отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 83 838
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 595
http://www.vbox7.com/play:187220f1 - ето едно интервю, което не бях гледала.
Май почва медийна подготовка за втория тур.

# 2 596
Ясна работата. Жена му го е зарязала и той се опитва да я изнуди с децата да се върне при него и да живее Асеновград.
Теориите, че майката не се е интересувала от децата си, отпадат...

Отдавна не бях толкова виждала толкова неграмотна и заекваща журналистка. "... Малката Николетка насилствено отнета от баща СИ...",  и куп още глупости.

# 2 597
  Как не се намери един журналист,който да зададе правилните въпроси на Тодор Василев,а те са:

-Съдът е постановил децата да отидат при майката. Не може да се обжалва това решение. Защо се противопоставяте на изпълнението му?
- Изнасяйки вашата семейна история в медийното пространство на какво разчитате? Законните средства да си върнете децата са изчерпани. Остава ви само да се примирите и да мислите как по-безболезнено децата да преживеят временната раздяла с вас,не е ли така? Какво очаквате вие всъщност? И докога мислите да отлагате предаването на Павел?

-Давате ли си сметка,че с поведението си вие и вашите близки поставяте децата в ситуация,която може да остави психически травми у тях за цял живот? Не е ли по-добре вие като любящ баща да отстъпите в този тежък момент пред също така коравосърдечната си съпруга в името на спокойствието на децата?

Но не,журналистите пригласят на властите,това е ясно. И на политиците.  Вместо да задават въпросите,които биха довели до по-лесна развръзка,те само подклаждат огъня с нагаждаческите си интервюта.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 13:28 от maraidara

# 2 598
  Как не се намери един журналист,който да зададе правилните въпроси на Тодор Василев,а те са:

-Съдът е постановил децата да отидат при майката. Не може да се обжалва това решение. Защо се противопоставяте на изпълнението му?
- Изнасяйки вашата семейна история в медийното пространство на какво разчитате? Законните средства да си върнете децата са изчерпани. Остава ви само да се примирите и да мислите как по-безболезнено децата да преживеят временната раздяла с вас,не е ли така? Какво очаквате вие всъщност? И докога мислите да отлагате предаването на Павел?

-Давате ли си сметка,че с поведението си вие и вашите близки поставяте децата в ситуация,която може да остави психически травми у тях за цял живот? Не е ли по-добре вие като любящ баща да отстъпите в този тежък момент пред също така коравосърдечната си съпруга в името на спокойствието на децата?

Но не,журналистите пригласят на властите,това е ясно. И на политиците.

Е, ама нали всички селски патриотари ще ревнат в един глас за национално предателство. А и тези журналисти все пак живеят в Асеновград, кой ще рискува да си развали отношенията с комшията?

# 2 599
  Впечатлението ми от това интервю с Тодор е,че Барбара е имала някаква причина да не дойде в Асеновград. По думите му,звъняла е по тридесет пъти на ден,за да чуе децата. Това не е незаинтересованост,напротив. Но нещо я е спирало да дойде при тях. Искала е срещи на неутрална територия,които пък бащата и е отказвал. Воювали са помежду си,а децата са страдали.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 15:27 от maraidara

# 2 600
Остава и  да се отхвърлят всички обвинения, че майката е алкохолик и остава да се докаже, психо. отклонението при бащата и всичко се урежда. Само децата този тормоз няма да го забравят, но дано да могат с професионална помощ да се успокоят и да намерят равновесие. Че няма да е леко за децата от тук на там, то е ясно.

# 2 601
А относно правилните въпроси, които журналистите да задават,че аз не съм видяла едно интервю в което да се пита нещо конкретно, все се заобикаля проблема. И говоря не само за случката в Асеновград, ами изобщо. БГ. журналистика е толкова слаба и некомпетентна като цяло, рядко дори успява да информира, пък да не говорим  да анализира дадено събитие.
За мен не е изненада, че на Тодор никой не смее да му зададе правилните въпроси.

# 2 602
На мен ми хрумна едно друго решение. Тодор заминава със сина си за Полша и си отиват в апартамента, а Барбара, както е известно, стои в друг град с Николета. Така хем изискването на съда е изпълнено, хем има стартова позиция за бракоразводен процес...

# 2 603
  • София
А не е ли възможно Барбара да е продала апартамента, за да покрие съдебните разноски, и сега по принуда да живее при сестра си?

# 2 604
Мария, аз това го предложих още в началото.Обаче ми се струва, че е прекалено мекушав и няма да успее да издържи на това.
 апартамента не може да го продаде, защото е купен по време на брака...

# 2 605
А не е ли възможно Барбара да е продала апартамента, за да покрие съдебните разноски, и сега по принуда да живее при сестра си?

Не ставай смешна! 60-70000 Евро бая доста ми се виждат за съдебни разноски, а и за неин късмет би трябвало да ги плати осъдения, т.е. бащата... Тази тема досега не е споменавана в интервютата на Барбара и Тодор, бъди сигурна, че не съществува или е незначителна...

Чета за психопрофила на бащата какво е написала Дориана. В годината, когато мъжът ми ме напусна (децата ми нямаха съответно 3 и 1 години), при все че децата останаха при мен и бяхме в поносимо добри отношения с него, се скъсах да рева... Имаше дни, когато място не си намирах при мисълта, че мечтите ми са провалени, че децата ми няма да бъдат вече с баща си и всички последици от това, че няма кой да ми помага и за най-елементарните неща и че животът ми се насочва в посока, която не съм искала... Не можех да спя нормално, цяла нощ прекарвах в някакъв полусън, мислейки какво се е случило и защо... Тогава направо съм си мислила, че имам нужда от професионална помощ, за да ми помогне да се примиря със ставащото, защото на рационално ниво и до днес не мога да го приема.

При това децата бяха с мен... Ами ако бившият ми мъж бе поискал и евентуално успял да ми ги отнеме (теоретично много невероятно в моя случай, обмислям го само заради упражнението да разбера другите хора по-добре)? Мисля си, че Тодор е в несравнимо по-тежко положение от мен, наистина някой при подобни обстоятелства може да откачи от мъка...

Ще кажете, защо не ми е жал и за майката. Първо, защото вместо да си остане в страната с трите деца и да си намери работа там, заминала сама за друга страна, значи си е направила сметката, че може да издържи най-малко половин година без децата си... После, прибирайки се от Испания в края на март, вместо да иде при тях, заминала в друг град, значи пак необходимостта да ги види и да бъде с тях не й е пръв приоритет. Ще речете, че я е било страх от физическа саморазправа... Аз не мисля така. Ако е имало случаи бащата да я бие, те щяха да са посочени в делото като допълнителен аргумент, че бащата е насилник. Да не говорим, че от един баща-насилник децата ще бъдат отнети много по-бързо... Освен това тя нямаше да му се разядоса чак сега, след случката в Асеновград и да го заплаши с отнемане на родителските права, а щеше да бие тъпана много отдавна, още на съдебните дела...

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 14:27 от Мария

# 2 606
"Из залата на съда"-сама е признала за лекуваме за алкохол,а нейната съседка нищо не знае!!! А за БГмон вж чл. 10-не е ли ясно?--http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=400746.msg11388983#msg11388983Действително, молителката Б. Б. признава в обясненията си, че се е намирала в състояние на алкохолна зависимост и че за преодоляване на тази зависимост й е имплантиран медикамента „Есперал”, което се потвърждава и от свидетелските показания на сина й П. Б.. Молителката обаче заявява, че изпадането й в състояние на зависимост от алкохол е станало след смъртта на първия й съпруг през 1998 г. и че тогава й е имплантиран „есперал”, за да преодолее зависимостта, след което никога впоследствие не е била зависима от алкохол и не е употребявала ГОЛЕМИ/само малки!!!! бел. моя/ количества алкохол. В подкрепа на тези обяснения пред въззивната инстанция са представени и приети неоспорени от ответната страна медицински удостоверения, издадени от медицински клиники в П., от които се установява, че Б. Б. не страда и не е лекувана от алкохолна зависимост и/или от психическо заболяване/а къде е била лекувана?/. Обясненията на молителката се подкрепят изцяло и от показанията на свидетелката Я., която заявява, че с Б. са съседи от около 10 години и c че никога не я е виждала пияна и не знае да има проблеми с алкохолаhttp://74.125.77.132/search?q=cache:tNXPwpvfosUJ:www.arka-bg-9a. … /images/19.09.htm+есперал&c

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 14:19 от gt_2006

# 2 607
  Барбара пияндето! Ха-ха

Тая Барбара що е толкоз грозна бе? Чак плаши собствените си деца. Като я видяха и се стресираха.Добре че имаше хора да удържат децата че да не избягат от нея Joy И в Майорка не е работила като камериерка, а е ходила да я снимат за филми на ужасите.

Видеоклипчето е супер! Като ги поразпитат малко децата и те честно си казват всичко.

въпрос към детето:  - Майка ви извежда ли ви на разходка, играете ли си със нея?
                  Павел:  - Не тя я мързеше за това.
                  въпрос: -Учите ли  заедно с майка си ,тя разказва ли ви приказки?
                  Павел:  - Не
                въпрос:  - Искаш ли да идеш с мама днес?
                  Павел:  - Не изобщо не искам.
                въпрос:  - Идвала ли е пияна да ви прибира от училище?
                  Павел:  - Не, но се прибира пияна вкъщи.

Между другото България е супер.Само тук пияна полска отрепка може да се разпорежда като директор и една тълпа родни полицаи да и прислужват като сервитьори.(Обичайте страната си и не забравяйте да си платите данъците и да гласувате)

# 2 608
Пълни глупости, догадки и...незнам какво...детето, е при бащата и не е било укривано.Това заяви бащата сутринта чух,,,незнам по коя ТВ в телефонен разговор.Били ходили всеки ден на вън, на разходка, в градинката... ooooh!Що тия деца  ги въвличат в тази пародия само не разбрах.Жалко.

# 2 609
Това интервю изяснява много неща, не бях го гледала до сега. Бащата наистина отчаяно се мъчи да направи всичко възможно да спретне скандала, който всички видяха. Децата са направо зомбирани и рецитират заучени фрази. Жалко за тези прекрасни дечица, дано се съберат отново и да успеят да преодолеят травмата Praynig. Това че са все още разделени допълнително ги стресира, а нашите институции нищо не правят по въпроса, само се проверяват и излизат със становища, че са действали адекватно (което е направо абсурдно)!

Общи условия

Активация на акаунт