отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 83 995
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 850
Тя (Николета) и майка й решават за това: казва Малгожата Шуба, служител от отдел "Социални грижи" в полския град Дембица

Голям смях... Откога Николета я оставиха да решава нещо?!

"- С какво се занимава тя (Николета) сега?
- Тя е много общителна. Бързо се сприятели с другите деца и постоянно си играе с тях. Особено я влече рисуването. Постоянно рисува. "

Постоянно си играе с децата и постоянно рисува... Нещо ми липсва в тази картина...

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 22:37 от Мария

# 2 851
Защо се хващате за всяка дума на жената, какво очаквате да каже, че прави Николета?
Че плете и пее народни песни по цял ден...
Стават смешни.
Барбара ще си получи децата, а Тошко да му мисли. Надявам се да получи сериозно наказание, за простотията дето я направи.

# 2 852
Не вярвам за толкова малко пари да бие път до Майорка. Има нещо друго.

Ana07, откакто стана ясно, че майката (по нейните думи)е стояла един месец на Палма де Майорка, без изобщо да си намери работа, и се е канила още да стои, не си се включвала с мнение защо е била път дотам... Някакви нови идеи?

# 2 853
Мария, не съм давала мнение по въпроса, защото не ме интересува, какво прави Барбара, нито на Майорка, нито в Полша, тя си знае най добре.
Аз имах два почивни дни, който не могат да се сравняват с чесане на клавиатури...
Но от утре мога по активно да се отдам на темата и да гадая заедно с вас, къде го сърби Тошко от Асеновград и какво ще е светлото бъдеще пред Барбара в Полша например...
За сега лека нощ

# 2 854
копнах от интервюто
"Нали разбирате, че е хубаво това да го чуем от самата Николета?

- Разбирам ви напълно, но не мога да я принудя да се срещне с български журналисти. Тя и майка й решават за това. Аз ви уверявам, че Николета е много добре и иска да остане в Полша."

оде, накъде, майката ще решава с кого да се срещне детето? нема ли най-накрая да си мръднат дебелите задн.ци социалните и да направят уговорка с майката по Закон да посетят българската гражданка Николета??? и да видят как се чувства?
май Барбито я е страх, че не разбира български и дъщеря и може да каже нещо, което не е в нейна полза.

koi da reshava, be bulka? Komshiliata li? Stavate smeshni veche Naughty

# 2 855
не смешни, на вас ви изглежда смешно
но тук, социалните решават и действат веднага, защитават си гражданите. /децата с двойно гражданство/

от личен опит мога да споделя, че нито една българска институция, към която съм се обърнала за помощ тук, не ми е помогнала и се наложи да си взема български адвокат, за да защитя /по съвсем друг повод/ сина си с двойно гражданство. И едва тогава тукашните социалните дадоха крачка назад в действията си и започнаха контакт само с моя адвокат, и..не ми пречиха повече /в случая българските социални трябва да се намесят незабавно и да са в постоянна връзка с Николета и средата и/, а те май ...дремят

# 2 856
но тук, социалните решават и действат веднага, защитават си гражданите. /децата с двойно гражданство/

от личен опит мога да споделя, че нито една българска институция, към която съм се обърнала за помощ тук, не ми е помогнала и се наложи да си взема български адвокат, за да защитя /по съвсем друг повод/ сина си с двойно гражданство. И едва тогава социалните дадоха крачка назад в действията си /в случая българските социални трябва да се намесят незабавно и да са в постоянна връзка с Николета и средата и/, а те май ...дремят

Нали прочете, че психолог, нает от консулството, е посетил детето? Какво искаш - да командироват някоя от асеновградските социални за шест месеца в Полша ли?

# 2 857
Нали прочете, че психолог, нает от консулството, е посетил детето? Какво искаш - да командироват някоя от асеновградските социални за шест месеца в Полша ли?
-оная, дето разтваряше пръсчетата на Николета от вратата #2gunfire

eeee, найсе,...отчели са се за следващата петилетка  Laughing

# 2 858

от личен опит мога да споделя, че нито една българска институция, към която съм се обърнала за помощ тук, не ми е помогнала и се наложи да си взема български адвокат, за да защитя /по съвсем друг повод/ сина си с двойно гражданство. И едва тогава тукашните социалните дадоха крачка назад в действията си и започнаха контакт само с моя адвокат, и..не ми пречиха повече /в случая българските социални трябва да се намесят незабавно и да са в постоянна връзка с Николета и средата и/, а те май ...дремят

Че защо да си дават зор ? newsm78 Нали им тече заплатата  newsm78

# 2 859
-оная, дето разтваряше пръсчетата на Николета от вратата #2gunfire

eeee, найсе,...отчели са се за следващата петилетка  Laughing

Какъв ти е проблема, бе жена? Някакво особено удовлетворение ли получаваш като продължаваш да се самонавиваш?

# 2 860
Какъв ти е проблема, бе жена? Някакво особено удовлетворение ли получаваш като продължаваш да се самонавиваш?
  ooooh!
хм, на чужд гръб сто тояги са малко, нали!

# 2 861
  • София
Тези статии коментирали ли сте?

http://www.capital.bg/show.php?storyid=730787

http://capital.bg/show.php?storyid=730728

И ви моля да прочетете особено втората!

Толкова им се зарадвах на тези статии, толкова много! Че най-сетне журналистите спряха да се държат като стадо побеснели маймуни и се сетиха, че историята може да има и друга страна.

# 2 862
Тези статии коментирали ли сте?

http://www.capital.bg/show.php?storyid=730787

http://capital.bg/show.php?storyid=730728

И ви моля да прочетете особено втората!

Толкова им се зарадвах на тези статии, толкова много! Че най-сетне журналистите спряха да се държат като стадо побеснели маймуни и се сетиха, че историята може да има и друга страна.

Да,Бърди,и аз ги пуснах на предишната страница,но нека ги видят повече хора.

# 2 863
  ooooh!
хм, на чужд гръб сто тояги са малко, нали!

Ами да, един го кефи да се изживява като жертва, друг - друго  Hug шарен свят, дет са казва.

# 2 864
Не знам дали са ги коментирали, но все ще се намери някой да открие под вола теле...
А ако не намерят телето, се започва как алкохоличката барбара не си гледала децата и заминала да работи, то това е основната контра засега....Има чувството, че ако прочетат или видят някъде барбара разчекната и размаза пияна и детето да не е дбре, ще им стане драго на душичките

Общи условия

Активация на акаунт