отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 83 974
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 475
   По-скоро в стила на Тодор е да заплашва. Той я е заплашил,че ако се разведе с него ще и отнеме децата. И го е направил. Затова тя е завела още на десетия ден дело за отвличане,защото е знаела намеренията му.

# 2 476
Всички видяхме какво спокойствие им осигурява бащата

# 2 477
  По-скоро в стила на Тодор е да заплашва. Той я е заплашил,че ако се разведе с него ще и отнеме децата. И го е направил. Затова тя е завела още на десетия ден дело за отвличане,защото е знаела намеренията му.
Сега да ви кажа последната клюка  Grinning
Експерти психолози се завърнаха от Асеновград. Лично разговаряли с Т.Василев и му направили скрининг на състоянието. Печално съобщават, че човекът е леееееко мръднал и то отдавна. Нахвърлил им се, все едно те са виновни за всичко и крещял: "ДА СЕ ОТМЕНИ СЪДЕБНОТО РЕШЕНИЕ! ДА СЕ ОТМЕНИ СЪДЕБНОТО РЕШЕНИЕ!
При все, че е влязло в сила и няма законоустановен ред за такава "отмяна", и при все, че сто процента са го съветвали вече поне няколко адвоката....
Голем смех!!!!
 Joy Joy Joy

# 2 478
  • София
Дай да се обзаложим дали малкия ще го върнат.
Да стъпим на врата на закона и да изиграем едно хоро отгоре.

Всичко друго на този свят е преходно, заменимо и преодолимо.
Единствено незаменимите неща са майката за детето си и детето за майката.
Не, че едно дете не може да живее без майка си. Може.
И майката без детето си. И тя може.

# 2 479
  Това клюка ли е или новина,Дориана?

# 2 480
В такива случаи въобще няма нужда от заплахи. Представете си картинката: двама съпрузи от различни страни. Може би имат противоречия, но все още са семейство. Тя подписва разрешително, като и двамата смятат това за улеснение - може да са планирали скорошна екскурзия на децата, може да е било планирано Тодор да ги заведе в България, докато майката работи в Майорка - ние няма откъде да знаем, но при всички положения са смятали да го направят, след като го обсъдят помежду си, а не Тодор да грабне децата и да отпраши, без да каже нито дума къде и кога. Така или иначе, децата не заминават. После възникват противоречия, майката не е във Варшава. И установява, че децата й ги няма. Без да е обсъдено с нея. Е, при това положение само най-безчувственият родител няма да се притесни, със или без декларация, и да потърси съвет. Още на втория ден сигурно е откачила, за да си ги търси така. В случая декларацията изобщо не оправдава бащата, защото не е съобщил на майката. Тя, естествено, го е разтълкувала правилно - трябва да си не алкохолик, а малоумен, за да не разбереш, а тя на малоумна не ми прави впечатление.

# 2 481
Сега да ви кажа последната клюка  Grinning
Експерти психолози се завърнаха от Асеновград. Лично разговаряли с Т.Василев и му направили скрининг на състоянието. Печално съобщават, че човекът е леееееко мръднал и то отдавна. Нахвърлил им се, все едно те са виновни за всичко и крещял: "ДА СЕ ОТМЕНИ СЪДЕБНОТО РЕШЕНИЕ! ДА СЕ ОТМЕНИ СЪДЕБНОТО РЕШЕНИЕ!
При все, че е влязло в сила и няма законоустановен ред за такава "отмяна", и при все, че сто процента са го съветвали вече поне няколко адвоката....
Голем смех!!!!
 Joy Joy Joy
Обяснявайте ми още колко е благоприятна за отглеждане на деца тази среда!
Баба ми казваше: "Има си крушка опашка!", както и "Няма дим без огън!"
Аз казвам - всеки резултат си има причина!

# 2 482
Не, не е клюка!!!
(Еще не мога да повярвам защо ви го казвам - изглежда има нужда да се знае, като чета коментарите!)

# 2 483
 Моята хипотеза е следната: Т. Василев е бил против тя да ходи да работи на Майорка. От там идва и разрива в отношенията, които може би отдавна не са били розови. той може да щ е биле, всичко е възможно.
Той заплашва Барбара и накрая действа, като се прибира при майка си в БГ.
Тя може да не е вярвала в началото, че той е способен на такива крайни действия и изчаква. Все пак той е баща на децата, няма молба за развод.
Но вижда, че всичко е сериозно и си намира  адвокати и почва борба по законен път, с което си гарантира успех.
Нашият сънародник действа първо сигнално, под въздействието на алкохол може би, на възрожденските песни, на майка си и други добри съветници и се о...а.
Не е толкова изненадващо, че така се получава.

# 2 484
Наскоро се опитвах да те убеждавам да сме търпеливи и да обясняваме безпристрастно.
Както виждаш, аз съм търпелива. Извинявай, но се разплаках, като гледах виковете за помощ на Николета и как й откопчват пръстите от вратата. Предполагам, че това ще дискредитира моментално моята безпристрастност...

Не съм съдия, не съм и юрист, но имам претенциите да съм мислещ човек, който е способен да огледа нещата от всички страни. Нямам никаква персонална полза от това, къде ще бъдат отглеждани децата, дали в Полша, или в България. При всички случаи бих искала всичко да се развие възможно най-добре за тях, а това може да стане, ако родителите се разберат помежду си и се договорят на известни компромиси в полза на децата.

Склонна съм обаче на съчувствие и след запознаване с информацията по случая повече съчувствам на бащата, понеже по-добре го разбирам. Не мисля, че е само заради националността, по-скоро е заради натрупания ми житейски опит и начина, по който разбирам родителските отговорности...

И да завърша - няма право там, където няма отговорност и задължения!

# 2 485
Не, не е клюка!!!
(Еще не мога да повярвам защо ви го казвам - изглежда има нужда да се знае, като чета коментарите!)

Значи все пак някой прави нещо,това ли казваш?

# 2 486
Не, не е клюка!!!

Да не те уволнят  Simple SmileКой новини да гледаме тогава? Аз съм почти сигурна и без да съм присъствала, че е така.
Мария, ще кажешли къд ее това интервю с майкатакъдето тя казва, че не знаела дори в коя страна са, аз сама ще си го потърся само да ме насочиш.

# 2 487
Леле, в тая тема голяма активност, бе!

# 2 488
Наскоро се опитвах да те убеждавам да сме търпеливи и да обясняваме безпристрастно.
Както виждаш, аз съм търпелива. Извинявай, но се разплаках, като гледах виковете за помощ на Николета и как й откопчват пръстите от вратата. Предполагам, че това ще дискредитира моментално моята безпристрастност...

Не съм съдия, не съм и юрист, но имам претенциите да съм мислещ човек, който е способен да огледа нещата от всички страни. Нямам никаква персонална полза от това, къде ще бъдат отглеждани децата, дали в Полша, или в България. При всички случаи бих искала всичко да се развие възможно най-добре за тях, а това може да стане, ако родителите се разберат помежду си и се договорят на известни компромиси в полза на децата.

Склонна съм обаче на съчувствие и след запознаване с информацията по случая повече съчувствам на бащата, понеже по-добре го разбирам. Не мисля, че е само заради националността, по-скоро е заради натрупания ми житейски опит и начина, по който разбирам родителските отговорности...

И да завърша - няма право там, където няма отговорност и задължения!
В контекста на моите принципи съм съгласна с изказването ти, инак ще съм някаква луда!
Като гледах в началото клипа и аз така реагирах (направо настръхнах физически, не алегорично!)
След това започнах да се запознавам с известно количество информация - започна да ме залива като вълна...
Поппрочетох и съдебната практика....
Коментирах наживо с колеги...Разни интервюта и изказвания из вестници въобще не съм чела!
Горе-долу на втория ден след 28.05.09 г. (датата на показването на заснетия клип по Нова тв) вече бях оформила някакъв възглед по този казус. На около 5тия, със сигурност вече се убедих кой - крив, кой-прав и кой е допуснал грешки на финалната права на съдебното изпълнение.
Днес.....днес просто ви честа в тази рубрика.....

# 2 489
Декларацията е от юни 2007 г. Самият баща го казва някъде по интервютата. Децата са изведени през април 2008 г.

Значи все пак някой прави нещо,това ли казваш?
Разбира се, че се прави. Но не се викат медиите. А и те надали се интересуват от това.

Общи условия

Активация на акаунт