отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 83 977
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София
http://www.vbox7.com/play:16846e8e- ето къде си показва ухапаното. Не правя инсинуации, както казах допускам, че е възможно и той да я е ухапал.

Само на мен ли ми се струва,вижте внимателно. На един от кадрите полицаят дърпа Барбара за бялото яке? Греша ли?   Полицията дърпа рускинятя и майката,не ми се струва,май си е точно така. Какво да мислим тогава?
Дърпа я свеки, а полицая я отървава.
На земята е съборена от бащата. Там полицаят се опитва да я отскубне от ръцете на Тодор.

# 2 431
http://www.vbox7.com/play:16846e8e- ето къде си показва ухапаното. Не правя инсинуации, както казах допускам, че е възможно и той да я е ухапал.

Само на мен ли ми се струва,вижте внимателно. На един от кадрите полицаят дърпа Барбара за бялото яке? Греша ли?   Полицията дърпа рускинятя и майката,не ми се струва,май си е точно така. Какво да мислим тогава?
Не не грешиш така е.Дори мога да кажа,че след всичкият този панаир аз едва онзи ден разбрах,че жената с бялото яке е майката на децата.Толкова се наблегна на цирка от страна на бащата,че никой не я забеляза.
И искам да кажа,че лично на мен майката изобщо не ми прилича на алкохоличка(,а съм виждала доста такива).

# 2 432
Полина, наистина имаш нужда от психиатрична помощ? Ти каква си на Тодор, че не разбрах newsm78
maraidara, да един полицаите я дърпа.
Това, което аз видях е, че първоначално децата протестираха съвсем кротко и истерията започна от БАЩАТА, който отиде да дръпне другата жена - рускиня ли е, каква е?
Видях и Николета с майка си, в по-късен момент - усмихната, щастлива. Убедена съм, че ако сега отиде Тодор да я дърпа, тя ще вика пак за помощ. Видях, че майката се опитваше да говори с децата и те я слушаха до момента в който Тодор не "превъртя".

а сега видях този пост:
Предлагам постовете на  Polinka_12  просто да ги игнорираме.

Съгласна съм, Илианка Peace

# 2 433
[И искам да кажа,че лично на мен майката изобщо не ми прилича на алкохоличка(,а съм виждала доста такива).
От няколко кадъра не можеш да си вадиш изводи дали е или не е.
Тя самата казва ,че е имала проблем.Децата също го казват /дали са подучени или е вярно няма как да разберем обаче/

# 2 434
[И искам да кажа,че лично на мен майката изобщо не ми прилича на алкохоличка(,а съм виждала доста такива).
Тя самата казва ,че е имала проблем.Децата също го казват /дали са подучени или е вярно няма как да разберем обаче/
Да права си ,но ти виждала ли си човек алкохолик,които пие нон стоп 24 часа как изглежда.

# 2 435
Полинка, а ти откъде знаеш, че  майката не се е излекувала? Мога да ти кажа едно - алкохолизъм се лекува, простащнината - не.

Колко учени трябва да ти го кажат, за да ти стане ясно че алкохолизма не се лекува, колко? Вие на тоя "Есперал" гледате като на чип- магия! Айде влезте малко в реалността!
И щом българите сме прости, ами откажи се от гражданството си! Не сме прости, просто не се продаваме на чужденци, просто сме обективни!

Ти май не живееш в реалноста.

# 2 436
Изгледах пак целия запис, дават я в момента,  в който е съборена от Тодор, полицаите го държат с извити ръце на гърба  и после отклоняват камерата. Дали като е станала, полицаите са го изпуснали и я е ухапал не се вижда. Така че е възможно наистина да е той. Но при всички положения не е държала пищящата Николета и не е станала с нея  и побягнала както твърди в интервюто. Разбира се, това може да се дължи стрес и да и се губят някои моменти.
Според мен рускинята не е ухапана, а има размазана кръв по лицето.

# 2 437
Да права си ,но ти виждала ли си човек алкохолик,които пие нон стоп 24 часа как изглежда.
Има различни фази това знам .
От близо не познавам алкохолици дано и не ми се наложи.

# 2 438
Още вчера запознат със състоянието на Полинка ни призова да не обръщаме внимание на изказванията и. Обаче разбирам, че за много хора е трудно да се въздържат от коментар, за мен също...но каква е ползата да влизаш в диалог с човек, който има сериозен проблем? Да не обръщаме внимание, това е решението на случая Полинка.

# 2 439
Още вчера запознат със състоянието на Полинка ни призова да не обръщаме внимание на изказванията и. Обаче разбирам, че за много хора е трудно да се въздържат от коментар...

Аз прекратявам всякакви отговори на нейни постове, явно наистина има проблем.

# 2 440

Нали се сещаш, че малкия е бил тогава 4-5 годишен и няма как да я знае тая дума, и да я запомни ако някой не му я повтаря. Стига с тия спекулация с децата, те са манипулирани, това и специалист ще ви го каже. Чудя се и като някой каже , ама те искаха да останат при бащата...това вече е найстна драматизация, и ощенещо тези деца са много зле възпитани разлигавени през тази 1 и нещо година, иначе нямаше така да викат на майка си, може да ги страх, може и да искат при баща си но това не са думи и реакция на добре възпитани деца...познай кой ги е възпитавал последната година. Добре, че все пак според мен първите 3 години не са били толкова много под влияни ена бабата, и мисля, че бързо ще се възстановят. Но ще трябва и педагог или психолог.

# 2 441
   Какво ще стане с Павел? Дайте пак по въпроса.

# 2 442
За мен категорично - ще остане в България.

# 2 443
  Какво ще стане с Павел? Дайте пак по въпроса.

Ще го върнат на майката.

# 2 444
За мен категорично - ще остане в България.

Това не е добър вариант за децата. Възможно най-лошият е. Ако това се допусне,значи никой не отсъжда в интерес на децата и всичко е въпрос на сделки и договорки. Тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт