради детските, къде е гаранцията че няма да ги използва? Каква е гаранцията че поляците не манипулират техния народ, показвайки малка част от станалото? Къде е?
Кой от вас е расъл с майка, изрично казвам МАЙКА алкохоличка? Как се чувствахте, как живяхте, добре ли ви беше? Само не защитавайте алкохолизма като зависимост, като състояние.Не защитавайте пристрастените към пиенето!
Питам аз, колко е обективен съда, отхвърлил няколко доказателства?

# 2 421
Предлагам постовете на  Polinka_12  просто да ги игнорираме.

# 2 422
http://www.vbox7.com/play:16846e8e- ето къде си показва ухапаното. Не правя инсинуации, както казах допускам, че е възможно и той да я е ухапал.

Само на мен ли ми се струва,вижте внимателно. На един от кадрите полицаят дърпа Барбара за бялото яке? Греша ли?   Полицията дърпа рускинятя и майката,не ми се струва,май си е точно така. Какво да мислим тогава?

# 2 423
  • София
Полинке, не сме на другарски съд, бе, пиле.
А и кой алкохолик, кой как се грижи за децата ще го решава съдът, по друго дело обаче - за родителските права при развода.

Успокой се, ще ти стане нещо, моля те!

# 2 424
  • София
Полинка, а ти откъде знаеш, че  майката не се е излекувала? Мога да ти кажа едно - алкохолизъм се лекува, простащнината - не.

# 2 425
           Пускам отново линка,който дадох на 157 стр.Някой споделиха че не се отварял,а при мен  се отваря,дори го отворих и от темата.Опитайте пак да го отворите,интересна е.     Не знам кой вестник или коя медия се опитва да си вдигне рейтинга. Но за мен е по -важно че след този случай започнаха да публикуват разни закони.Това е една добра постъпка от медиите,защото сега много родители ще получат информация ,която преди не е имало от къде да вземат или не им е била предоставена.       Лично аз довчера бях спокойна че БМ няма да търси някакви права,след като в продължение на 15год. не го е правил.Но вчера имах странно за мен обаждане от негова страна,което тласна спокойствието ми в обратната посока. Ние родителите,не сме застраховани дори  и от  "закъснялата" любов и разкаяние на "незаинтересования" до вчера баща или майка. Не казвам всичко това,защото търся съжаление или защото искам да споделям своите си драми.А защото вчера научих още един урок от живота.                  http://bulgaria.actualno.com/news_242535.html

# 2 426
  • София
Мога да ти кажа едно - алкохолизъм се лекува, простащнината - не.
Фанатизъм - хептен.

# 2 427
Полинка, а ти откъде знаеш, че  майката не се е излекувала? Мога да ти кажа едно - алкохолизъм се лекува, простащнината - не.

Колко учени трябва да ти го кажат, за да ти стане ясно че алкохолизма не се лекува, колко? Вие на тоя "Есперал" гледате като на чип- магия! Айде влезте малко в реалността!
И щом българите сме прости, ами откажи се от гражданството си! Не сме прости, просто не се продаваме на чужденци, просто сме обективни!

# 2 428

Само на мен ли ми се струва,вижте внимателно. На един от кадрите полицаят дърпа Барбара за бялото яке? Греша ли?   Полицията дърпа рускинятя и майката,не ми се струва,май си е точно така. Какво да мислим тогава?
Дърпа я свеки, а полицая я отървава.

# 2 429
  • София
Алкохоликът може да контролира живота си и да не пие, стига да иска. Вярно, за много хора това се оказва невъзможно, но все пак ти не знаеш как стоят нещата при конкретната жена. Не зная нищо за Есперала, а за това, че волята на човека е страшна сила.

Общи условия

Активация на акаунт