отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 83 990
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 865
  • София
Ами да, то е достатъчно да се прочетат коментарите под статията, за да ти настръхне косата.

# 2 866
Не знам дали са ги коментирали, но все ще се намери някой да открие под вола теле...
А ако не намерят телето, се започва как алкохоличката барбара не си гледала децата и заминала да работи, то това е основната контра засега....Има чувството, че ако прочетат или видят някъде барбара разчекната и размаза пияна и детето да не е дбре, ще им стане драго на душичките
Говори само и единствено от свое име няма нужда да ми казваш как бих реагирала ако видя ................
Ей, язък за дипломите.

В едната статия Барбара пише ,че нямала тел.връзка с Павел значи разговора ,който дадоха по БТВ как малкия търси сестра си не е бил с нея.

# 2 867
Ами да, то е достатъчно да се прочетат коментарите под статията, за да ти настръхне косата.

На път съм да се съглася с Бойко Борисов за "матряла" в тази страна  Rolling Eyes

Илиана,
може материала за това как няма тел. връзка и тел. обаждането да са били в различни дни.

# 2 868
Абсолютно си права. Особено като чета мнение на майки.

# 2 869
Не знам дали са ги коментирали, но все ще се намери някой да открие под вола теле...
А ако не намерят телето, се започва как алкохоличката барбара не си гледала децата и заминала да работи, то това е основната контра засега....Има чувството, че ако прочетат или видят някъде барбара разчекната и размаза пияна и детето да не е дбре, ще им стане драго на душичките
Говори само и единствено от свое име няма нужда да ми казваш как бих реагирала ако видя ................
Ей, язък за дипломите.

В едната статия Барбара пише ,че нямала тел.връзка с Павел значи разговора ,който дадоха по БТВ как малкия търси сестра си не е бил с нея.

smile3533 момиче излагаш се вече, стана банална

# 2 870
sara_mhe моля не ми пиши на лични ,нямам намерение да ти отговарям.Благодаря за квалификациите .
argun може и така да е.

# 2 871

На път съм да се съглася с Бойко Борисов за "матряла" в тази страна  Rolling Eyes

Илиана,
може материала за това как няма тел. връзка и тел. обаждането да са били в различни дни.

Благодаря, че окачестви възрастните в родината ни като "материал". Включително и моите баба и дядо. Тези възрастни хора са изградили съвременна България. Тези хора през социализма са направили градовете и селата модерни - построили са модерни къщи и апартаменти ( а те самите като деца са живели в паланки), помогнали са за строежите на пътища, тунели, язовири, ТЕЦ, ВЕЦ, АЕЦ, прокарали са телефонни линии и въобще всичко останало. Не хваля социализма, само напомням какво са направили за нас "човешкият материал".
Харесвайте си Бойко, възхищавайте му се. Но много скоро ще разберете какъв е.
Явно тук има хора, способни да предадат родината си за една "по - уредена европейска държава" или да забравите историята.

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 21:03 от Polinka_12

# 2 872
  • София
Стига, Полина! Стига си се хващала за всяка дума! Сега на политика ли го обърна? На всички ни бабите и дядовците са градили "съвременна България", не бой се! Какво предателство на Родината те бие теб по главата? Както виждаш всеки политик си приказва каквото си иска! Какво се връзваш?

Брей, заради двама тъпанари, дето не могат да се оправят помежду си вие се хванахте за гушите! Вече никой не се интересува кой е крив и кой е прав. Отдавна нещата излязоха от контрол. Какво да се направи, децата винаги са жертви на действията или бездействията на родителите си! Такъв е животът, трябва късмет да има човек да попадне на читави родители! Тези две деца в момента не са от късметлиите.

# 2 873
Да не сменяме темата моля.

# 2 874
...
Благодаря, че окачестви възрастните в родината ни като "материал". Включително и моите баба и дядо. ...

Къде пък съм писала за баба ти и дядо ти? Аман от недооценени графомани!
Вземи да почетеш малко из форума, вместо само да дращиш по клавиатурата и може да ти се изясни колко харесвам Бойко борисов.

# 2 875
[/url][/quote]Ана Савчук от началото на скандала вдига телефона вкъщи и пази сестра си от журналисти. "Не очаквахме, че ще се стигне до такава авантюра. Тодор и Барбара се обичаха, той беше образцов съпруг."https://http://www.capital.bg/show.php?storyid=730787---и кога казва истината тази жена?

# 2 876
    Не се заяждайте с  Полинка и Сара,те са най-умните и всезнаещите.Ако не харесат някоя думичка написана тук- Полинка ще ти покаже с пост че не си много умен, а Сара ще задръсти кутията ти с ЛС.

# 2 877
    Не се заяждайте с  Полинка и Сара,те са най-умните и всезнаещите.Ако не харесат някоя думичка написана тук- Полинка ще ти покаже с пост че не си много умен, а Сара ще задръсти кутията ти с ЛС.

Едно куче като започне да лае в махалата, разлайва и другите...ама и те не знаят за какво лаят..та и ти така да не останеш по назад.
Теб лично не съм те засегнала с нищо. Мисля, че беше достатъно да ми изпишеш един ферман на лична, разбрах ти прблема.
И да, разбира се, че на лична ще пиша за неща извън темата когато се налага, защо трябва като теб в момента да правя. Но вече ще го правя.
Някой ако се е подразнил, че съм споменала един път, че имам някаква диплома за да защитя мнението си, после го раздуха невиждам друга причина
освен от злоба ли завист ли какво! Ами учете бе, аз какво съм ви виновна.Но най-вече си махнете капаците и се огледайте..щото с учене само не става
За мен е по ценно човек да има мнение за нещата, макар и грешно понякога отколкото да се извърта като
 фурнаджийска лопата... теб специално това ли те дразни неразбирам?
Ама лайте си не ми пука....кервана си върви.

# 2 878
Е голяма полза като имаш мнение Sara_mhe, няма нужда да си го налагаш така агресивно...и не ми отговаря на лични, защото няма да влизам в дискусия  с теб.

Да се върнем на темата за Павел и Николета, та какво става с тях последно? Освен, че не са случили на родители...какво ново може да се каже по случая

# 2 879
sara_mhe ,хартийката акъл не дава с нея и с възрастта мнение не се защитава , а с думи и аргументи.Това за злобата и зависта за дипломата ТИ дори не е смешно ,а жалко.
Спора ми със теб приключи просто не е интересно /и без ЛС моля/

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 23:14 от Iliana_

Общи условия

Активация на акаунт