Хип-хип-ура! 100-тна юбилейна тема в ЮСА!

• 13 051
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
сипируми, честито!

# 46
  tiptoe Излизам по терлички преди да се окажа с две чертички. Абе, какво ми става с тия рими днес?!

Честито, леки 9 месеца и красиво и здраво бебе ти желая!

# 47
Сипируми, честита новина, лека бременност ти желая!

Кюбит, като майка на момиченце, да ти кажа, че няма такъв кеф! Честито много и се пази.

Иве, пораснало детенце.. и аз чакам Шутла да започне скоро. Стопява ми лагерите с напъните си за самостоятелност.

# 48
Кюбит, честита розова новина. сега се пази повечко, няма лошо да натискаш леглото, после ще си мечтаеш да стигнеш до него  Hug
Сипируми, лека и безпроблемна бременност.
Ех, че хибави новини
Бенс, ще видиш че след 2-3 месеца и сам ще ходи до тоалетната, пак ще има издънки, но поне ще се старае. Плами от скоро ми помага да готвим Peace
Агент, принца го подготвяме да помага- готви, знае коша с неготите мръсни дрехи и ходи и си ги хвърля сам , някой път и нашите дрехи прибира  Embarassed Вече с всеки ден ме изненадва.
Основни думи- стоп, гоу, хай, бай, маин , брой до 3  Twisted Evil
Похвалих се с мойто гардже , сега да ходя да работя

# 49
  • Чикаго / София
sipirumi, честито! Леко, неусетно и безпроблемно бременеене! Hug

Бенсън, растът си децата.  Браво на малкия.

# 50
Лека и безпроблемна бременност, sipirumi  Simple Smile

Ирка, момичетата много са пораснали. Малки дами.  Simple Smile

# 51
sipirumi честито Simple Smile Лека и безпроблемна бременност ти желая Simple Smile

Много бременни вирусчета към Ютурна и Бенсън също, освен самоизявилите желание Simple Smile

Кейси, а снимки на Борис с тениска ала "Ако мама каже НЕ, обади се на баба" ще има ли?

# 52
Сипируми, и от мене честито! Дано ви посети розов щъркел този път  Wink

Ники, превалила си 100те оставащи дни гледам, спомням си, че много се радвах на този момент Grinning

# 53
  • Boston, MA
Руми, честито, лека бременност и успех с натуралнотораждане (така ли си решила, мернах ти някакви постинги някъде)!

Кюбит, честито момиченце! Каква радост, какъв кеф! Браво!

Ние пък как сме се подредили с Ники и Денива - 3 броя с горе-долу един термин.  Laughing

Мерси на блажка за пожеланията за новата ми работа, почвам наново в чисто нова област в понеделник (здравеопазване), ще имам много да науча, ама ще давам компетентни мнения после из форума.  Laughing Дани тръгва на градина от 8ми, ще има една седмица брат ми дейкеър.

# 54
Clairette, мерси за списъка! Чак сега видях, че вече сме включени Simple Smile

Честити бебешки новини на sipirumi!

denniva, много се радвам, че бебчо е наред. Спокойно за изследванията - може и нищо да не е.  Hug

Благодарности за билетните линкове по-горе, баш на време ми идват - сега търся билети и съм се хванала за главата...

# 55
Бенсън, на мен ми крадяха вестника от двора на старото място! Хем бяхме в квартал, където едва ли четяхна Ню Йорк Таймс, ама пак, крадяха.

На новото място проблемът е с безпардонното паркиране. Хем няма места за посетители, хем всеки си казва на гостите да паркират където си искат, задължително пред вратата (как така ще ходят пеша, брей!).

# 56
Мерси на всички за поздравите.   bouquet
Сканирах снимките на бебка, но ще ги пусна по наше вечерно време, че сега в БГ са най-активни и наминават всякакви хора.  Rolling Eyes

Нищо не крадат при нас. Чак да не повярваш. Нито килимчето пред вратата (само ние и едни други българи, които не познаваме, сме единствените в кооперацията с такова), но пратки, оставени отпред...
Веднъж имах случка с пратка. Пишеше, че е доставена в петък и някой се е разписал, но не бяхме получили нищо. В понеделник съседи някакви я донесоха с хиляди извинения - нямало ги през уикенда и като се върнали видяли, че бележката, която шскали да ни оставят е на масата им в кухнята...

За НЙ ни казаха едни патрулиращи полицаи в началото като дойдохме и търсихме квартира, че като слезеш/излезеш на спирка на метрото и няма полицаи, значи е сейф района.

Бубка, успешен старт на първи!  Peace

# 57
Кейси, а снимки на Борис с тениска ала "Ако мама каже НЕ, обади се на баба" ще има ли?

Такава няма да му купя никога. Даже, като се замисля, напоследък не съм му взимала нищо тематично, само на брат му. Но сега, след края на Айдъла, мога и да го пременя с нещо adamazing.  Simple Smile
Изобщо, някак помежду другото, расте малкия...

# 58
Руми, голямо ЧЕСТИТО от мен!!!
Пожелавам ти леко бременеене, весело раждане и едно здраво, и лесно за гледане бебоче догодина (каквато се случи нашата госпожичка  Laughing хихихи)...

Кюбит, честита малка мис !!! Почивай си и се наслаждавай на времето докато сте 2 в 1...

При нас UPS меткат кашоните и бягат, а USPS идват до вратата с пратката и с химикалка в ръка.
Благодарение на UPS леглото на баткото дойде леко поочукано и без един много важен винт- изгубен през дупка в т. нар. кашон.
Най- съм доволна, от ФедЕкс...
Тука се връщам да редактирам, за да питам има ли други освен нас, които си получават пощата между 3 и 5 следобяд  Rolling Eyes newsm78?

Аз съм окачила табела на вратата никой да не ни безпокои, поради спящо бебе (то у нас все някой спи се оказва), а за пощальоните има пояснение- да чукат, благодаря- много я спазват  Laughing и оттогава никой не ни звъни с предложения да ни коси тревата или да ме зарибяват за Свидетелка на Йехова... Аман!

Данни и той помага  ooooh!:

Кейс, и аз по същия наин се изразявам за растежа на малката...  Embarassed...

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 03:40 от [sfkbfk]

# 59
Аз само този надпис по бебешките съм запомнила Simple Smile Понеже пусна снимка на Сами с блузка с надпис, затова попитах.

Общи условия

Активация на акаунт